Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание

На 2-ри септември щели да бъдат постигнати целите на протеста
20 авг 2020 07:19, Ния Христова
143
Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание
Снимка: БГНЕС
В 42-рата вечер на антиправителствено недоволство протестиращите заявиха, че целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да искаме разрешение за провеждането им и по този начин отговориха на призивите на столичния кмет Йорданка Фандъкова да се подават уведомления за протеста.
Още по темата
Недоволните граждани коментираха призивите за премахване на блокадите, които бяха отправени от местната власт. Те са на мнение, че ако управляващите са загрижени за софиянци и искат да възстановят свободното придвижване в града, ще си подадат оставката. По време на протеста се чуха и остри коментари по отношение на ремонтите и за поддържането на градската инфраструктура.
 
Адвокат Николай Хаджигенов пък обяви 2 септември за датата за провеждане на Велико народно въстание, предаде БНР. То ще започне сутринта и няма да приключи с края на работния ден. Това е датата, на която управляващите трябва да съберат 120 гласа в НС, за да започнат обсъжданията по новата Конституция.
 
Блокадите на три места в центъра на столицата остават - Орлов мост, булевард "Цар Освободител" и Ректората на Софийския университет.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му дреме, какво метежниците мечтаят?
53
6
 
36
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Ето доказателства че ГЕРБ =.... Доказателството е, че медиите на Прокопиев подкрепят преврата на приятелят му Христо Иванов - Пинокио.
52
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГДРБерастии, какво става с Росенец има ли задържани вече за очевадната корупция и незаконните сгради ???За фекалната криза по черноморието ???За водната криза ???Нещо да кажете или само мълчите като рибоци !!
51
6
 
17
 
! Отговори
може да е при Гешев преди 3 години
Но точно за какво е при него ,а и Гешев разследва ,други казват виновен или не ,а накрая бая народ и пари взима -- последно Трайков !
50
4
 
40
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
изглежда Васил Божков се ласкае да се изживява като Васил Коларов, а триумвиратът как се е определил? Кой там го играе Георги Димитров?
49
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той Хаджигенов преди да вдига въстания да вземе да обяви как са изразходвани събраните от него средства чрез дарения за протестите.
48
5
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не съм гербаджийски платен ***, живея в провинцията, никой не ми е платил и стотинка за да казвам, че това което правят и искат отровното трио, Да България, Мая Манолова, Слави Трифонов и президента, не е законно и не мога да ги подкрепя! Не ги подкрепят и 2,5 милиона българи, които не са гласували за тях!
47
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили Йончева е подсъдима!Тя няма думата!При Гешев е!
46
2
 
42
 
! Отговори
Xxl преди 3 години
Велико народно въстание на 9-ти септември. С манифестация и скандирания Б К П. Да не забравят и вдигнатите юмруци......
45
29
 
4
 
! Отговори
ех да беше театро преди 3 години
Ама раследване няма ,а Йончева е дала запис на кфалитетна лаборатория ползвана и от щатски институции която казва ,за дадения запис ,че е истински-- ами като лъже осъдете я ! И за другите е същото ,но не правите нищо --протакате и се опитвате да замазвате и да не говорите за това ...което е меко казано съмнително ,а това е съществено за искане на оставка и евентуално истинско разследване ...
44
3
 
34
 
! Отговори
Изроди преди 3 години
С болшивишки методи няма да постигнете нищоИли се цивилизовайте и действайте според законните норми в европа или беж при батья ви путина и ликашенка
43
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отивайте да се бунтувате някъде другаде!Стига с простотиите на Йоло Денев и останалите възстаници с жълти книжки!Не ви искаме!Не разбрахте ли!Народа е доволен от ГЕРБ!
42
1
 
32
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Да се представим за миг, че "въстанието" обявено от Отровното трио успее. Тогава адвокат *** ще осъществи мечтата си гей двойките да имат право на граждански брак и да осиновяват деца. Минеков ще стане придворен скулптор и подобно на баща си, който издигна преживе паметник на Тодор Живков ще увековечи за поколенията превратаджията Радев с високо вдигната юмруче а члена на Управителния съвет на Отворено общество Варна Бабикян ще превърне България във филиал на организацията на Сорос.
41
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възстания са типични за миналите строеве?!!Кой в ЕС ще ви позволи да вземете властта с възстание!
40
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето за какво отиват парите на данъкоплатците, плащаме на държавната администрация да *** по цял ден в статиите ... нямам думиОСТАВКА !!!
39
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо само с аудио,видео компромати и театрото на Ристьо-Маджо не можеш да свалиш законно избрано и работещо правителство!!!!Само и само да подарите на Фигуранта служебен кабинет!
38
2
 
34
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Иначе за първи път чувам протестиращи въстанници да се молят на полицията хем да ги пази(от кого)хем да ги бие:):):):)
37
3
 
33
 
! Отговори
future преди 3 години
Колкото и да протестират руските л***кеи, те са бита карта, защото ние българите сме избрали евро-атлантическия път на развитие и никой не може да ни отклони от него, зад нас е Свободния свят. На отрепките на съветския примитивен комунизъм скоро ще се наложи да се укриват, защото в Новото време не е предвидено съществуване на Примитивната Рус...
36
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
предлагам на 2-ри сепм да се съберем и изм.тем ... от окупираните кръстовища
35
4
 
33
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Добрутро:):)По време на това Велико Народно Въстание ше се крадат ли пак дамски чанти?:):):)