Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
4
 
! Отговори
ДО 94 преди 3 години
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЖЕНА ТИ ДА ТЕ ЛЪЖЕ *** И ИЗНЕВЕРЯВА ПОСТОЯНО,ДАЖЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ТИ СЛАГА РОГЯ.МАТРИАРХАТА ЩЕ ГО ПРОКАРАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.
80
2
 
2
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До АмедВашите след няколко левела ще достигнат стадий материал.
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако видите красива жена с много златни зъби това означава само едно.Мъжа и е заможен но и много ревнив човек.
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мъжЕми аз ако броя са над 50....хахахаха, хем съм неграмотен, хем беден :))) Всичко е до човека, аз съм отрязвал брутално девойки, повече не искат да ме погледнат в очите, толкова обидени :))) Разбира се има и възпитан начин, но тогава се изисква възпитание, също не е сигурно дали ако се държиш възпитано, нема да искат да те разлюбят :)))
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера еднокак може "през цялата връзка" да те малтретират и ти да търпиш?Ми бягай бе, момиче!Почне ли се веднъж и не реагираш ли, спиране няма!
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 92 Вие имате нужда от помощ, това в българия независимо от кой град или село си огледайте се тук не става въпрос кой от къде е. IQто ви е под 0
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кв. Бенковски жив софиянец няма.Имаше един и те му викаха Кольо-селянина ама той почина пред години.ХО-ХО
74
13
 
6
 
! Отговори
Косача преди 3 години
Аз нямам роднини и познати които бият жените си, аз не бия жена си.Ако вие имат такива примери, има няколко варианта:1. вие сте дегенераска кръвна линия.2. вие сте мешлка3. вие не сте българин/българка4. вие сте кандидат за пропадане, което се определя от всичко което сте вкарали в реалноста с личния си избор - чалга, хип-хоп, американска поп култура, избрали сте неподходящ човек и сте създали семейство заради нагона си или заради материални облаги.
73
2
 
4
 
! Отговори
С преди 3 години
кв. Бенковски, ясно ни е вече на кой е подръжавал. Да продължават да си продават гласовете.....
72
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 87Май и ти имаш нужда от образование: живота и здравето на жената не са собственост на мъжа.Ако имаш проблем в семейството се развеждаш, не посягаш.
71
2
 
1
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
До До стария НесебърТоя готвача бай Кольо се хвалеше, че взимал заплата над 2 бондака чисти целогодишно.Яденето и пиенето на корем - добре дошло.Чети много внимателно - трудова злополука се случи !
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КьоксалБабаИзлязъл си от 17 век, моето момче.Три века е изгубила еволюцията в твоя случай.
69
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Съдници сме, клюкарите в БГ са на всеки километър :))) Познавам един пич, жена му роди 3 деца (българин е) , та аз знам поне 4-ри пъти да му е изневерявала, може и повече да са :))) Имаше преди един дето застреля жена си и любовника й във Варна, хванъл ги в калъп с любовника, не знам какво стана с него, мейби в затвора :))) Има жени, на които ако не им играеш 1 тупаник не те смятат за мъж :)))
68
3
 
5
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 84Маза или мазе е в зависимост от региона. Това ли беше важно?
67
3
 
4
 
! Отговори
до 78 преди 3 години
Нищо чудно, че в България има откачалки!
66
9
 
2
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 3 години
*** хубаво ракия пие,но пък жена си после бие.Пък тя накрай рога му слага,и хоп - бела такава става !
65
5
 
25
 
! Отговори
мъж преди 3 години
Имам късмета да съм икономически независим. Сменил съм няколко жени. От начало всички са мили и хрисими, но като си повярват, че са те гепили стават брутално, претенциозно арогантни хиени. То мрънкане, дуднене, фасони, примитивни манипулации..В момента в който само си помисля да и шибна един, без да го правя и показвам вратата..!
64
4
 
6
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До Дефектно ДНК.Излез малко от сериала. Чудя се, дали си вярвате на глупостите които пишете?Жените в България са равноправни с мъжете, единствено в България го има това, защото така е правилно.Не се правете на п-р-ъ-д-н-а-л-и в рейса, много добре знаете какво се случва в продънените англо-саксонско-католически общества - истинското страдание е там.Нормална случка в САЩ е ФБР да открият някаква жена която е живяла 40 години в маза и раждала деца на конвейр от похитителя си.
63
2
 
9
 
! Отговори
Sk преди 3 години
Като не му изнася, защото му пили мозъка има решение. Разделят се и това е!
62
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Изненада?Нищо чудно, че в България има русофили и генерално мизантропи: тия хора не са мръднали от нивото от 17 век, когато всички са били бедни, а жената е била горе долу с правата на животните в двора.