Поредна 91-ва вечер на протест в София

Хората се събират на площад "Независимост"
Обновена: 7 окт 2020 22:09 | 7 окт 2020 20:20, Петя Славова
237


За поредна 91-ва вечер недоволните от правителството се събират в центъра на София, за да изкажат своето недоволство.
Още по темата

Отново те се събраха на площад "Независимост" като по-късно се очаква да тръгнат на традиционното си шествие. Част от демонстрантите се намират пред Съдебната палата в столицата, където запалиха символично лампи.

По-късно протест имаше и пред Висшия съдебен съвет.

Преди броени минути протестното шествие стигна до бул. "Дондуков", където има офис на ПП ГЕРБ. По него полетяха яйца. След това демонстрантите се отправиха към Орлов мост, който в момента е блокиран.

Пред БНТ също имаше протест. Хората там искаха да зададат въпроси на социалния министър Деница Сачева, но тя излезе през страничния вход на телевизията и среща между нея и недоволните така и не се състоя. Протестиращите не бяха въоръжени с яйца за разлика от предишните демонстрации.

По същото време се проведе и протест пред Съдебната палата на "Правосъдие за всеки" с искане за оставката на Иван Гешев. Демонстрантите носеха фенери, в които светеха крушки, захранвани от електричество. На огромен транспарант пишеше "Съдебна реформа сега". Протестът премине в шествие към ВСС.

Следващата сряда се очаква да има протест пред Съдебната палата с гост от Европарламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: протестплощадСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземат поне по една бутафорна кремъклийка и да отидат да превземат някоя селска мандра, или фурна, като истинските комунисти-партизани, от ония, дето са на всеки километър :)Бабикяната ще ги предвожда, цял полк дрогирани четници от футболни агитки.
177
22
 
2
 
! Отговори
Оставка ! преди 3 години
Гнусните ГЕничари. ЕРазграбили РБългария. Б
176
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хехе тоз път поне не се налагало да купуват много яйца - една *** яйца е стигнала на всичките пет човека да се изредят по няколко пъти
175
3
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
На БСП парите от 1990 г. са в чужбина, не им пука за народа. Искат да прилапат големите пари от ЕС и да ни върнат обратно към Русия. Слави Трифонов е разработка на ДС и е креатура финансирана от Москва. ДПС са играчи търсещи социална изгода за турците в БГ. "Воля" с Марешки също са руско финансирани. ВМРО са партията на агентите на ДС. ДСБ са център, еврейска партия. Единствената алтернатива българите да получават пари от ЕС си остава ГЕРБ. Но, ГЕРБ също са си комунисти - и не дават пари.
174
2
 
26
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Хубава работа ама комунистическа .......
173
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кал па за ни те и отрочетата на другарите протестират.Едните са поблазнени от лесните пари а другите си искат привилегиите.
172
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта РадеФ завъртя ли се пак? А Мая Костинбродската?Като се върнат дъртите комунисти, те ще ни оправят.
171
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикяната - премиер!
170
1
 
22
 
! Отговори
селянин преди 3 години
Много бре ,от две кори яйца на човек се паднаха по три да хвърлят ?
169
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста защитава частни интереси и за това няма подкрепа.
168
1
 
25
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Не става въпрос за Евразия. Комунистите искат само да седнат на трапезата.
167
0
 
23
 
! Отговори
НЕЩЕМ ЕВРАЗИЯ преди 3 години
НЯМА ЛОШО ЧЕРЕПА ДА ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ- УВЕЛИЧАВА СЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО- И ТАКА ДО МАРТ, А ЧЕРВЕНИТЕ СА ОЩЕ ПО ГНУСНИ В НАПЪНИТЕ ДА НИ ЗАВРЪТ В ЕВРАЗИЯ.
166
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези бяха от божковисти и нпо- то на прокопчо " кривосъдие за олигарси" .Изобщо" трогателно";! А продажните евротъпаци в хъса да окалят държавата като " най корумпирана" влязоха в бардака на *** леви,а те се възползваха да обвържат подкрепата с джендърската конвенция и "македонското малцинство".Това е "безкористната "подкрепа .Станахме за смях в ЕП с двамата антибългарски екскременти.Нинова поиска от Йончева да не гласува за конвенцията,но другарката отказа промени.
165
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
176 Кой народ, черепа, Цвъки от Белград, певачката И любовницата на Божков, свила ч млн от есфонда, фигуранта Радев и хулиганите му, шепа платени ***, това не е народът.
164
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призраците на комунизма се възродиха, в лицето на дечицата на червената олигархия - БСП, патерици и фенове.Толкова много им се искат благините, с които са отгледани, че като зомбита се влачат дълго, по жалтите павета, които за малко, не изкъртиха.И не спират, при все, че от ЕНП им казаха, да се готвят за редовни избори.
163
4
 
41
 
! Отговори
НЕ ЩЕМ ЕВРАЗИЯ! преди 3 години
Истинският крах на фигуранта Радев и селските му метежници ще настъпи в края на март догодина, когато на редовните парламентарни избори Бойко Борисов отново за 12-ти път ще срази комунистите и с абсолютно мнозинство в парламента ще състави самостоятелно правителство на ГЕРБ. И това е най-добрият начин за разобличаване пред света на руските шпиони в Евро-атлантическа България.
162
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
91 вечер мина ,остават още около 160 вечери.
161
2
 
36
 
! Отговори
айляшка му работа преди 3 години
Нито едно "ВЕЛИКО"-всенародно българско въстание не може да мине без братята воеводи, каращи се кой да води бащината дружина от *** и ***:1-това СА ШВЕДСКОТО Отровно Трио съставено от "млади"-"умни" и Красиви" АНАРХО-*** последователи на Истамбулски мурафети,2-ЧЕРВЕНИКАВИЯТ дрУгАрЕ Копейкин и тайфата Му от червени бабички под вещото ръководство на пРЕЗИДЕНТА и неговото хилаво юмруче,3-лодкарят Христо Иванов/по известен с партизанското си име -Пинокио/яко "подбутван" от мъжкарите на НСО на Росенец, 4-сестра Галева подвизаваща с партизанското име Мая Костинбродска вечно т
160
2
 
20
 
! Отговори
Въхььь... преди 3 години
Виртуалните въстаниците по форумите могат да гласуват с оценки от 1 до 10 за най-красиво попадение с яйце в каска на полицай най яко наплюване и ритане по топките,а също така за най-добре оформен агитационен материал-лозунг и най-забавен пърформънс срещу властта.На всички пИИичеливши честито!
159
1
 
18
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй ЪРььь преди 3 години
У БРЕЕЕ... За сведение на публиката-Участниците във виртуалния протест ще могат да участват в онлайн залагания, кой ще надделее в борбата за надмощие между водачите на протеста или ще пристане на властта, за да се качи в джиПькЪта на Баце.По-иновативни решения могат да бъдат въведени чрез дронове с камери, които да предават бойните действия на големи екрани в ресторантите,в които опитни тамади и ентъртейнъри/от сорта на социолози,политолози,антрополози,ихтиолози и маймунолози/ ще вдигат тостовеи приветстват всеки успешен изстрел по врага с наздравици и песни на Учидолския славей -Слав