Движението по обновения участък от бул. "България“ е възобновено

Ще бъдат ремонтирани и велоалеите и тротоарите в района
Обновена: 16 авг 2020 16:17 | 16 авг 2020 16:16, Ния Христова
6
 
Възобновиха движението по обновения вече участък от булевард "България“, от ул. "Тодор Каблешков до "Околовръстен път“, в посока квартал "Бояна“ в София, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Натовареният участък, който е с дължина малко над километър, вече е изцяло ремонтиран. От днес до 14 септември ще бъде затворено за ремонт срещуположното платно.
 
А велоалеите и тротоарите в района също ще бъдат ремонтирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после почва ремонт на ремонта на ремонта на ремонта..Живея в София.На улицата предпред блока започна ремонт.Група роми докараха един самосвал и булдозер.Известно време крещяха и си отидоха.На другият ден пак дойдоха но с багер.Поработиха 2-3 часа и си тръгнаха. 3 седмици по-късно ремонтът е напреднал със 150-200 метра.Същият безмислен цирк.Викане,тропане крясъци разкарване на самосвал с асфалт и стоп работа след 40 минути.След около 5-10 години и половин милиард ще са приключили с тая глупост
4
5
 
15
 
! Отговори
Ми то скоро преди 3 години
Орлов мост ще е за тотален ремонт! Но първо яка дезинфекция и карантина от мин. Месец!
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ремонтирайте малките улички в кварталите на София. Ремонтирайте малквите между квартални улици и пешеходни зони. Там все едно сме били във война до преди седмица, такива кратери. Пешеходните зони са блокирани от паркирани коли и трябва ако имаш бебе, да си буташ количката по шосето.
2
6
 
14
 
! Отговори
шруш палаткаджии ! преди 3 години
Катунaрите на kлепoухия шап'кар от Дондуков 2 това и чакат. Всичко наред трябва да се блокира и тотално оаква. Така са разпоредили кукловодите от Дубай и Белград.
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Бойко,браво Фандъкова още един европейски булевард.