Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалнафантазияОбаче тук пишеш в подкрепа на разни мракобесни диктатори, иначе външния вид на хората ти е проблема.
100
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 109"Измаменото доверие трябва да се наказва."Измаменото доверие се наказва с отнемане на доверие.Кое не разбра?
99
0
 
28
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Днеска се разходих в квартала, понеже е хубаво времето, и какво да видя? - пълно с хора, обаче 99% от мъжете бяха с обръснати глави, пълно с мъже и жени с татуси, а пък някой от тези млади мъже ходят и гледат лошо сякаш са господари на парцелцето което обикалят... кварталът ми се е превърнал в някакво гето... за изказа на тези които се провикваха на висок глас няма да коментирам, предполага се, че ай кюто им е равно на телесната им температура...Толкоз от мен. :)
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107"Как пък грам емпатия нямат."Не са всички такива, макар че аз не съм от редовните.Но е вярно, че повечето са някакви Газдовци. Садисти дошли от средновековието.
97
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върви арабин в пустинята а на десет метра пред него върви жена му.Сраща го друг Арабин и му казва. - Братко в Корана е писано, че жената трябва да следва мъжа си. Не е редно да жена ти да върви пред теб.А той му отговорил. -Братко, когато е бил писан Корана, е нямало противопехотни мини.. Върви напред Хабиби, върви, върви..
96
1
 
4
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До 104Защо пишеш с големи букви? Зaпeк ли имаш?
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ПОСЯГАШ, кое не разбра? Като не ти харесва какво прави: КОЙ ОТКЪДЕТО Е.-------Измаменото доверие трябва да се наказва. Ти кое не разбра?
94
3
 
6
 
! Отговори
До косача преди 3 години
МоетоМоитеМойтеМойтоТова са дублетни думи в българския език и съвсем не са граматически грешки Господин МАЗА
93
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментиращите тук не са човешки същества.Как пък грам емпатия нямат.Да съчувстват на някой.Винаги жертвата сама си е виновна...винаги тях не ги засяга проблема и си пишат тотални глупости.Подобни хора не могат да формират гражданско общество.Жалко.А на жената, лека и пръст.Държавата не прави нищо за домашнито насилие.Още повече, всички плюят по НПО, които искат да помагат на жени като жертвата.Абе, тотална тъ...о..отия е в тази държава.
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107Такива като теб няма да "разберете" нищо. Ти си на нивото на предците ти от 17 век.
91
1
 
2
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Не разбирам израза: жените г,п,и,л,и мъжете. Някой може ли да го обясни това?
90
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това горе вляво на снимката е "лошо" момиче на около 30 Сега си я представете на 46, след 20+ години системна злоупотреба с цигари, ракия и мъже и ще разберете защо я е бил.
89
6
 
3
 
! Отговори
До косача преди 3 години
Не у лЕвоА хайде в лЯвоВзимай букварчето и да учим мило родно АБВ
88
3
 
5
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 99Каква е тази дума "мойто"Поредния *** със самочуствие. Ти от маймуните на Мъск ли си?
87
12
 
5
 
! Отговори
ДО КОСАЧА преди 3 години
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЖЕНА ТИ ДА ТЕ ЛЪЖЕ *** И ИЗНЕВЕРЯВА ПОСТОЯНО,ДАЖЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ТИ СЛАГА РОГЯ.МАТРИАРХАТА ЩЕ ГО ПРОКАРАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ....
86
3
 
8
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Жените на бялата раса не са лош мат'рял, защото те работят, а на Ахмед жените не работят!! Ахмед е длъжен да осигури къща и издръжка на вярната си жена и бачка като побъркан.
85
3
 
3
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 101Дори не си поглеждам коментарите след като ги напиша. Да не съм на конкурс? Моето момче ще викаш на продукта си, ако се развъдиш. Аре, у лево.
84
0
 
2
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
До До стария НесебърТрябва да призная - имаш дар слово.Образно описваш нещата(но пък неточно), пък аз съм *** рибар - не знам дали ме разбра правилно дотук.Обаче запомни от мен само това:Щом работиш за луд чорбаджия, е нормално да ти се случи трудова злополука !Това е България днес...
83
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 99" ... какви номера могат да въртят жените и до какъв бяс могат да те докарат..."НЕ ПОСЯГАШ, кое не разбра? Като не ти харесва какво прави: КОЙ ОТКЪДЕТО Е.
82
4
 
1
 
! Отговори
анти преди 3 години
Към коментар 91. И у наше село няма един Софиянец, пък си живеем толкова спокойно, идея си нямаш.