107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

Исканията за оставки остават
Обновена: 23 окт 2020 22:52 | 23 окт 2020 20:30, Красимир Ангелов
113
107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

За 107-а поредна вечер в центъра на София се провежда протест с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Участници в протеста блокираха за кратко движението на Орлов мост, след като проведоха традиционното шествие от площада пред Президенството до възловото кръстовище. 

Има протестиращи без маски, като според тях със заповедта на здравния министър за носене на маски на открито се ограничават правата на хората, съобщава БНР. Тези протестиращи споделят мнението, че маските са вредни за здравето и според законови разпоредби е забранено скриване на лицето.

Заедно с това за четвърти пореден петък пред сградата на БНТ се организира и т.нар. "Гражданска панорама". Участниците в нея се събират, за да посрещат гостите в предаването "Панорама" по обществената телевизия, съобщава Bulgaria ON AIR.

На днешния протест основните теми са две - влизането на НАП и ДАНС в кабелния оператор "Евроком", както и с актуалната ситуация в страната.

Изданието на "Панорама" тази вечер не включва политически гости, а само анализатори.

Шатрата, от която вече четвърти петък пред БНТ провежда своята "Гражданска панорама", бе изградена малко след 18:30 часа, когато започнаха да се събират участниците в протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
13
 
! Отговори
истина преди 3 години
Протестиращите се обявиха за малцинство като ромите, и искат официално да ги признаят.Отказано им е, защото според закона трябва да са поне 100 души, а те са около 40.
75
2
 
12
 
! Отговори
чук преди 3 години
107:0 за бате Бойко.
74
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РЗИ кога ще почне да ги пердаши тия по тия "протести"с глоби за неносене на маски?Всички останали чинно ги носим, но тия може и без, защото са от шарЕната крава ли?Не ме интересува за какво са там, тяхна си работа, но после пръскат навсякъде тая гад.
73
3
 
12
 
! Отговори
Антибисквитков преди 3 години
Опамни ли се народе,или още дремеш.Какъв протест,какви мераци??? Гладни няма. За валута не страдате,и подаяние пред магурата не чакате. Границите Ви отворени а не замрежени. Значи има нещо друго, и то е - неговото име е: ГЕОПОЛИТИКА. И ако продължаваме да тъпееме и гледаме с отворени уста до няколко години България няма да я има.
72
1
 
27
 
! Отговори
107 преди 3 години
107-ми ден 107 протестиращи, които се обявяват за представляващи българския НАРОД, вЕрно че БАБИКЯН се брои за трима, защото е регистриран в ЦЕТЪРА ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ
71
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тази снимка? Къде са хората?
70
1
 
17
 
! Отговори
тъй ще е преди 3 години
Радев ще остави кости в Талин и Бойко ще поднесе съболезнования ...
69
1
 
21
 
! Отговори
дреме ми преди 3 години
Короната ще реши въпроса.Бойко няма пръст в тази работа.Просто закони на природата.
68
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете ги тия в студиото на топло. Таман 10-12 човека. Столове ще се намерят за всички:))))))))))))))))))
67
2
 
42
 
! Отговори
Социален работник преди 3 години
Браво на Борисов - остави спокойно всякаква платена *** да вилнее по улиците, защото това влиза като "социален пакет" , който вместо да го плащаме ние, българите, го плащат Черепа и Белградския беглец. Ами , проституиращиете честно си заработиха дивотиите ,които свършиха досега! Получиха бая парички от Дубай и Белград ! Абе, социална държава сме !
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нинова-БСПАко искаш да спориш с модчетата, първо проверявай какво пишеш, не че и аз не греша, но КОНСЛАГЕРИТЕ, просто звучи като от механата :)))Не се обиждай, но те са скрити лимонки, не ги гледай че са големи републиканци :))) Не знам сайт който да пише толкова статии за Русия, това говори ли ти нещо :)
65
3
 
42
 
! Отговори
ОТРОВНО ТРИО и БСП преди 3 години
Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!
64
23
 
2
 
! Отговори
Нинова-БСП преди 3 години
Борисов,нали се договорихме да тероризираш овцете до като не турят БСП на власт?!С маските като не става изгради конслагери,прати качулати милиционери да ги бият и стрелят,не помниш ли кво учихме у школата на БКП?Ще ти курдисаме и голи снимки у нето за назидание накрая!
63
1
 
27
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До православен патриотБъркаш православието с ПУТИНОСЛАВИЕ а патриотизма с *** на руски ***.
62
23
 
3
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Дишайте свободно! Не се давайте на мутрофашистите !
61
35
 
2
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Борете се , патриоти!!! Борете се за свободата си !!!! Борете се за въздуха си !!!
60
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Абе кво ставаНе съм забелязъл, но имаш право, щом Бокича се скри някъде, значи има страх :)))
59
1
 
38
 
! Отговори
Абе кво става преди 3 години
Аз не мога да разбера, цяла България е клекнала на шепа платени протестиращи комунисти и дори диктуват дневния ред на телевизиите кой да канят и кой не! Какво е това слагачество какво е това чудо не знам!
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че г-н Слави Василев се държа точно като политически гост,а не като анализатор!Г-жа Коларова малко иронично, но много точно му вметна, че е сбъркал професията..
57
1
 
36
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Ох,милите те.Много са си повярвали ,че са някакъв фактор.Аре у лево ,смешници.