Опашки пред куриерските фирми в столицата

Много хора пазаруват онлайн и пак се налага струпването им
23 дек 2020 08:36, Петя Славова
25
Опашки пред куриерските фирми в столицата
Снимка: БГНЕС

Дълги опашки се извиха пред офисите на куриерските фирми на много места в столицата, предаде БГНЕС.

С наближаването на Коледа и Нова година, заради усложнената епидемична обстановка в страната, много от хората предпочитат да пазаруват от онлайн магазини, получавайки покупките си с куриерска пратка. Доставчиците са свръх натоварени, а една част от клиентите не винаги могат да получат пратките си вкъщи. Много от тях се оплакват и от необичайни забавяния.

Още по темата

Повечето от хората спазват стриктно противоепидемичните мерки – носят маска на лицето и стоят на подходяща дистанция един от друг, докато търпеливо изчакват реда си. Не липсват обаче и такива, които пренебрегват мерките. Опашки от хора имаше пред някои от пощенските клонове в София.

Очаква се пиковите дни с най-много желаещи да получат или изпратят пратка да са 23-ти и 24-ти декември, а най-натоварените часове са сутрин около 9 ч. и след 17 ч., когато повечето хора обичайно приключват работа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Пощи ли? преди 3 години
От Хонг Конг пристигат за 10-15 дни и от разпределителния център в София до пощенската станция се бавяг до 3-4 месеца. Да не говорим колко пратки направо си изчезват, откраднати от нашите пощи. Това ако са пощи! Така е не от сега а през цялата година!
22
0
 
8
 
! Отговори
Дзивко преди 3 години
Нормално, първо има по голям обем пратки, второ персонала който ги обработва е същия (никой не назначава много нови хора в тая динамична ситуация), и трето част от наличния персонал са болни.... Точно тези проблеми не ги осъзнават всички дето се пъчеха, как си бачкат вкъщи и си поръчват всичко от нета, изчезна баланса в системата и трябва време да се нацели
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Много от самите доставчици са заринати с поръчки и ги обработват със закъснение и идват в последния момент. Реално, ако човек иска да не се бута по опашки е трябвало да си направи поръчките преди 2-3 седмици. Вчера и аз чаках пред Еконт за неща, които са поръчани преди 9-10 дена. Хората си спазваха дистанция. Вътре най-много 2-3 човека. Бързо минах пред вид опашката от 30тина човека.
20
0
 
2
 
! Отговори
"ж"унгла преди 3 години
Накупих си Нервиии ! - чаках 1ч да си взема пратката -вътре кУчина - едно малко ,едно голямо и чифт сгрешени ботуши , пускай заявка за връщане,печатай стикери и Още 1ч чакане ,за да върнеш , а парите ми върнаха след 20 дена !
19
1
 
8
 
! Отговори
Х преди 3 години
До Елемаг - "Бабичките" не са длъжни да знаят номер на товарителница и тракинг номер. Достатъчно е да си кажат телефона, който са дали при поръчката, и човекът в офиса за секунди ще намери информация за пратката. Проблемът по-скоро е, че докато намерят пратката в помещението, служителите се лутат като мухи без глави. Говоря специално за Спиди. Като започне едно чудене, едно взиране в купищата кашони, едно суркане на други пратки... Поне моят опит е такъв, и то не само за един офис.
18
2
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Хващай парцала и работи, за да заслужиш трицифрената заплатка.
17
0
 
4
 
! Отговори
даааа преди 3 години
До 16Оооо, ам'чи тъй ли?!
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата седмица чаках пратка - като отидох до офиса имаше 2-*** човека преди мен. За Спийди това.За Еконт си бях само аз. Докато търсеха моята пратка дойде още едно момиче.Не знам защо всички чакате последния възможен момент да правите покупки.
15
5
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Специално за теб коронавирус, та да не дишаш напразно въздуха.
14
0
 
9
 
! Отговори
Да преди 3 години
Нищо ново така е всяка година!
13
1
 
11
 
! Отговори
опаааа преди 3 години
Снимката е от чакането на опашка пред някоя ДЪРЖАВНА институция!
12
5
 
9
 
! Отговори
Ковид психар преди 3 години
И да не забравите да си дезинфекцирате пратките. Че от Варна, хоп вирусчето в София. От София, хоп в Никопол. И те така. Пълзи навсякъде, всичко живо ще измре. Даже веднага ваксинка, че е много полезна,по нея ще си следите пратката.
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спиди заслужават фалит. Еконт малко по-добре се соравят.
10
0
 
10
 
! Отговори
Nedodyalan преди 3 години
Тая година се пръснаха от покупки в нета. Навсякъде опашки и съм оставил всякакви покупки без храна за след Нова Година
9
2
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Пряко се увеличиха наистина,но косвено причините са няколко.Мениджерчетата в ЕКОНТ например, са за уволнение.Тая ситуация,да не я предвидиш и да не назначиш още персонал, си е престъпление.После от повечето бройки са доста бабички,които пращат всевъзможни кщлоти или получават,които хал хабер си нямат от ,тракинг номер ,от товарителница.Средно тя губи 10-15 минути на опашката.И само заради един е готово струпването.А за пощите ясно,там са държавни и по дефолт са откраднати парите за компютрите.
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж нямаха пари хората а все пазаруват
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедни сме, нали :)))
6
4
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
До Анонимен 5Да си ги купим през ЮНИ, за по-сигурно!
5
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, който купува подаръци през декември...
4
10
 
22
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Tъп народ... Дай му да се оплаква и консумира... През Август - сичко на плажа, Септември - на кьорсофра у анадола, Гергьовден - сичко на Промахон, Коледа - сичко пред еконт...Инак, бедни, 60:40, 80:20, машалла кредисимо, дайдесетлевадоПонеделник, пък, денсингстарз, хопа-тропа, цигарки, парцалки, ракия и чалгия... Завършени чеда на бaнкянския бут...