Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица

Премиерът подчерта, че през последните години градът се модернизира
17 сеп 2020 09:12, Нели Христова
165
Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица
Снимка: БГНЕС

"Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците", написа премиерът Бойко Борисов в своя Facebook профили по случай празника на на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.

"Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро.

Убеден съм, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове. Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
По БайГанювски премиер с просташки маниери България не е имала от освобождението!Баце Винету-комунист от милиционерско училище,потомствен милиционер!Но, с пълно шкафче !
152
0
 
0
 
! Отговори
Джеймс Пардю преди 3 години
България има повърхностен образ на д
151
0
 
1
 
! Отговори
Джеймс Пардю преди 3 години
"Време е Европа да се намеси и помогне на българите!2
150
0
 
1
 
! Отговори
Шпигел 11.09 преди 3 години
"Цацаров и Борисов са нарушили закона, за да угодят га Доган!"
149
0
 
1
 
! Отговори
Студент преди 3 години
"*** съм бе, брат ми! *** съм! И ми е леко! Кофти е да си сложен!"
148
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много злоба като дойде ФИГУРАНТА има да търсите БОКО
147
3
 
4
 
! Отговори
Дачо преди 3 години
Да бъдем честни.разлика между София от преди 15 години и Сега е ОГРОМНА.Няма какво да се лъжем
146
4
 
4
 
! Отговори
Баба Ванга рече преди 3 години
Сестра Галева(Мая Костинбродска) нито е руса, нито вече е жена... Толкова лъжа, фалш, алчност и злоба има в Костинбродската мутракеса, че може да се сравнява само с *** МилЙончева, г-жа Лъжа и котилото от уродливи плъхчета като Зарко
145
4
 
10
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Ние толкова много направихме. Още ползвате на бай Тошо инфраструктурата и проектите. Гола вода. само крадене и нищо. Разсипахте всичко и изгонихте и малкото кадърни
144
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно е, столицата става все по-красива.Но направеното трябва да се пази от всички.
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направи един хубав затвор, бе Бокаса! После да не се оплакваш от условията...
142
4
 
8
 
! Отговори
БОЙКО ПАНДИЗА преди 3 години
ГОЛЕМО МЕНТЕ СЪМДОБРЕ ЧЕ НА БЪЛГАРИНА МУ Е ТОЛКОЗ АКЪЛа
141
4
 
9
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 3 години
Бойко Борисов: Стремим се да имаме ШКАФЧЕТА С ПОВЕЧЕ КЕШ
140
1
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защо е това задръсване сутрин и вечер на симеоновско шосе защото е презастроенотова ли е красивата ви столица срещу 100 000 евро цял живот да гледаш в стаитеотсреща и лампата да свети непрекъснато защо трябва всички да идват в софияима и други градове покраи магистралите засаждаите дървета защото загиваме отшум мръсен въздух вода и храна
139
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтеглили са заеми от 505 МИЛИАРДА през управлението си,къде са?По един милион да бяха раздали на човек в България,хората сами щяха да си направят качествени пътища с тротоари пред жилищата,да си облагородят кварталите и щяха да им останат и пари да правят дребен бизнес!
138
2
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ГОВЕЖДО
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И апартаменитите през соца ги даваха с готови подове и подови настилки,с готова баня,вана,с мивки и тоалетна,с обзаведени кухни,да влезеш и да живееш,а не като сега с едни грозни недовършени груби стени,мръсотия и дори ел. кабелите не слагат по стандарт в тръби,а ги коват по стените и ги замазват,никакво качество
136
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Тошо,като им строеше блокове,ги стояха с места за паркиране,с градинки за игра и отдих,с детски градини и училище,със супермаркети и аптека,с инфраструктура,с читалища,на места и болници,че дори в училищата имаше лекаски кабинет със сестри,не им строеше само голи апартаменти!
135
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне празнично да бяха пуснали Зелен Билет за гражданите и гостите на София за да усетят празничен дух .....а инак богоизбраните после ще хапнат и пийнат от бюджета, празнично ....за едни днес е празник , а за други си е обикновен делник ....!
134
3
 
11
 
! Отговори
До 135 преди 3 години
За моя двустаен апартамент в София, който струваше 70000 евро по пазарни цени преди две години, данък и такса смет беше 612 лева. Проблемът не е в размера на данъка и такса смет, а е това, че не се използват ефективно и в огромната си част се присвояват от мутрите.