Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП иска да вземе властта! САМО ИСКАМ ДА ИМАТ ЕДНО НА УМ! С ВАШИТЕ СПОНСОРИ И ЧЛЕНСКА МАСА ОТ МИЛИОНЕРИ МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ОАКАТЕ И ОМАЖЕТЕ!МИРНИЯ ПРЕХОД СВЪРШИ! БЯЛ АВТОБУС ЩЕ СЪНУВАТЕ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ, КОЙТО ВЕДНЪЖ БЕШЕ ОТ ВАС ПОДПАЛЕН И ХРЪЛИХТЕ ВИНАТА НА СДС.ЕДИН ПЪТ СТОМНИЧКА/СЧУПЕНИТЕ БАНКИ/ ВТОРИ ПЪТ ОРЕШАРСКИ/КТБ/ ПЕЕВСКИ И СЕГА НЯМА ПРОШКАТА! МОЛЕТЕ СЕ НА ЛЕНИН И СТАЛИН/ ВИЕ СТЕ АТЕИСТИ И В БОГА НЕ ВЯРВАТЕ/ да сте далече от властта!
293
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кратко - ако имате деца, стойте си у вас - провокатори! Опитите да минете през незаконната блокада са незаконни. Хахаха! *** да се изкъпе, да се среше и да се сети, че също има родители. Неподкрепящите блокадите, трябва ли да отидат да заплашват тях и да рушат тяхното имущество? И ще ги оправдае ли?
292
6
 
2
 
! Отговори
До 308 преди 3 години
Давай, да видим колко ще съберете.
291
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Талибаните на червената тиква искат полицията да ги пази от майки с деца?!?
290
4
 
18
 
! Отговори
Слънчарски преди 3 години
Да стоят на тротоарите и парковете, ама да не блокират и минаващите пешеходци. Застанали на пътя като заблудени кошути. Да не са само те. Тия протестиращи са единствените провокатори. Нарочно го правят, за да ги дават 2 минути по телевизията. Някои трябва да ходят на или по работа, а тия като няма какво да вършат, да се хванат поне да помагат на земеделците на полетата. Най-лесното е да иска, трудното е да прави нещо ползотворно.
289
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв е тоя малумен клоун
288
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление мутрите няма как да пребориш с морал, хорца и песни.Мутрата се бие само с мутренски похвати. Опасността идва от това, че често се превръщаш в нещото, с което се бориш.
287
2
 
9
 
! Отговори
Елате довечера преди 3 години
Довечера ситняково в 21:00 не на терора срещу жени и деца шествие, Ивайло Иванов фейсбук
286
6
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Минах снощи да видя тоя протест, ами то са се събрали само видни квартални *** и тук там някоя разгонена домакиня и някоя и друга дърта мома където си търси нещо!
285
6
 
3
 
! Отговори
до ревящите преди 3 години
Ами шкафчо командва полицията защо не нареди както троловете му искат да изпрати жандарите и СПСТ--та с фадроми и водоструики да разпръснат митингуващите и да разчистят кръстовищата ,гарантирам че за три минут се разбяга всичко --- айде бе герберчета какво чакате действайте .Вие според вас сте най- много най-знаещите срещу вас наркомани пияници и платени кумунисти ,айде гледам сърбят ва ръцете пишете ,бришете големи умници...
284
1
 
17
 
! Отговори
Юсуф помака преди 3 години
Българска работа !Бетер турски сериал станаха тези протести!
283
8
 
26
 
! Отговори
Позитанки партизанки преди 3 години
Майки от "Системата убива" бият майка с деца на софийско кръстовище ! Винаги предани на партията и лично на другаря Радев !!!
282
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама скоро ще минем през протестиращите с бавна скорост , така както те карат по магистралите.
281
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е ясно , всичко се разбра . Протестът е платен и провеждан от доста , как да кажа , не хора. Това не са хора . Точка . Няма какво да кажа . Те даже и средно азиатски диваци не са , черепи *** са те. Точка.
280
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия дето ми обясняват че в тяхното право е да блокират пътищата и разбираш ли аз нямам право да имам друго мнение- ако попадна в такава ситуация ще изкъртя зъбките на колкото мога повече. Ще ги потроша, ако нападнат по такъв долен начин- мен или семейството ми.
279
4
 
23
 
! Отговори
баста преди 3 години
Петър Петров след като не е бил свидетел на събитието няма право да коментира и дава мнение.Прави сЛободна интерпретация на гледани клипчета.Ето такива като него "протестират" за да подарят властта на БСП.Телевизиите да не вземат интервюта от такива кошаревски"свидетели".
278
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТо тия само на жени и на пенсионери скачат. Ако дойде некой с г-класата ше му сложат червен килим да мине и ше си гледат обувките докато минава
277
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неприятели , моля се да не ви спрат на някякво кръстовище и наркомани и пияници да ви обясняват какво е държава.Няма такава простотия като нашата. Блокирам кръстовища за да им е гадно на власга. Е и какво им е гадно на власта . Вие тормоизите обикновените хора , които имат семейства да хранят. Метежници вас ви храни времено поръчков убиец вие хора ли сте или роботи.
276
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се държат, като подивели животни, ще бъдат прегазени, като такива на пътя
275
14
 
6
 
! Отговори
Сега преди 3 години
Лойко ще я награди с прегръдка ,че му е вдигнала рейтинга и ще и каже че е Тъповата софийска пютка.Така са те платените ,продават се за дребни парички.