"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от Студентски град

Спирането на водата ще се случи в четвъртък, 1 октомври
30 сеп 2020 12:26, Красимир Ангелов
1
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от Студентски град

На 01 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Проф. Кирил Попов“ жк. „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Акад. Борис Стефанов“, ул. „Проф. Атанас Иширков“, ул.“Пъстър свят“, бул. „Симеоновско шосе“, ул. „21-век“ и ул. „Джон Ленън“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Кирил Попов“ ъгъла с ул. „Франсоа Митеран“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


1
Още от София
Повишен и съкратен - родители и деца срещу уволнението на учител
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 седмици
Ще засмърди на гума...