Година след ремонт: Детска площадка е в ужасно състояние в кв. "Младост"

Разбити пешеходни настилки и тротоари - сигналите от HelpBook
25 сеп 2020 17:00, Анисия Иванова
34

Снимка: Helpbook

Разбити пешеходни настилки, опасни детски площадки, паркинги в окаяно състояние и огради със стърчащи железа - това са малка част от опасностите, които ни дебнат на всяка крачка в столицата.

Получихме сигнал в платформата на Helpbook.info за опасни стърчащи елементи от ограждение до пешеходна пътека на централен столичен булевард.

Нашият потребител се оплаква, че преминавайки оттам е забелязал, че металните свръзки на оградата са премахнати и части от тях стърчат към пешеходците. Лично той се е сдобил с травма на крака и скъсана дреха, но основното му опасение е, че съоръжението представлява сериозна опасност за малките деца поради височината му.

Изпратиха ни снимки и от детска площадка в кв. „Младост“ 1. "След ремонт, от миналата година септември 2019 площадката е в това покъртително състояние. Децата падат, спъват се, катерят се по буците разбит асфалт. Обещано е до изборите за кмет да се оправи, след това до февруари 2020", пише в сигнала.

Друг възмутен наш потребител изпрати сигнал към нас за ужасното състояние на терена пред жилищен блок в кв. Хаджи Димитър. Ето какво гласи оплакването: "Искам да подам сигнал за тротоарен плочник, намиращ се пред блок 117, вх. Б, в ж.к. Хаджи Димитър, който е в безобразно състояние от много години. Като изключим естетичната страна на състоянието на плочника, той създава потенциална опасност за гражданите, преминаващи през него, за майки с детски колички (всъщност преминаването им е невъзможно), както и за живущите във входа.

Подавани са многократни сигнали, отговорът на които е бил да изчакаме гласуване на бюджет за следващата година. И така година след година. Дано и този път отговорът да не е в този аспект. Очакваме съдействие и действие от Ваша страна".

Не по-малка опасност представлява пешеходен участък на друг столичен булевард. Настилката представлява павета, които са напълно разбити - пропадания, издигания около шахти и дървета. Молбата е за спешен ремонт, за да не се стигне до неприятни инциденти, особено в тъмната част на денонощието.

Ако видите нередност, с която се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! 


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Митко
Ми похвали се с нещо направено от тебе.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Там кмет беше Иванчева нали?
А сега е от ДъБъ май.
30
1
 
6
 
! Отговори
IYI преди 1 месец
Видими резултати :)))))))
29
1
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 месец
И в община Тервел гербаджии кметове,краде се и за умрелите.улици потънали в смет, асфалт от една година вече има трева поникнала,а на места асфалта го няма.но нали се движим със служебния превоз на общината,та даже и от къщи вземат зам. кметката,че да не ослабне.това е нашите пари,ако си плаща от джоба , няма да е така.намерила село без поп.
28
0
 
0
 
! Отговори
Куха лейка преди 1 месец
Тя:Иванчева нали за това я прибраха на топло... щот иска градинки за децата.... те и ги дават за два месеца, после се разпадат. По Бойковски тертип. Ясно е Затваряй ги.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВИНАГИ СМЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО

ПРИ БОЙКО ОБАЧЕ НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ, ОТ БЕЗКРАЙНИТЕ РЕМОНТИ
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В българският език си има дума за това - ПОФЪНДЪЧЕНО Е .
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези павета (плочки) все едно във въздуха са ги редили
24
1
 
1
 
! Отговори
Трола от гурътъ преди 1 месец
Къде го този траНфай във Младус бе? Като лъжете накъде гледате.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Em te gerberite sa taka dai samo da kusat lenti4ki i kolko bili poatroili, tova 4e e super ne ka4estveno i sled 1-2 godini trqbva osnoven remont nqma zna4enie. Vajnoto e djipkata da varvi
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
#HUBAVOE
21
0
 
1
 
! Отговори
1980г. преди 1 месец
И преди , и сега-така до края на света.
20
1
 
1
 
! Отговори
gosho преди 1 месец
sabotaji ot bsp.diversiite sa im kruvta
19
5
 
3
 
! Отговори
Лозенец преди 1 месец
Младост си е гето. Ко ни пука на нас нормалните хора за този анклав на бедност и простотия???
18
1
 
13
 
! Отговори
Митко преди 1 месец
Добре де, има ли нещо което да е направено както трябва в тази държава ? Поне едно нещо което като го видиш да кеш еййй браво. Жалка и тъжна картинка е на където и да се обърнеш
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ясно се вижда че става дума за вандализъм."

Да, герберски.
16
1
 
10
 
! Отговори
Дебил депутат преди 1 месец
Парите са усвоени и случки са доволни по веригата.А за не неблагодарния българин 610лв минимална заплата-476 в чисто след удръжките му стигат!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
гарантирано от ГЕРБ
14
2
 
9
 
! Отговори
Америка ВЪН! преди 1 месец
герберунгелска му работа ,всичката им такава ,некадърно,не особено красиво но най-важното супер некачествено!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видими резултати.

Спонсорирани публикации