Падна блокадата пред Ректората, остават палатките на две кръстовища

Пуснаха движението пред Софийския университет
200

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите преместиха палатките си от кръстовището пред Ректората на блокадата пред Министерски съвет.

Движението вече е възстановено.
Още по темата


Така падна блокадата на едното от ключовите кръстовище в столицата, което беше затворено от протестиращите, които настояват за оставката на правителството и на главния прокурор.

Другите 2 кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ни интересува това, нас нормалните хора?
60
0
 
29
 
! Отговори
НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
До До надуйклаксона".Внимавайте,д()лни са"Знам, че са долни. Те са с ясна стратегия: провокации и реване за права. Затова, ТЕЛЕФОНИТЕ ВЪН и снимане до дупка. Натискаш клаксона и си седиш в колата. Приближи ли се някой излизаш и снимаш какво прави. После ако се наложи и съд!Идеята е, ако много хора го правят и се защитат взаимно "протестърите: ще подвият опашка! Хем са малко, хем са страхливци и ле*ета!
59
0
 
39
 
! Отговори
До надуйклаксона преди 3 години
Много внимавайте с тея протестъри!Търсят провокации!В петък в моя град се засякох с шествие от 10на коли на светофар.Използвах да си излея шише със стоплила се вода през прозореца посока шествието,а една к()за от протеста се развика и ме обвини,че я поливам.Дойде мотоциклетист-полицай,добре,че беше свестен и му обясних,че просто изхвърлям водата,докато мине шествието.Внимавайте,д()лни са !
58
0
 
37
 
! Отговори
тотален провал преди 3 години
Брей каква я мислиха и режисираха и какво стана !!! Толкова пари хвърлени за палатки, надници на спонтанно протестиращите, храна , озвуаване и платено за толкова чужди медии, а Борисов не захапва стръвта . Как ще ги оправдават тези разходи без реално полицията поне да се опита да разгони момчета с бухалките ,или дебилнитe "убити от системата" плужeци ,та тогава света да види как се реве по медиите. Че и на *** от Москва ще му набиват канчето тъй като не оправда очакванията им.
57
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре в знак на добра воля ще освободят и Орлов мост. Пълна излагация
56
0
 
39
 
! Отговори
до "не е така&q преди 3 години
"В знак на добра воля"?Кажи си го както трябва - в знак на добр воля сме още здрав и читави и си правим каквото си искаме."Хунтата" за която ревете от седмици не позволи на органите на реда да ви пипнат. Момчето, за което опищяхте света само се наута между шамарите да се бие с полицията. А рполицията сигурно трябваше да сезди мирно и да стиска зъби докато я бият."Хунти" и "шайки" има само в главите на тези, които искат да направят преврата. И затова използват *** като вас.
55
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 10 август 1941 немските генерали са осъзнали че вече са загубили войнатаа дали младежите които искат да свалят правителството са наясно, че първите есенни дъждове ще сложат точка на безумието им
54
8
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Много странно, защо пенсионерите вече са от ГербОт ГЕРБ са работещи, а пенсиите са твърд електорат на БСП-то.
53
4
 
35
 
! Отговори
НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим.Споделяйте! Може днес вие да сте в блокадата с малко дето или нуждаещ се на задната седалка! Група лум*ени се опитва да ни се налага!
52
2
 
23
 
! Отговори
до “независимата” преди 3 години
за самозапалването дата и час обявен ли е ?
51
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червения Тик.воч фигуранта е виновен за безредиците
50
1
 
37
 
! Отговори
19/44 преди 3 години
Бат Бойко пак им го постави лекинко без да се осетят,пък и тоя Христо И. Боикикиев колко е прозрачен,че направо ще стане невидим за околните!
49
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махнете полицейската охрана на катуните и те сами ще се разкарат от улиците. Шепа неработещи да побъркват двумилионен град? Ако няма полиция, проблема ще се реши бързо. Залагам на повечето хора. Нарочно се толерира това безобразие, за да не бързат да протестират гладните през зимата. Сега се трупа недоволство към всякакви протести.
48
2
 
26
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
На кой правят мръсно? На работещите хора, дето се чудят как да си стигнат до работата, а после как да се приберат в къщи. На държавата не и пука. ББ и Гешев си го местят от единия крачол в друг, страдат хората, чийто път е блокиран. Глупаво.
47
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно ми е къде бяха протестиращите през зимата?България не потъна(по техни думи) за три месеца.Съвпадение ли е,че протестите се заченаха след обвиненията срещу Божков и други олигарси,след сигнала срещу съветниците на президента и по време на приемането ни в чакалнята на ЕЗ?Не знам защо искат и оставката на Гешев като той е обвинител,не е СЪД!А уж искахте действаща прокуратура.Казват Бойко крадял 70% от еврофондовете.Някои излезе ли да предложи саниране на блок с 30% от бюджета по план ?
46
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39:Ти на един човек ли вярваш? Познаваш ли го? Аз мога дс кажа че са ми дали 10000лв, този с 80 се е минал. Много сте простовати честно. Прочети малко история да видиш какво и как са правили пропангаторите
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Блокадата на ректората не се ли командваше от Мая Влюбената?Да не е станала някоя заварка с Бокича?От древността, политиката се решава под чаршафите.
44
9
 
5
 
! Отговори
ТИТИ преди 3 години
Много странно, защо пенсионерите вече са от Герб.Все си мислех,че са комунаги.
43
19
 
9
 
! Отговори
не така преди 3 години
Пак манипулирате като пишете полуистини.Блокадата не е паднала, а в знак на добра воля освобождават движението пред СУ и местят палатките пред МС.Надявам се да ви е ясно.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40:Кат, ама седиш в коментарите. Такива диванни мъже са ни ясни