Шефът на СОС: Софиянци няма да останат на студено

Няма опасност столичани да останат без парно
25 окт 2021 15:48,
21
Шефът на СОС: Софиянци няма да останат на студено
Снимка: БГНЕС

Потребителите на „Топлофикация“ няма да останат на студено, увери председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

На пресконференция той обясни, че софиянци няма да останат без парно заради задълженията на топлинното дружество към „Булгаргаз“.

Още по темата
„Проблемът е, че не беше чут гласът ни за механизма за компенсация. Беше изпусната възможността своевременно да се предприемат мерки за компенсации на „Топлофикация", коментира председателя на СОС.

„След като за частния сектор има такива компенсации, заводът, собственост на всички софиянци, не трябва да се дискриминира от Министерския съвет. Заводът произвежда топлинна енергия и не се захранва с ток, който поскъпва, а на газ, който също поскъпва. Питаме редно ли е над 20 дни от „Московска” до „Дондуков” да не се осъществи връзка”,каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живея в къща в средно голям град. Моя си е, стопанисвам я. Плащам камара пари към държавния бюджет под различна форма. Защо обаче трябваше с тях да се санират блоковете? (30% са държавно финансиране) И защо, деева, трябва сега да плащам парното на софиянци?!!! Чакай да помисля кой ми осигури отоплението за зимата... И кой ще ми поеме поне 70% от ремонта на покрива и санирането.... Мммм... А, сетих се, няма да е държавата, сам ще трябва да си го платя.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са парите ...крадци
12
0
 
3
 
! Отговори
ТОВА Е ПРОМЯНАТА! преди 2 години
ЦЕНИТЕ ---ЩЕ СЕ ИЗРАВНЯТ ОКОНЧАТЕЛНО С ТЕЗИ НА ЕВРОПА!...А , ЗА ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ СИ РЕШАВАТЕ ВИЕ САМИТЕ...ХА,ХА,ХААА....АКО НЕ ВЕРВАТЕ---ПИТАЙТЕ "НАЦИОНАЛНО -ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ" У БЪЛГАРИЯ!
11
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
НИЩО ВИ НЕМА БЕ.....РАДЕВ И МИС ПИГИ ШЕ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ С ВАШИТЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ,БЕ...---ЗА ДА СА ПАК НА ВЛАСТ И ЩЕ ПРАВЯТ ДЪЛГОВЕ , ЗА ДА ГИ ПЛАШАТЕ ВИЕ!...ЕДИН ХЛЕБ---ТРЕБВА ДА СТАНЕ ПОНЕ 2-?.....КАТО В ГЕРМАНИЯ!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали всички искат Еврото - ето европейски цени, малко ефтини, ама да навикват! Честито!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Топлофикация София е във фалит от години, дълговете се плащат от държавния бюджет, тоест от всички български данъкоплатци. Ако София се откаже от ТЕЦ и всички минат на ток ще последва срив на електропреносната мрежа, режим и драстично увеличена цена, която пак ще бъде плащана от всички! Няма печеливша комбинация
8
1
 
1
 
! Отговори
Държавно дружество преди 2 години
Държавата веднага да създаде едно държавно дружество, което да купува пелетите на пазарна цена (600-700 лв. за тон в момента) и да ги продава на гражданите по 350-380, колкото бяха миналата година по това време! Така ще е справедливо, както с топлофикацията....
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, обединете се по блоковете и гласувайте да се разкарате от Топлофикацията. На ток или газ ще ви излезе 2-3 пъти по-евтино да се грете и да имате топла вода. Или продавайте апартаментите и се местете някъде, където в сградата и района няма тец. Иначе цял живот робия ще теглите и ще пълните джобовете им.
6
0
 
3
 
! Отговори
azz преди 2 години
По важно е ти и останалите съучастници - Герб аджии и пУтреоти да отидете за дълго на топло!!!
5
1
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Софиянци няма да останат на студено, щото ще се вдигнат и ще Ви изметат ...физически...Виж другите селища цза властта - кучета ги яли ... Затова и не обичам да ходя на протести - боли го фара оня ми ти миndil в София за Русенци !!!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербаджия е, да. Асистент е в ЮФ на СУ, и е високомерен.
3
0
 
2
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ВСИЧКИ В АДА СА НА ТОПЛО
2
3
 
7
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
До кога ще плащам за нищо и непоискана услуга? А топлофикация кога ще започне да ми плаща наем за тръбите ако са мои? Ако не са мои кога ще започне да ми плаща наем че нейни тръби минават през моя имот?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че ще е топло - ОК.... Ама не чух да казва, че ще е и евтино