Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство

Жена опита да премине с кола през блокадата, счупиха й стъкло
Обновена: 17 авг 2020 22:14 | 17 авг 2020 22:12, Красимир Ангелов
532
Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха отново кръстовището пред румънското посолство на булевардите "Ситняково" и "Шипченски проход".

Още по темата
Това стана след като протестът тази вечер, започнал по традиция в Триъгълника на властта, премина в шествие през "Орлов мост" и до булевард "Ситняково".

Градският транспорт остана блокиран.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, обаче ескалира на бул. "Ситняково", съобщава Bulgaria ON AIR. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея.

Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
29
 
3
 
! Отговори
Явно на тая преди 3 години
"Майка" са и обещали достъп до шкафчето на тюфлека.
37
32
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
ЗАЩО полицията не провери терористката в колата за алкохол и дрога??? ЗАЩОТО знаят ,че е пратена от хунтатата ГЕРБ-Суджук!
36
8
 
34
 
! Отговори
Киро Хикса преди 3 години
85% от Българите и 99% от софиянци не одобряват Черепуховият протест. Бойко да не е Мека Мара и да нареди да се спазват законите на Рвпублика България. Арест и съд за платените от Черепа лумпeни на *** и Черепа. Нека полиция и жандармерия ги изметат сега!
35
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, размина ти се боя у Варна.Сега се върни в София да видиш мутрите ти какво правят по кръстовищата.Събра най-голямата мутренска *** да се бориш с мутрите.СРАМ
34
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, аз наистина си ходя на работа като всеки съвестен гражданин, но това с блокадите ми идва в повече!!! Щом една мутра със златни кюлчета в нощното си шкафче не може да въведе ред в собствената си ***, щом той е причина за създалия се хаос, щом една партия (няма значение ГЕРБ или БКП) се опитва да промени Конституцията без да се съобразява с нея (върховния закон}, ще ме принудят и аз да изляза на барикадите!Достатъчно съм протестирал срещу БСП! Достатъчно съм протестирал срещу НДСВ! Още ли?
33
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко нискоинтелигентен трябва да си, за да не можеш да проумееш, че тези барикади антагонизират Обществото, което иначе подкрепя протеста? И нали се сещате защо тиквата не маха барикадите - защото работят в негова полза.
32
8
 
27
 
! Отговори
командира преди 3 години
Чашата може да прелее и може да изметем всичка терористи трепещи мирни граждани жени и деца танковете са СРЕЩУ РАДЕФ.
31
27
 
7
 
! Отговори
??? преди 3 години
***,простаци и т.н.После да не съм чула ,че здравеопазване, образование са ужас,че заплатите малки,а управлението крадливо ,че има безработица- въобще живеем супер.И всеки път като ви цакат с данъци,такси и платени прегледи се усмихвайте широко.Да не би в Америка , Франция да протестират с розови цветя.Това са протести,ама българинът иска хем всичко да се промени към по-добро,но без да си разваля рахата от дивана.Заслужаваме си съдбата.
30
6
 
48
 
! Отговори
слуги на мафията преди 3 години
Вандали искат оставката на правителството и показват нагледно, какво е отношението им, към хората, които вече 40 дни им търпят терора по кръстовищата.
29
50
 
7
 
! Отговори
Провокация преди 3 години
С какъв акъл ще качиш малки деца в колата в 10ч. вечерта и ще щурмуваш барикада?! Тези деца трябва да са в леглата. Главният *** се кълне във внуците си докато краде милиони, а негови привърженици използват децата си за политическа провокация.
28
10
 
2
 
! Отговори
Ей преди 3 години
Много готино да си ***, къде дават мангизите , да се наредя и аз.
27
35
 
7
 
! Отговори
От целия цирк преди 3 години
Само децата бяха автентични.Трябва да си "истинска" майка да ги подложиш на това преживяване, но както е казал император Веспасиян - парите не миришат. В България започнаха чак да смърдят.
26
4
 
37
 
! Отговори
Колев преди 3 години
До християнинЖената си брани децата както намери за добре. Какво друго очакваш.
25
2
 
31
 
! Отговори
Луди ли сте? преди 3 години
В топъл Дубай човекът, почнал като мутра през 90те, отговорен за десетки съсипани животи, който години наред ви лъжеше, че в талоните му има "милиони" и ограбваше последните левчета на вашите баби и дядовци, си пуши пурата и протрива ръце. Вършите му черната работа, злетаци!
24
8
 
33
 
! Отговори
вън преди 3 години
МУТРАТА РАДЕВ няма граници с малкото юмруче да бие майки с дечица.
23
42
 
6
 
! Отговори
Я моля преди 3 години
Тая полицията провери ли я за дрога или алкохол, да ги видим тия загрижени майко, алкохолички.
22
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко и ГЕРБ са виновни за цялата ситуация в България в момента!!
21
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили протестиращи,не знам кой морал и каква идеология оправдава насилието над жени и деца,така ли отстоявате позицията си? Защо си мислите ,че имате право да налагате възгледите си по насилствен начин? А протестирате срещу т.нар. мафия. Но сигурно е нормално,като следвате прекрасния ни президент,размахващ юмрук !
20
40
 
11
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Бойко води страната към гражданска война! Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!
19
2
 
15
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Пълна подкрепа.