Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София

Те се правят в наети помещения, имало диджей, алкохол
20 ное 2020 08:54,
159
Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София
Снимка: БГНЕС

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".

Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно.

Още по темата

По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.

Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.

Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.

Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.

Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...суперспредъри (свръхразпространители)Според писателката (авторката) чуждицата е в скоби! О боже слез на земята и си събери вересиите, не пазаруваните дипломирани!Ако беше написано в оригинал superspread нямаше да е толкова дразнещо, но трябва да се превключи клавиатурата, ама как с купена журналистическа диплома?
136
6
 
9
 
! Отговори
Простотията не оди преди 3 години
По гората... Как ще се чувствате ако след такава парти почине ваш близък, майка, баща, баба или приятел? Ако вие пострадате сам или умрете си е ваш избор, но за близките ви ще драма дори този ваш избор, за едното пиене, мятане на гюбеци, кълчене и ЧЕСАНЕ на его. Дали имате кураж дА поемете този риск за да се само величаете и да ви завиди някой ваш приятел комплексар?
135
3
 
2
 
! Отговори
До 138 преди 3 години
*** не си на 20 и злобееш дОма.
134
16
 
11
 
! Отговори
Лили преди 3 години
Много ясно, ако аз бях на 20+сега 100% щях да ходя. И отдавна съм се сетила, че за частно парти няма забрана, балъци 🤣 Супер зле стее, и лечението, и мерките, и пак ви умират хората пред болниците, *** скапани. За нищо не ставате, затова не ви вярват хората и не изпълняват, защото няма как да правя нещо, което ми казва някой, очевидно доста по-необразован и умствено изостанал 🤣
133
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 129Кой нормален ти седи да учи у петък вечета уе
132
17
 
5
 
! Отговори
Чичолина за премиер преди 3 години
Илона Сталер известна като Чичолина италианско-унгарска порно звезда, политик и певица. ТАКАВА НИ ТРЯБВА за ПРЕМИЕР и ГЛАВА на НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.Това е такава жена трябва да управлява България в следващите 10-20 години и всичко ще потръгне и ще се оправи в тази наша м и з е р у в а щ а България.
131
20
 
3
 
! Отговори
Буба Лилана преди 3 години
Това е изкуство диждейове, мейове, музиканти, певци култура му се вика и е много важно за психичното здраве на хората и цялото население. Има и европейски програми за съхранение на културата обществото. Имам клубове, студия, ИТ фирма. Като жена, бизнес дама и фолк певица и бивша моделка се справям с много други проекти мога и по-добре да управлявам държавата, ако ме изберат.
130
19
 
9
 
! Отговори
Виктория Викито преди 3 години
Вместо да психясваме от медии и мерки най-добре да лудеем по купони ... къчене, кючек и ... зууум-ба зууумба бумба ... задните ми части треперят и танцуват в ритъм с музичката ... Трябва да има данъчни облекчения и още помощ със средства пари и де-де-се-та и за певците и за клубовете.
129
17
 
18
 
! Отговори
Свобода за здравите! преди 3 години
Хайде пуснете ги здравите млади хора да си живеят живота, че после в бъдеще ги чака мизерията на пенсионната система с минимални пенсии. СЕГА МУ Е времето танци, манци, флирт, купони, а не после като остареят.
128
13
 
7
 
! Отговори
Ориенталска държава преди 3 години
Музичка, ракийка, биричка, радост за окото и ръка да пипне танцуващи кючек студентки и ученички. Само така ще се оправим психическото здраве от измислените мерки и ограничения.
127
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашата квартална кръчма паролата е:Я сипи едно големо.Напоследък обаче петък и събота е пълна, пука се по шевовете. Има жива музика и от селата около София идват доста хора да празнуват.За тях панелното гето е, като Холивуд.
126
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех милите деца, които не могат да стоят вкъщи и да учат, а че и с маски искат да ги тормозят.Ето, батковците и какичките им, които без маски и присъствено пораснаха и се изучиха. Какви слънца станаха. Чудо и приказ!Щот точно маските бяха най-големият проблем на тая държава, а не малограмотните родители!
125
9
 
13
 
! Отговори
До 127 преди 3 години
Не е бил 2 часа, а 30 минути.Не е бил без проблемен, а на хемодиализа с липсващ бял дроб.Като има проблем - търсиш решение, а не правиш клипче.Като свършва кислорода, търсиш решение, а не пускаш пост във Фейсбук.Ама българинът, освен да е бияч и мрънкач и клюкарка, какво друго да е
124
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот.И пише, че е бил в реанимация. А не е билНе ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам", казва вдовицата на починалия. Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт
123
4
 
5
 
! Отговори
до: 114 555 преди 3 години
Пловината трябва да ви затворят в затвор за ***.ци...!!! Само дето ще стане обратното, за съжаление :)))
122
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...суперспредъри (свръхразпространители)" - що за супер простотия!!! Как се става суперспредър :))), а миниспредър :))), а нормаспредър :)))
121
20
 
12
 
! Отговори
Шопа преди 3 години
Няма нужда да се ходи по Бояна и Драгалевци. В студентски град просто смениха часа. Всеки уикенд съм на парти от 11 сутринта, верно намаляха студентките, но пак има, даже и за по малко се пускат от преди. Пък кефа да гледам как кършат стройни тела на ориенталски ритми и да мятам салфетки си заслужава.
120
7
 
11
 
! Отговори
мангър парти преди 3 години
ляляляляляляляляляляаз съм суперспредърляляляляляляляяляляискам ви без маскиляляляляляляляляи после кислородчеляляляляляляляляляна СТЪЛБИТЕляляляляляляляял
119
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шишо, ти си за освидетелстване и жълта книжка!
118
28
 
7
 
! Отговори
Шишо шишарката преди 3 години
Музиката, кючека, дискотеките са живот и радост. Поп фолка е музиката за душата така трябва да лекуваме психиката на стресираните хора.