Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
4
 
! Отговори
полудевам полечка преди 3 години
До Гиб МелсънГиби, мен ме нарочиха за собственик на автомобил паркиран винаги в нарушение.Скача полицая да ме накара да го `разкарам`.Дадох му лична карта да провери - автомобил и шофьорска книжка нямам на мое име в регистрацията.И това е от дълго време...няма оправяне по никойси начин.
140
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мъж"Съжителство на семейни начала е противоестествено и децата са незаконно родени и самите отношения са опороечени и самото понятие за семейство също се губи."За щастие, мъже с такива виждания като теб нямат почти никакъв шанс за семсйство, тъй че е въпрос на време еволюцията да ви разкара.
139
15
 
17
 
! Отговори
Мъж преди 3 години
Жените особено българките се развалиха и развратиха от свободия и модерното съжителство на семейни начала - напълно аморално както и множеството паралелни връзки с ползи.Съжителство на семейни начала е противоестествено и децата са незаконно родени и самите отношения са опороечени и самото понятие за семейство също се губи.
138
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такива дет ги тресе стокхолмския синдром, но както каза един преди мен - къде са роднините ? Два пъти с тежки контузии в спешното , а те се оправдават че тя не се е оплаквала- ам те да се оплачат
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Истинки комплексарМдааааа, пак жените са виновни ...
136
3
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Както писах по рано институциите на Винету не работят а служителите само лапат заплати. Видях просяци на паркинг пред хипермаркет, деца просяци и звъннах на телефон на държавната агенция за закрила на детето и оттам само дето не ме напсуваха Да съм бил звънял на полицията,да дойде полицията да давам показания и взеха да ме питат за имената ми.Така действат и при сигнал за домашно насилие други институции.Запомнете.При Винету е така. Не е важно държавния служител да работи а да гласува правилно
135
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ви кажа, преди време мъжете се извиняваха пред жените, когато псуваха в тяхно присъствие. Поне аз в такива среди съм се движела, хората дори бяха съвсем обикновени и не толкова префинени.
134
15
 
17
 
! Отговори
Истинки мъжкар преди 3 години
Не го оправдам, но пък е за пример и поука да е за жените в България. Не може така на семейни начала, свободия на безразборни и отворени връзки и съжителства с ползи. Това са последствията от разкрепостените връзки на семейни начала. Българките бързо свикнаха да съжителстват и с отворени връзки. Лично познавам жени, които имат безбрачни деца и си въртят едновременно по няколко любовника с ползи и различни услуги.
133
1
 
5
 
! Отговори
Къв си ти бе преди 3 години
142 разбирач ?!ДС изпълнява плана си, след бай Тошо да командва(граби) поколения наред.Нито при соца можеше да направиш нещо срещу ДС, нито сега.В противен случай - Луканов те чака.
132
8
 
17
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Традиционното българско семейство не може да съществува, каквото е било в 20 век. Сега жените са образовани, работещи самостоятелни, отглеждат си децата дори сами. Има секс играчки. Въобще няма да търпят обидите на едни п,и,ян,и,ц,и _ традиционното българско семейство!!
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен и словесната агресия е от значение, и др.
130
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека запазим "традиционното българско семейство", не на "Истанбулската конвенция"
129
0
 
3
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Законите се правят, за честите случаи / убийства на жени и деца/, а единичните също попадат в тази графа
128
7
 
11
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Има и жени които убиват мъжете си , ама как искат да я прекарат тая истанбулска конвенция ,нямат търпение да я набутат на новото правителство
127
1
 
4
 
! Отговори
Bp преди 3 години
И,з,т,р,е,з,в,и,т,е,л,и
126
5
 
12
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Много мъже бият жените си. Те дори да се оплачат в МВР, не срещат подкрепа. Извинението е, че нямали изтребители. При управлението на всички останали партии, имаше изтребители. Кой е виновен? Герб!
125
4
 
7
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 137Карай, не си интересен.--Така казват леките жени с комплекси когато ги зарежат, все едно, че инициативата е била тяхна.
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Косача"Ако бях само празни приказки, нямаше да ми обърнеш внимание."Напротив, точно най-устатите привличате внимание, което е и причината да сте такива де.Карай, не си интересен.
123
1
 
3
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 131Ако бях само празни приказки, нямаше да ми обърнеш внимание.А ти си ...е, аз не зная ти какъв си. Нямам способности на дърта врачка като теб.
122
1
 
7
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Тук не става въпрос за бой, а за убийство. Така, че руските мъдрости не подхождат за случая!