Подпалиха два автомобила в София: Места за паркиране ли са причината?

Инцидентът е от тази нощ в столичните "Манастирски ливади"
70

Коли бяха подпалени тази нощ в столичния квартал "Манастирски ливади". Изгорели са два автомобила. По информация на съседите в района често стават скандали заради паркоместа.

Сигналът до МВР е подаден около 4:40 тази сутрин. Все още няма информация дали пожарна е идвала на мястото.

Според разкази на съседи двете коли са на един собственик, които е заградил пространството и го използва за собствен паркинг. А оградата пречи на пешеходците да преминават.

"Снощи майсторът ми е бил предупреден, че ако си паркира колата на тротоара, няма да я намери повече. Ние не сме застраховани", казват съседите.

Според съседи е възможно палежът да е заради лични конфликти на собственика.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Здравейте, По стечение обстоятелствата знам от мой приятел,който е глътнал вода преди години с този същия строеж,даже в същия блок.Същата тази Снежа (и двете запалени коли са нейни) от години под нейно влияние,заедно с останалите собственици на въпросната земя не позволяват да се въведат всичките 5бл.в експлоатация.Хората са принудени да плащат промишлен ток,защото същите тези ги използват,за да си постигнат целите,а именно да си поделят някаквипаркомяста.Бъркат си по дупките
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимните преди 1 година
Проблема с паркоместата е в цяла България. Има разправии навсякъде. Караме се помеждуси а почти никой не вижда основния проблем който идва от метода на управлението в държвата. Кметствата лапат пари да дават разрешителни за неправомерни строежи, строи се хаотично, основно жилищни сгради защото от тях се печели много и бързо. Имаше обещание в софия за изграждане на общински паркинги на няколко нива, нъцки.
64
0
 
1
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 1 година
Съсипаха я тая държава .....
63
1
 
5
 
! Отговори
Готин преди 1 година
Наречи го българин и не го обиждай повече!Жалко същество е нашенеца. Единият алчен и не мисли за другите. Другите пък ще раздават "правосъдие". Трети силни на думи, за дела не ги търси. Алчни, злобни, завистливи и много прости "българи".
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честита промяна!
61
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Баш тариката си е получил заслуженото.Минус два автомобила.Освободили са го от грижата да си търси място за паркиране.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей затва си джиткам 20 годишната корсичка, да я драскат, да я палят като искат, че си купиме друга за илядо лева, тия с ламаринените кофчези за по 20-100000 лева да му мислят - една драскотина може да им докара инфаркт.
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като няма наложени правила от държавата, ей такива неща стават.
58
2
 
3
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Супер!
57
2
 
9
 
! Отговори
До митето павлов преди 1 година
Мите, ти май за глобализацията не си чувал много. София 1900г. нали знаеш с колко население е била? Сега въпроса е дядо/баба/майка/баща ти от къде са придошли в София. Винаги е можело да се премести някой в София, просто за работниците е било трудно, сещай се защо. Сега като няма работници кво правим? Желю, костов приятели американци и руснаци, ала бала, приватизация, кредити.. резултата е закрити предприятия, хора без работа, в чужбина, Големата столица...
56
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Селяндурщинитее трудно ли им е на тези селяни да си паркират пред къщата? А не отсреща до комшията
55
1
 
18
 
! Отговори
БългарскитеФавели преди 1 година
Новите жилищни квартали в цяла България (не само в София) биват изграждани по модела "ФАВЕЛА''. Фаве́лата е гъсто заселен квартал в градовете на Бразилия, често разположен на склонове на хълмове и планини. Жилищното и общественото строителство в тях е без градоустройствен план, отсъства развита градска инфраструктура, а поради бедността е високо равнището на престъпността.
54
4
 
16
 
! Отговори
Хладния разум преди 1 година
Хем всичко да е събрано в София, хем хората от провинцията да не идват в София. Как да стане?София е столица на цяла България, не само на град София.П.С. Приятно съм изненадан от видеото. Видях тротоари, което за този квартал е рядкост.
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 55 - ми да, щом Киро и Лена, бат Бойко, Корнела, Пеевски и Доган могат, що и тоя гал=фон да не може? тъпо, но факт...
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пада му се...взеха да се разпореждат по плажове, паркинги, улици...все едно държавата е на бащите им
51
0
 
20
 
! Отговори
селянин от София преди 1 година
До Наблюдател 33 - не, нещо си в грешка, простите селяни, дето напълниха София са това, защото в Манастирските само диви селя-ндури се нароиха... и не, не говоря за място на раждане, а за разбиране за живота...
50
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами шопската селения дето от 70 години концентрира парите на България, с цел по лесно крадене и контрол , да не се сърди. В нормалните държави хората следват парите. Нищо че тук са оформени мафии, вече наследствени, и нищо, че не могат обикновенно да се понасят помежду си. Когато засегнат интересите на някого се получава забележително единство. Помните ли когато Ванъо Танов искаше да премести агенция "Митници"? Какви протести от клошари с костюми Версаче. Такава е системата и изхода е ФАЛИТ
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опасен е този палеж, там има газ по блоковете. Бе одобрявам. Трябвале просто да му нарежат гумите, потрошат стопове и огледала. Да го видим дали оак ще слага огради ганьовеца
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"cусурлево естествено почнаха да спират навсякъде, защото претенции много но паре нема." - паркинга струва 2лв на ден, но един селинджър не може да си позволи да не изпие кенче кола с кутия цигари та да има пари за паркинг. Него му е кеф да смуче цигари по 40 стотинки през 30 минути и да вика нямам пари. Всеки втори е донор на вена на Бритиш-Америщан тобако и после реват, че Пеевски бил милиардер.
47
2
 
24
 
! Отговори
Бечо преди 1 година
Браво на хората. Тоя със сивата ес класа, дет му изгоре го знам. Он си е заплюл две места, и чак с ограда ги е оградил. Хак да му е.