Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София

Те се правят в наети помещения, имало диджей, алкохол
20 ное 2020 08:54,
159
Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София
Снимка: БГНЕС

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".

Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно.

Още по темата

По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.

Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.

Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.

Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.

Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глу.паците са по-силни от тока. Масово поразяване от про-стотия.
16
1
 
22
 
! Отговори
БФС преди 3 години
До hahaОбщото е, че голяма част от БГ футболистите са с добри финансови възможности и много обичат нощния живот. Затова нямаме национален отбор, защото масово са ***.
15
15
 
10
 
! Отговори
партифен преди 3 години
не ми пука за вас умните!!! ииисскам да съм *** футболист и да шмъркам бело и да ходя на тайни партита с млади мръсниции николетки свирколетки всякакви брантийки танци латино бачата и конумация на макс ...все ми е едно колко сте умни и оредпазливи вие сте умрели още преди ковид от какв се пазите какво имате да губите един скуен и празен живот ли !!!??? та вашият смисъл в живота вече е да тормозите всички други които някакси успяват да го живеят този живот
14
12
 
15
 
! Отговори
haha преди 3 години
Не знам да се смея ли, да плача ли? Първо какво общо имат футболистите с въпросните партита, като те слушат единствено и само чалга, второ какви са тия думи дето си ги измислихте за свръхразпространители и прочие. Това което единствено става е че тоя вирус изглади напълно мозъците на доста народ с ограничен капацитет и съсипа живота на нормалните хора.
13
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някой от щаба имаше ли на партито.Това щеше да е сензация.Иначе то е че партита ще има
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители)."След като си има българска дума за това, защо измъчвате читателите си с тези англоезични кирилизирани термини?
11
4
 
23
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Човек трябва да бъде изключително внимателен, когато се движи сред простолюдието, защото може да очаква всичко. Хората от низшата прослойка имат съвсем различно мислене и поведение движено единствено от егоизма и низшите им страсти.
10
5
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, не мирясаха хората! Малко са ни жертвите, ще има да патим още! Пир по време на чума, не клише, а буквално, да се веселиш когато хората умират е абсолютно падение на човечеството!
9
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драгалевци, Бояна, Владая. Много удобно заобиколихте Банкя. (Шшшшт: паролата е тИкВА)
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно писателя на тази статия е присъствал на партито и е направил снимка и след е решил да се похвали за партито.
7
2
 
16
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Ще *** ЯКО!
6
10
 
44
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 3 години
После се чудете защо има по 4000 заразени на ден.... *** човек и силен вятър - нищо не ги спира.
5
8
 
15
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Вие си знаете, нали?
4
25
 
11
 
! Отговори
аааа преди 3 години
а останалите сте умрели и без ковид :))) ииискааам на партииии да шмъркам бело да танцувма с мръсниции
3
23
 
13
 
! Отговори
ррр преди 3 години
ааа якооо и ковид сектантите като ги надушат ще умрът от завист и ще ревнът дружно "ама как може" ние се пазим от вкъщи не излизаме а те на паааартиии и после в магазина сред нас НЕ НЕ И НЕ !!! аааа якооо
2
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чувам познати да искат пълен локдаун. Ето последствията на пълния локдаун - пак има събирания, но вече са нелегални.Извод - ако човек сам не се пази, няма правило което да го задължи да се пази .
1
6
 
17
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
И ги наричат Ковид парти. Девиз: Идваш и зараза си осигуряваш.Шанс да умреш 10%