Пореден 115-и ден на протест - под знака на Хелоуин

Майките от "Системата ни убива" се маскираха като управляващи
31 окт 2020 20:20, Петя Славова
159
Пореден 115-и ден на протест - под знака на Хелоуин
Снимка: БГНЕС

За 115-и пореден ден недоволни срещу правителството в София се събраха на площад "Независимост". От "Отровното трио"  отбелязаха празника на Вси Светии като поставиха светещи тикви в района, които бяха издълбани с надписи "Оставка".

Сериозно количество тикви се трупаха в унисон с празника Хелоуин пред Министерски съвет, а на присъстващите се даваха маркери, с които можеха да напишат своите послания към правителството.

Майките от "Системата ни убива" се включиха в протеста като се маскираха като част от управляващите и до тях на стълбите на бившия Партиен дом бяха наредени още тикви със снимки на народни представители.

Исканията на демонстрантите остават същите.

 

 

 

 



 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тия тикви още ли са на площада?Или има и за довечера
109
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ,трябва да си повреден ,че да се водиш по акъла такива баламурници ,като отровното трио и сие.Дори зеления чорап и Импексова вдянаха,че за никакъв .... не стават .
108
1
 
13
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Най-Големите тикви са тези от ОтровЕното трио, а най-Тъпите тикви - тези, които ги следват! Свободата не се печели с платен циркъджилък, а на барикадата!
107
2
 
11
 
! Отговори
Чук преди 3 години
Поредна, 115-та, победа на бате Бойко.
106
5
 
7
 
! Отговори
До 112 преди 3 години
112Анонименпреди 2 часа 1 10Тикви, гответе се за работа на къра! Догодина съкращаваме 2/3 от държавните служители и със спестените средства ще изплащаме заемите, с които ваши вожд ни зароби.#############Еееех, мечти,мечти.То ,ако можело *** и Пульо да съкращават.
105
1
 
13
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Анонимен 118 Може би имаш право. БСП усилено готвят нови компромати точно преди изборите. Знаем си ги.
104
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учените от магаданският университет направиха епохално откритие: тиквите също могат да хванат коронавирус!
103
14
 
3
 
! Отговори
Спрете протеста! преди 3 години
Вълчев събаря ГЕРБ и без протести.
102
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То само хората с жълти книжки останаха по протестите - и на площада и сред драскачите тук.
101
4
 
14
 
! Отговори
Докторчо преди 3 години
Абе, може 3000 тикви да сложите по площада,има място , ама не можете да скриете факта , че Борисов е опъвал "прекрасната госпожа " Бобокова в спалнята с " шкафчето с евро" ! Факта си е факт ! Г-жата Бобокова ,преди да снима шкафчето , така е крещяла от страст, че се е чувало чак в Президентството. Смех, другаре ! Борисов поне е прибавил още една разгонена булка в сметката си ! Комунистка ли е , разбира само от "опъване" !
100
5
 
8
 
! Отговори
Цацата преди 3 години
Нито една пръчка суджук не е изядена от премиера! Нито банкнота от шкафчето на премиера не е похарчена от него! Премиерът нито ден не е пракарал в къщата в Барселона! Премиерът нито веднъж не е ходил на барбекю на терасата на Пацо! Нито веднъж не се е возил на асансьора на Цецо! Няма данни за престъпление.
99
5
 
3
 
! Отговори
до 131 преди 3 години
Ало, ало 1.2.3 проба-проба Чуваме ли се?Не съм Банов. Аз съм баща ти.Край!
98
5
 
3
 
! Отговори
до 130 преди 3 години
Ало, Банов, ти ли си?
97
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD
96
2
 
17
 
! Отговори
128, хей преди 3 години
Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Те не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.Бобокова се укрива в Лондон защото я търсят за снимките в спалнята на премиера.Вие заблуждавате!
95
12
 
2
 
! Отговори
до 124 преди 3 години
Издишат ти опорките, двугънковецо! Дори и този , който те докара от село и те назначи на държавна заплата другарят Бокошенко си призна, че "една прекрасна госпожа" го е сготвила. Ако не друго, то поне си слушайте вожда бе!
94
1
 
12
 
! Отговори
до 113 преди 3 години
Откато се борите като п.расе с тик.ва - си създавате болни илюзии за деструктивни действия и мисли.Асоциациите ви говорят за циклофрения.
93
13
 
2
 
! Отговори
до 122 преди 3 години
***, защо на Великите Народни Въстания докарахте 10000 ченгета + мутрите от Ипон и Делта гард, а? Сигурно щото сме стотина човека. Именно вие сте виновни за втората вълна на коронавируса, накарахте хиляди ченгета да стоят с часове плътно един до друг, така че да няма къде игла да падне. Скоро ще се разправим с вас!
92
4
 
12
 
! Отговори
НИЩО НОВО преди 3 години
115:0 за бате Бойко.
91
1
 
13
 
! Отговори
до 118 преди 3 години
Алоо, до чакащия нови записи от "Тиквата", където щели сигурно уж по изборите да излезнат.Ти ли си, бе Сбабикян?Само ти ги фалшифицираш тези улики и ти ги измисляш тези записи.Само в твоята болна глава се подвизават шкафчета. Ти-бащата на фалшивите новини! Ти, който си Пиар агенция разпространяваш фалшива информация в сбабикя-новите си медии.НСБОП знаят кои са сайтовете ти.ДАНС знае кои са сайтовете ти.Интересно как така те оставиха да сееш лъжи с отровните си тик.ве.ници начело със сл.ивите?!