Хазяинът на убитата жена: Пиеха много и постоянно имаше скандали

Според нея не става дума за убийство, а по-скоро за инцидент
10 апр 2021 19:30, Ния Христова
50
46-годишна жена беше открита мъртва в дома си в София. Тя е открита мъртва на 8 април, но за случая се разбра едва днес от публикации на близките й в социалните мрежи. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. По тялото на жената е имало следи от насилие, а според последните експертизи смъртта е настъпила след тежка черепно-мозъчна травма.
 
Задържан за 72 часа е мъжът, с когото жената е живяла на семейни начала. Те са живели на адреса от 2015 г. под наем заедно с още един съквартирант. Това обясни пред Bulgaria ON AIR собственикът на имота. 
 
Според нея те често са се карали и са злоупотребявали с алкохол. Често е идвала полиция, която да осуетява скандалите им.
Още по темата
 
В полицията обаче няма подадени сигнали за насилие.
 
"Беше квартирантка тук. Онзи ден е починала. Пиеше много, беше алкохоличка. Сега обвиняват съпруга ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е убийство. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е ударила главата. До колкото разбрах съдебна медицина е констатирала мозъчен кръвоизлив", заяви собственикът Димитрия Тодорова.
 
Разследването по случая продължава под ръководството на софийска градска прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
16
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Писах още в предишната статия - ВСИЧКИ подробности на този етап са низко клюкарстване и липса на журналистическа етика.Ето, че точно тези подробности бяха пропуснати в първата статия. МНОГО Е ВАЖНО - какво е работила жената и нейния партньор, това системно пиянство беше крито преди.Затова по време на соца ей такива клюкарствания не бяха приоритет за медиите и разбирам защо.Мир на Душата на починалата!Затваряйте темата защото това СА ЛИЧНИ ДРАМИ И ТРАГЕДИИ!
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво трябва да извъртим истината, щото на някои е неудобна... както винаги алкохол е проблема и както винаги някой го бият за да ги обича.. и накрая в ковчег
15
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е пълна с увредени хора. Тази от видеото плюс повечето коментиращи, засрамете се. За мъртвите или добро или нищо, каква е тази *** да излиза в ефир и да злепоставя жената, която като нищо е издъхнала след побой. Няма да се оправим никога.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел затри цял ЕС, голяма драма за едни алкохолици. Чудно как не са арестували и хазяина отишъл е заварил я е пияна и се е възползвал, после я е убил да не си спомни нещо случайно. Ама и съседите може да са, като е била пияна някой е позвънил тя е отворила влязъл е някой съсед възползвал се е и я е затрил арестувайте всички в радиус 5 км.
13
3
 
9
 
! Отговори
kik преди 3 години
браво ! една жена да каже истината
12
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Аз съм силно възмутена Щом един път АСФАЛТА те удари по главата тръгвай си *** Тръгвай си, що търпиш ? Напий се и се удари е бордюра не стой и не ходи повече по асфслта
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ганьовска пиянкаПо добре се вижте ВИЕ Мъжете(с главно М), що можете да оправдаете побой и убийство!!!Не си заслужавате дори този отговор!
10
8
 
12
 
! Отговори
Ей тъй КАТ стане преди 3 години
Сега ако бяхме приели Истанбулската конвенция пияната нямаше да падне и нямаше да си счупи пияната кратуна
9
5
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Ами вие, извисените аристократи що се хващате с ганювки, бре.Че ако малко от малко си у ред как ще живееш с пияна талпа.Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.
8
4
 
6
 
! Отговори
Бг битовизъм преди 3 години
В дилема съм ? Чудя се дали Истанбулската конвенция щеше да спаси пияната жена от асфслта ? Може ли някое НПО да даде отговор че рая вечер няма да спа
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не дават да се пие по хоремаците, хората си пият по къщите. В случая поговорката пияния и Господ го пази не е свършила работа Господ дълго ги е пазил видял е че няма път за тях и ги е прибрал. Ама не е умряла от Коронавирус нали.
6
15
 
12
 
! Отговори
Ганьовска пиянка преди 3 години
Абе ще си дойдем ние на думата ама нали лгтб нпо тата трябва първо да очернят мъжа и Бг мъжете пък дали е виновен няма значение А алкохоличката е пиянствала и припадала по улиците да излага мъжа си и детето сиВижте се много добре ГАНЬОВКИ какво представлявате
5
14
 
5
 
! Отговори
Ганьовска пиянка преди 3 години
Абе ще ди дойдем ние на думата ама нали лгтб нпо тата трябва първо да очернят мъжа и Бг мъжете пък дали е виновен няма значение А алкохоличката е пиянствала и припадала по улиците да излага мъжа ди и детето сиВижте се много добре ГАНЬОВКИ какво представлявате
4
6
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас, всеки с версия. От хубав живот са били пиянстават и скандалите...
2
3
 
7
 
! Отговори
Косача преди 3 години
"Пиеха много и постоянно имаше скандали"Бивши българи.
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиеха ама си плащха наема, демек няма проблем. Хазяйката не е виновна, че жената не е подала жалба за домашно насилие, но пък бездействието на всички информирани също е потресаващо. А на фона на разследване за убийство да ръси, че е паднала пияна е съвсем безпотговорно.