Пожар в бившето столичното заведение "Син Сити"

Сигналът за инцидента е подаден в 7:00 часа
Обновена: 9 ное 2021 08:28 | 9 ное 2021 07:57, Ния Христова
25
Пожар в бившето столичното заведение "Син Сити"
Снимка: БГНЕС
Пожар в сградата на едно от емблематичните бивши столични заведения - "Син Сити е избухнал тази сутрин", съобщи Нова тв.
 
10 пожарни автомобила са тръгнали към сградата на бул. "Христо Ботев". 
 
Сигналът за пожар е подаден към 7:00 часа тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: сигналСофияпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой пред фалит гледа да изкяри малко пари от застраховки.
23
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Беше страхотен център за подготовка на футболисти.
22
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Изгоря Спартакус :)))
21
0
 
22
 
! Отговори
Син биг преди 2 години
Също като с тютюневите складове, и тука ще издирим един клошар, ще го обвиним за пожара, и накрая някой чист като сълзичка с инвестиционни намерения ще обяви, че сградата е опасана - съответно трябва да се събори.Давам година - две, до появата на поредната модернистична шиттня.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази сграда е над 100 г ,паметник на културата и не е строена от комунистите,а само използвана от тях.Комунистите строяха панелки.Просто някой си я е заплюл и няма търпение сама да се срути,та отвреме навреме драска клечки.
19
4
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Тази сграда гори не за първи път. Там се помещаваше едно от любимите ни кина. Преди всичко обаче тази сграда има историческо значение . Конгресите на БКП. Цел на пожарите е не само заличаването на историческата памет,но и завладяването на територията,която принадлежи на сградата. Строителната мафия на Бойко Борисов и Ахмед Доган са виновни. Капиталистите са отвратителни хора.Да живее Комунистическа Несъветска България!
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига бойкощини!Фандъкова,това е емблематична сграда на София.По-добре общината да я купи и възстанови,дори и като клуб на герп.А наблизо е 32 СУ,ще подпалите ученицете,бре,сопрете се!
17
3
 
17
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Това е кино Георги Димитров бе списвачи
16
1
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Ще го палят докато някой не вземе терена за някой хотел или офис сграда....
15
2
 
17
 
! Отговори
? преди 2 години
Да построим Мол там. Мисля че си нямаме достатъчно. За какво са ни тези стари исторически сгради. Аз и на Прага и Париж и Лондон им се чудя. Вместо повече молове да имат.Пални го да се срути. Че да ти дадат да построиш (Стара бг мъдрост)
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ви е постен материала... Ето ви идея, с която да го обогатите:Тази сутрин на афтър партито в Син Сити, на което са присъствали софииските наркомани и клошари са си пуснали някое много горещо чалга парче и атмосферата се е нажежила до такава степен, че в сградата е избухнал пожар.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е пак лииии!?
12
3
 
20
 
! Отговори
На буци преди 2 години
Ортака няма да миряса докато не я опожари тая сграда. Е затова няма държава. Петко Димитров дето цъка карти с толупа от години иска да строи там с Митко Каратиста.
11
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само заради историята си тази сграда си струва да се срине до основи. Бивш еврейски дом на кулгурата, бивш "културен център" на Профсъюзите "Георги Димитров", откупен от мутро-ком...уни и десетки години зарязан като обиталище на измета на града. Спречкали се две коМУНЬО-мутри за влияние - насмети тях, бре Дамаджане! Какво си хукнал да гониш Михаля по бакалиите на село?
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тиквата крадлива ортаците , вилнеят на всички фронтове. Митко кунгфуто остана гладен, нормално е гламарите около него да безчинстват.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дами и Господа, ако не знаете АнонимеН, Асан SHEFA, и ГРАД КОЗЛОДУЙ Е една и съща ку. Рвa!!!
8
2
 
27
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Все пак успяха да я запалят и тази сграда! Някой разчиства пространство за поредния безумен строеж в центъра на града! Всичко е нарочно, да търсят кой има интереси от мястото. Обзалагам се, че е с протекции от ГЕРБ.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ"мафията и мутрите продължават с палежи ркет изнудване." Тъкмо обратното - досега се бяха посвили, тъкмо след поредния мутро-комунистически преврат отново са си в свои води! Вихрят се на поразия както през 90-те години!
6
4
 
28
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Вместо да съобщават подобни новини за пожари, може да се обадят лично на Бойко Борисов. Той нали беше главен пожарникар на републиката в три министерски съвета. Според някои е бил дори и министър председател, но си е просто обикновен пожарникар, завършил училището за милиционери в село Симеоново !
5
3
 
23
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
мафията и мутрите продължават с палежи ркет изнудване