Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
7
 
3
 
! Отговори
Косача преди 3 години
Съседна новина "Половината от американците искат Скалата за президент"Тези които се опияняват от поп културата на САЩ, бият и убиват жените си.След това, дежурните пропагандатори от офисите на лъжата поемат щафетата в състезанието "да плюем по българите"
120
7
 
6
 
! Отговори
до 128 преди 3 години
До Каракачанов,моооооля,точно заради християнството,където жената е стока сме на това дередже,ти чел ли си библията или само си чул-недочул
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалнафантазияНе съм се "припознал". Съвсем точно съм ти чел безмислиците и жалките виждания.:)))
118
0
 
9
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Много българи бият жените си, но те се срамуват да споделят домашния тормоз. Щом мъжете могат да сменят жените си и да клончета навън, жените също ще могат. Дали ще искат е отделен въпрос.
117
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КосачаТи си само празни приказки.:)
116
3
 
0
 
! Отговори
червен шпионин преди 3 години
До пенсионерЗнаеш ли колко нашенци слуги на юдеите има тук ?!Още по байтошово време се криеха на тайните си събирания...Но пък Божков правилно каза (и за масоните), че е изродено и изкривено всичко нормално тук.
115
2
 
4
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 116,Съжалявам, ако си се припознал в описаното явление от мен. Сигурен съм, че и други хора имат наблюдения за същата тенденция в голяма част от кварталите на София. Това би дало отговор, защо София е едно голямо гето. . :)
114
10
 
7
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 126Българомразците са едни и същи от 2к години. Не ми пука кой бие жена си, важното е, че аз не бия жена си, не познавам хора и нямам роднини които бият жените си.Не ми пука за живота на някакви пропаднали фрикери които се самоизбиват. Пак казвам - това са някакви мешилки или бивши българи.
113
16
 
7
 
! Отговори
Каракачанов преди 3 години
Побоя на жени е съвместим с традиционните християнски ценности. Затова сме против Истанбулската конвенция.
112
13
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
ако Булката не е девствена - бегайте като Дявол от Тамян - това беше рецептата за щастие на белите мъже - хилядолетия, но Юдеите ви направиха кексуална революция за да за 50 години ликвидират популацията ви!
111
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КосачаКои са "българомразците"? Тия дето не одобряват пребиването на жени до смърт ли?
110
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Косача"Точно така, и затова ще си пиша както и кавото искам"Ц, има разлика да пишеш неправилно и да пишеш свободно.Та не разбрах, ти, когато не искаш да си признаеш собствената грешка, биеш ли по-слабите?
109
1
 
4
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 120И тук комуникацията не е "официална"-----------Точно така, и затова ще си пиша както и кавото искам.Темата е друга, но похватите на българомразците са едни и същи. Важно е българите да се изкарват лоши, обаче ако се появи някой неудобен, започваме да го ядем за правописа му и отклоняваме дискусията? М?
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 123"17 век е било страхотно"Даже и за това дето си го гледал е трябвало да си кадърен ... а ти не си ... така че пак си оставаш само с мизерните качества от 17 век. 3 века еволюция при теб - пропиляна.
107
4
 
1
 
! Отговори
Рецепта за лоша жена преди 3 години
Печка на дърва + мокри дърва + много деца.
106
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти си на нивото на предците ти от 17-ти век------17-ти век е било страхотно, гледал съм филми за 17-ти век, мускетарите как лашкат едни графини с перуки и изкуствени бемки.
105
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Косача"И какво като е дублетна форма, не е официално, а ти претендираш за чистота на правописа си, аман от смешници."И тук комуникацията не е "официална".Или ти грешките не си ги признаваш? Биеш ли по-слабите, когато не искаш да си ги признаеш? М?
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ако бяхме подписали истанбулската конвенция, дали щеше да стане ?Пак щеше да стане.
103
3
 
3
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 108И какво като е дублетна форма, не е официално, а ти претендираш за чистота на правописа си, аман от смешници.
102
2
 
4
 
! Отговори
kiro преди 3 години
не вярвам