Протест и под прозорците на областния управител на София

Събират се възмутени от думитена Илиян Тодоров за "алкохолизирана тълпа"
Обновена: 24 авг 2020 09:37 | 24 авг 2020 08:58, Камелия Цветанова
76
Протест и под прозорците на областния управител на София
Снимка: БГНЕС

Граждани се събират днес сутринта на протест пред сградата на администрацията на Софийска област.

Още по темата
Причината е публикация в социалните мрежи на областния управител Илиян Тодоров с обидни квалификации по адрес участниците в антиправителствените демонстрации.

Във Facebook профила си Илиян Тодоров преди дни след инцидента с изпочупената кола на зъболекарката Мицева, която се опита да премине блокадата пред посолството на Румъния, той нарече хората, които блокираха бул. „Ситняково” „изроди” и „алкохолизирана тълпа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
25
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Ей, уикенда не гледах много телевизия освен футбол и бях позабравил малко за тая сбирщина алкохолни привърженици, а сега като отварям новинарските сайтове и отвсякъде инфо за тях. Ей, журналистите, спрете да отразявяте тоя платен битак, със 50-100 човека присъствие. То ако е това е причина за медийно отразяване, почвайте да обикаляте селските сборове. Хем повече хора има там, хем имат позитивни цели и ги изразяват, хем никой не им е платил и не пречат на никого. Сборовете тъкмо почват по селата.
27
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова робски народ сме че една стачка не можем да направим като хората вижте гърците стачките при тях са масови затова държава с 240 милиарда дълг си живуркат в пъти по добре от нас
26
5
 
21
 
! Отговори
Те преди 3 години
че са такива - такива са. И това е мнението на огромната част от българските граждани. Защо обаче полицията вместо да приложи всички сили и средства, за да респектира тези улични терористи продължава да ги пази. Ако не се върнат там откъдето са изпълзели, може и да не успеят да бъдат опазени! На хората започва да им писва!
25
2
 
12
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...
24
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герберастите големи трезвеници се изкараха,а техния вожд излиза по телевизията вечно пиян и дрогиран...при това е и психично болен...и не си пие лекарствата...
23
2
 
30
 
! Отговори
От факултета преди 3 години
Абе тези хора работа нямат ли си, че всеки ден са на протест!Аз един ден ако не бачкам вкъщи гладни ще измpeм!
22
1
 
29
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
А не е ли прав Областният управител? Казал е самата истина.
21
1
 
26
 
! Отговори
Лицемери! преди 3 години
Площадът и тревните площи около катуна на Лекетата са осеяни с кенчета и бутилки от алкохол, а после ми се правят на обидени трезвеници! Лицемери!
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партизан за бой се стяга!Само дето ги няма руските танкове!
19
2
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Брех, тези протестърчета били и докачливи ... човекът проста е изразил свободната си воля и правото си на глас, както тези дето от месец тероризират гражданите на София и мърсят българските институции с ***.тата си, а ако "из.ро.ди.те" не се чувстват такива, за какво си обиждат ... ???
18
3
 
21
 
! Отговори
беекаапее преди 3 години
Радев е типичния пример, как в България някои умират да се занимават с това, дето не им е работа!
17
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Каквито и да са каквото и да са пили точно този човек има право да обижда и квалифицира след неговите пиянски изцепки. По тази логика кмета на Варна трябва да си е подал оставката след резила му.
16
0
 
11
 
! Отговори
Любопитко преди 3 години
А бабата с бастууна ще мине ли от там. Да пращаме линейките
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без камъни няма да стане
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ельоменатедна бира плюс съответната цигарка прави чудеса!
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.да, бе! властта изобщо не изглежда притеснена, за разлика от фигуранта зеленото чорапче! след като арестуваха за корупция и злоупотреби партийните функционери, съветници, случайнопопадналия в президентството така се уплаши, че предизвика "гневни" протести с размахано по детски умруче! за разлика от борисов, ниновото протеженце умира от страх какво ще му се случи котж му изтече мандата!
12
11
 
7
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
От кога пиенето на бира те прави алкохолик? Чеборашке една бира показва около 0.3 промила и това са доказателствата на пловдивските башибозуци. Всеки има право да прави каквото си иска със здравето и тялото си. Твоят ментор хареса ли ти как псува пиян залян по телефона? *** герберско ***. Там трябва да протестират, а не да блокират улици. Всички пред къщите на мафиоти те от управлението
11
7
 
19
 
! Отговори
По БТВ потвърдиха преди 3 години
Банда дрогирани *** нападнаха образована жена с малки деца и потрошиха колата и. Факт. Всичко друго е ала-бала. Съдийката Надето-изроода реши че е законно да се бият жени и деца. И, че в такива случаи жертвата е виновна
10
5
 
12
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Ами прав е бил човекът!
9
5
 
14
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Пазете протестутките!Те са лицето на демокрацията у нас!