Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство

Жена опита да премине с кола през блокадата, счупиха й стъкло
Обновена: 17 авг 2020 22:14 | 17 авг 2020 22:12, Красимир Ангелов
532
Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха отново кръстовището пред румънското посолство на булевардите "Ситняково" и "Шипченски проход".

Още по темата
Това стана след като протестът тази вечер, започнал по традиция в Триъгълника на властта, премина в шествие през "Орлов мост" и до булевард "Ситняково".

Градският транспорт остана блокиран.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, обаче ескалира на бул. "Ситняково", съобщава Bulgaria ON AIR. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея.

Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
35
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
По този въпрос се обърнете към лойко.Той като даде оставката и проблемите ви са решени моментално.Давай , не дращете тука, отидете при него и му се помолете.Може и други действия да приложите , спрямо нашето уважение към него, отпред или отзад.
17
35
 
9
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Време е нормалните хора да излезем и да изметем диктатора БМБ и ГЕРБ-БКП от всякъде
16
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма начин някой да ми спретне подобен погром на семейството и после да оцелее. Вземам си пушката за грозен дивеч и съм на позиция. Докато полицията ме спре, ще завлека в ада поне 10 ***. И после спокойно ще дам интервю за сутрешния блок, обяснявайки как щеги излежа.
15
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само автоголове си вкарват тези протестиращи. Доста изпаднали ми изглеждат повечето. Те какво си помислиха, че София и пътищата са техни, не ги ли е срам. Да държат семейство с деца на пътя и да трошат и провокират. Всички искаме промяна, но тя не е лесна.
14
51
 
14
 
! Отговори
християнин преди 3 години
Гледах случая в реално време.Безумна опростачена жена.Връхлетя върху 5-6 човека Ако не бяха двете дечица в колата,не ми се мисли каква щеше да е реакцията на хората.Сбъркан женски мозък.
13
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак писах и ще пиша.Няма проблем да има протести но в нормалните държави има определи места където е позволено а не в последния момент да блокират възлово кръстовище. Кой ще ми плати таксито за вечерта протестиращите ли???Почна да ми влияе на семейния бюджет вместо да купя нещо на децата аз ще давам пари за такси......
12
15
 
58
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Тази жена показа, че има по големи топки от колегите шофьор и отстоява правата си . За този вандализъм тези терористи , трябва да бъдат в затворът без съд и присъда. БРАВО !!!
11
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма те ли бухалки в колите си.
10
58
 
14
 
! Отговори
Поредната преди 3 години
*** която си мисли че е над хората.Пробвай пак да минеш утре, гаранция че в другиден няма да опиташ.
9
8
 
53
 
! Отговори
Студент преди 3 години
Защо журналистите нажежават още попв ече обстановката с коментарите си ?! Срасмно и недоистойно,г,син Радеев това което предизвиквате в България!!! Според коментаторката на Он еър жената с колата е виновна,че минава от там , а не протестиращите ?!?!?! Изли-за,че тия имат право да блокиратр пътищата,а хората не могат да се прибират нормално по домовете си ?!?!?! Радев,виж си хулиганите какво правят ! Такъв ред ли ни обещаваш ?!
8
1
 
28
 
! Отговори
Димов преди 3 години
Объркаха жената сега ще има издирване, бой до пето коляно.
7
44
 
12
 
! Отговори
Това нещо преди 3 години
Дето управляваше автомобила с всичкия алкохол дето мога да го изпия пожизнено не мога да го възприема за жена,особено като показа среден пръст.Онова нещо дето приличаше горе долу на мъж на предната седалка - само прилича малко, а цялото мероприятие е толкова слабо,че и на милиционерско не докарва особено.
6
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минаха границата на нормалното, полицията да си влезе в роля и да въдвори ред в градовете, ако трябва и със сила, това на нищо не прилича.
5
11
 
51
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Докога ще ги търпите тия клошари ?
4
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В колата има и малки деца
3
15
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 наркомана са потрошили една кола с жена и възрастни хора вътре и имат наглостта да говорят за провокации!!!!
2
16
 
51
 
! Отговори
бързо в затвора! преди 3 години
Шпиц командата на Радеффф партизанина. Скоро ще почнат и мандри да обират и палят.
1
13
 
63
 
! Отговори
Колев преди 3 години
Нищо добро не ги чака протестиращите.