Пуснаха движението на кръстовището “Тодор Каблешков“ и “Луи Айер“ в София

Продължава работа по северното пътно платно на бул. “Т. Каблешков”
26 юли 2021 16:24, Ния Христова
7
Пуснаха движението на кръстовището “Тодор Каблешков“ и “Луи Айер“ в София
Снимка: БГНЕС
Кръстовището на бул. “Тодор Каблешков“ и ул.“Луи Айер“ вече е отворено за движение. Това написа във Фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова, предаде в. Монитор.
 
В зоната на кръстовището бяха реконструирани подземните инженерни мрежи - ВиК, електро и телекомуникационни проводи, газопровод и улично осветление. Движението вече се регулира със светофар.
 
Продължава работа по северното пътно платно на бул. “Т. Каблешков”, което се намира между ул.“Луи Айер“ и ул.“Костенски водопад“. Движението ще е двупосочно в новото южно пътно платно.
 
"Очакваме строителството до приключи след средата на август и ще продължи с изграждане на нови тротоари", отбелязва кметицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Шофирал съм в Нидерландия, в по-малките пътища са предимно кръгово! Пропуска далеч по-бързо. На телевизионната кула се изнасят по бързо ,отколкото на Семинарията . Хейтърчетата да си намерят друга причина да плюят!
6
3
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Защото едно кръгво движение е по-пропускливо от кръстовища със светофари.
5
3
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
От какъв зор кръгово на това малко кръстовище?!
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се че светофар, защо ви е да слагате кръгово, та вие от ГЕРБ сте последователи на московската школа в регулирането на трафика в София. Що не погледнете малко по-назапад как е?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За толкова време трябваше да е вече до Мол Парадайз, а сега уж нов булевард но с два пъти повече светофари и поредната празна бус лента.
2
1
 
12
 
! Отговори
azz преди 2 години
Кметицата преди да се хвали,да се замисли какъв е смисъла от 2 километра булевард,който свършва в малка квартална уличка....
1
0
 
7
 
! Отговори
Браво преди 2 години
африканци!!