2891 нови случая на коронавирус в страната, жертвите са 29

22.8% от тестваните са дали положителен резултат
31 окт 2020 07:30, Нели Христова
358
2891 нови случая на коронавирус в страната, жертвите са 29
Снимка: БГНЕС

2891, с 202 случая повече от вчера, са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица при направени общо 12 634 PCR теста през изминалите 24 часа. Тоест положителни са 22.8% от тестваните. Това показват данните в Националната информационна система.

Още по темата

Така общият брой на потвърдените случаи става 51 041, от които активни 29 910.

182 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 19 877.

Хоспитализираните лица са 2447, от които 165 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 1254, като 29 от случаите са от последните 24 часа.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 149; Бургас - 73; Варна - 158; Велико Търново - 54; Видин - 13; Враца - 63; Габрово - 68; Добрич - 16; Кърджали - 68; Кюстендил – 25; Ловеч -56; Монтана - 38; Пазарджик - 59; Перник - 54; Плевен - 98; Пловдив - 204; Разград - 39; Русе - 132; Силистра - 17; Сливен - 50; Смолян - 17; София област - 63; София (град) - 1059; Стара Загора - 121; Търговище - 58; Хасково - 46; Шумен - 60; Ямбол – 33

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
4
 
3
 
! Отговори
До 188 преди 3 години
Мирисът се дължи на ОТДЕЛНИ МОЛЕКУЛИ. А ВИРУСЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА САМО чрез КАПЧИЦИ СЕКРЕТ ОТ УСТАТА ИЛИ НОСА, НЕ СЕ РАЗХОЖДА САМОСТОЯТЕЛНО.Разбираш ли защо маските имат значение?
168
4
 
1
 
! Отговори
еро преди 3 години
защо нашите "свободни медии" не споменават никъде, че СЗО е започнала разследване за неправилно подаванена информацията от България относно заразените с Коронавирус спрямо направените тестове.Според СЗО в Бълария има нещо гнило, като направените тестове не съответстват на наличните закупени от България и БГ лаборатории и извадките за направени дневни тестове.
167
5
 
1
 
! Отговори
V преди 3 години
Става дума за сезонен грип ,а не за ,,вирус,, Това да не е СПИН ??? Просто Нелитуу си заработва запалтата .Пишиш грипа като ВИРУС за да си мислят хората за СПИН и прайш сензация .А това продава .Кой квото ще да ти говори ,знай че става дума за пари ;) Вие не сте ли забелязали колко модерно стана да съобщаваш публично че си хванал грипа за да ти обърнат медиите внимание ??? А важните теми за новата рекет група АБАИ не я казват ,щото ние ще плащаме сметката.
166
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 180Е ти както го описа българина, който няма никакви хигиенни навици, не виждам ако си сложи една маска това какво ще промени???Буквално нищо!!!Минавал съм и на 2 метра от такива хора, а около тях се носи "облак" от неприятни "аромати".А това са молекули често много по-големи от един коронавирус!Ако го носи вируса те заразява на 120%, освен ако не облече скафандър (да не мирише).
165
0
 
9
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Мутафчийски се оказа наш човек на НИНОВА, защото я тестваха за 1 ЧАС И ВЕДНАГА Я ПРИЕХА НА УЖ ЗАПЪЛНЕНИ ВЕЧЕ ЛЕГЛА ЗА КОВИД. НЕ УВАЖАВАМ ПОДОБНИ П.О.Д.ЛОГИ. А ИМАШЕ ВЪРНАТИ ХОРА!!!
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен ..... До 123ЩЕ ПРАВЯ И ПИША КАКТО СИ ИСКАМ - МОДЕРНО Е...Пък и от кога има такива правила ...? На всички вестници имената са с главни букви!
163
3
 
12
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Вчера минах през подлеза на гарата. Една българка с мъжа си кашляше като за последно - ни маска, ни ръка на устата...."Като го карам аз - защо да не го изкарате и вие? ".....- вероятно това й се върти в главата. Споделя вируса!!! Не е егоистка.
162
6
 
6
 
! Отговори
до Ф.С.В. преди 3 години
Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Те не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.Бобокова се укрива в Лондон.Търсят я да дава показания за снимките от спалнята на Борисов.Тихо :D
161
10
 
3
 
! Отговори
до Ф.С.В. преди 3 години
Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената "снимала" шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD
160
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D
159
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До 173До 166Ти шегуваш ли се, колега! Когато цитирам когото и да е нарочно го отбелязвам, за да не се объркват такива като теб!
158
7
 
8
 
! Отговори
V преди 3 години
Грип има имало е и винаги ще има без значение дали ще има ,,мерки,, или няма да има .Важното е да не полудеете за да не се заразите ;) Този грип благодарение на медиите уврежда психичното здраве ,а не физическото такова .Нищо ново под слънцето ,ама като кажеш на народа че си измислил нещо ново и вече имаш НОВИНА .На тва му са вика СЕНЗАЦИЯ .Така се хранят медиите .Чрез психически тормоз :)
157
5
 
1
 
! Отговори
имаме си норматив преди 3 години
До да,да амя неИмаме също и РЪСТ. Е това се нарича планово здравеопазване!!
156
0
 
12
 
! Отговори
тт преди 3 години
Пред лекарите в отделенията пълен респект - чакат ги тежки времена и дано се справят!
155
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Недей да пише с главни букви, бе! Не знаеш ли, че това е признак на лошо възпитание.
154
2
 
4
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 163Хората отиват в т.нар. пробовземачни! В пробовземачните са квалифицирани медицински сестри, които вземат каквато проба е назначена! Лабораториите са местата където се пращат пробите за обработване! И как аз простосмъртния човек да разбера дали пробовземачната, в която влизам праща пробата ми в препоръчваните от теб лаборатории, които работят с тестове на Абат или Рош!?
153
0
 
3
 
! Отговори
До 166 преди 3 години
ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА. ЦИТИРАШ МАНГЪРОВ. Никой не ходи да си прави тест, ако нищо му няма!!!!Така че тази ингерпретация на *** е най- малкото некоректна и неправилна, да не кажа - пак лъжа!!!
152
5
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
2020г Се оказа една много фатална и неприятна година-Шкафчетата лъснаха- Болниците са пред колабс -Здравната система не работи-Пенсионната система е илюзия с Вторият си частен Стълб- икономиката е почти спряла -масови фалити и безработни-И най странното -пращаме милиарди долари за несъществуващи самолети? Политиците са най мразените .и няма нов спасител на нацията-Всички властимащи крадът като "за последно" а Съдебната Система се отърва от един анимационен герой-Барети с каскети и грешен GPS)
151
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактТук сме, тук сме! *** си е *** - то вече е толкова очевидно, че няма и защо да се казва.
150
1
 
9
 
! Отговори
999 до 149 преди 3 години
Вяра е нужна. Но не само. Виресът съществува и само вяра не стига. Питай Корнелия. А и след Средновековието вече е изобретен МИКРОСКОПЪТ. Така че - вяра, маски за предпазване и правилно лечение.