Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
До Анонимен 179Брат и не може насила да я изкара оттам, ако тя не иска. Щом не е подавала жалби, значи не е признавала насилието.Обикновено такива жени си мислят, че те са виновни за боя, което е наистина жалко. Само бой и затвор на тия гадни животни като този. И към жените- моля ви, не стойте при такива мъже...веднъж посегне ли ви бягайте. Всеки път ще се извинява и вие ще прощавате, докато станете част от черната статистика.
180
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"но мъж да посегне на жена за мен е уникално безумие. Трябва да си абсолютен психопат и комплексар да пребиеш до смърт човека с който си имал интимни отношения."А половин психопат ли ще е, ако убие някой случаен, защото онзи го е "гледал лошо"?
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До името ми е имеЕкшън герой ли искаш да е... айд естига с глупсотите.
178
2
 
9
 
! Отговори
името ми е име преди 3 години
Какъв брат е брат ѝ, знаейки ,че сестра му живее с насилник, който я пребива, да я остави да живее с него.
177
1
 
4
 
! Отговори
ъъъъъъъъъъъъъ преди 3 години
Бенковски е село, какъв квартал, каква София??
176
2
 
5
 
! Отговори
Пияния помак преди 3 години
По ТВ казаха, че тази е била алкохоличка и е паднала по стълбите.
175
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефи как на големите националисти истамбулската конвенция им пречи, гейовете ще им разбият обществото, а такива като тоя *** - няма проблем.Не че съм националист, нито смятам че гейовете има какво да разбиват, но как си представяте, че Истамбулската конвенция ще намали случаите на домашно насилие? Например, насилникът ще я прочете и ще каже:"Уф, аз май исках да действам в разрез с Истамбулската конвенция. Е, добре скъпа. Вместо да ти смажа кокалите от бой, ще ти купя цветя."
174
8
 
10
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Хванала се с мутра с пари после му изневерила със слаб и безработен, трябвало е да не се хваща с мутра с пари, а само със слаб и безработен
173
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До уауУтре като видиш статия че жена е убила мъжа си с ютия или го е отровила, пак заповядай.А и никой няма против Истамбулската Конвенция, ако тя бе само за защита на жени или гейове като теб.
172
12
 
15
 
! Отговори
уау преди 3 години
Много ме кефи как на големите националисти истамбулската конвенция им пречи, гейовете ще им разбият обществото, а такива като тоя *** - няма проблем.
171
13
 
23
 
! Отговори
... преди 3 години
Eй такива изверзи които пребиват жените си са най-големите комплексари. Забелязал съм как повечето такива са върли националисти, страдат по соц. времето, и се кефят на Путин. Големи мъже, само дето освен да набият жена си друго не са постигнали
170
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да я прости жената, дано е на по-добро място без болка и насилие. А аз да попитам, братът на Мария, като е знаел че през цялата им връзка е била системно тормозена и малтретирана, ТОЙ ЗАЩО НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ПО ВЪПРОСА!!!???? Всеки вика "не съм чел, не съм видял" но фактите са такива, че вместо съжителство по любов, хората май масово се събират за да си избиват комплексите на някой!!
169
20
 
7
 
! Отговори
чети внимателно преди 3 години
-Докторе, в последно време мъжът ми е прекалено нервен и много се притеснявам.-Ще направите следното:Вземете една чаша вода, напълнете устата и жабуркайте.Чакайте докато той се успокои.Ако трябва повторете.След седмица жената се връща:Докторе невероятно, никога не бях мислила, че водата ще реши проблема.-Не е водата.Просто когато устата ви е пълна, не можете да говорите !
168
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да я прости жената,незнам каква е била и с какво е предизвикала това, но мъж да посегне на жена за мен е уникално безумие. Трябва да си абсолютен психопат и комплексар да пребиеш до смърт човека с който си имал интимни отношения. Тая пандемия отключи много низки страсти. Хората изперколясаха. Това не се случва само в България за жалост. Прочетете из нета, става все по често
167
11
 
11
 
! Отговори
Гай ти Баню преди 3 години
Важното е да мразим истанбулската конвенция,защото е истанбулска хахаха
166
2
 
20
 
! Отговори
Теди преди 3 години
В дома трябва да има любов и щастие, не скандали и побои
165
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Щом тъ бии начи тъ убичъ".Родна българска картинка. Естествено всички се сещат, че има проблем, когато се появи труп.
164
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам се за нормален мъж и ми се струва под достойнството да съм с жена, която да има за какво да бия. Или тия мъже са психопати или самоуважение - 0 !
163
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брат и да е подал жалба, да е сезирал институциите... Да са и наляли акъл, защото сега детето е сираче и е видяло тази цялата свинщина... Има много жени, които биват бити, при това не само бити, а премазвани от бой и пак защитават ***.
162
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В държавата на протестърите е така!