Колоездач удари детска количка, бебето е с черепно-мозъчна травма

Велосипедистът е избягал, СДВР го издирва
38
Колоездач удари детска количка, бебето е с  черепно-мозъчна травма
Снимка: Pixabay

Велосипедист блъсна майка с бебешка количка и избяга. Инцидентът е станал на 11 август, около 18:50 ч., на алея в Борисовата градина в София, съобщиха от МВР.

От удара количката се е преобърнала, а двумесечно бебе е паднало от нея. С черепно-мозъчна травма детето е настанено в болнично заведение.

Служители на Първо РУ търсят свидетели на инцидента, които могат да помогнат за установяване на самоличността и местонахождението на колоездача.

По данни на майката мъжът е имал голяма кървава рана на челото.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за инцидента или за мъжа, могат да сигнализират на тел. 02/982 7166 и 02/ 982 7167 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
В България няма никаква култура - нито по отношение на пешеходци, нито велосипедисти, нито шофьори. Всеки е прав и бабаит и мрази другия.
21
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Нали се усвоиха доста пари и се монтираха камери.
20
3
 
5
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Горкото бебе. Няма да се учудя и нарочно да е било. В България е пълно с бебемразци, като видят количка подивяват-бутат, блъскат, пререждат,. Бебета /деца са враг номер 1.Каква е тази злоба, то едни физиономии, то чудо. Все едно бебетата трябва да ги заврем вкъщи, че да не пречат.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам велоалея, маркирана на тротоар, като у наше село. Преди ден трима джигити по на 15-ина години, засилени по наклона, караха на зиг заг. Преди мен вървяха възрастна жена и мъж, спряха и стъпиха на бордюра, аз, понеже говорех по телефона, докато включа какво се случва, не спрях, а си вървях. Дали заради това, не съм сигурна, но изправиха линията на карането и изсвистяха покрай мен. Не е нормално, трябва да са на пътя и като не спазват правилата, да си го отнасят те, а не пешеходците.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един пишльо надрусан на мен ми удари количката на пешеходната пътека зебра на Дондуков и имаше наглостта да ми заяви че това е ЗОНА ЗА КОЛОЕЗДАЧИ. Добре че мъжа ми му свети маслото с шут в ***. Вината естествено е в малоумната кметица която набоядиса *** пътечки започващи и завършващи в нищото. Но тя е от село.
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с надрусани на колелета по градинките. Карат като озверели и НАРОЧНО БЛЪСКАТ ДЕЦА. Бой до посиране на тия
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За човек селянин сигурно е хубаво да живее на село. Добре си се ориентирал, одобрявам. Но не всички хора сме еднакви.
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че живея на село където на ден минават два автомобила и пет колоездача. Но комшиите ми които си продадоха имота градината и животните сега съжаляват че са отишли в града. Когато им казвах че правят най голямата глупост те не ме послушаха. Сега се чудят как да вържат месеца и какво да ядат. Аз си имам сренце кшкавалец масло от кравата. Месце от телето и прасето. Яйца от кокошките. От градината зеленчуци и плодове от нивата брашно от лозето вино и ракия. Защо да ходя в града да дишам пушек
14
11
 
19
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Всеки ден разминавам детски колички на велоалея и не разбирам защо не ползват тротоара.който е редом до велоалеята и с по хубава настилка
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карам ЗиЛ 131, търся колоездача.
12
2
 
12
 
! Отговори
NightWatch преди 1 година
сега заради липсата на инфраструктура и контрол едните ще търсят косури на другите, а и от двете страни има примери за каране по тарикатски. А като видим колко деца има пометени от коли и на пешеходни пътеки... за съжаление случило се е, сега Данчето да хваща лопатата и да почва да прави велоалеи, а КАТ да обикалят и да гледат кой е дивак на пътя, в парка и т.н
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
милото човече....Дано всичко се оправи!
10
1
 
21
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Дано камерите са видеонаблюдение са читави, а не отново кадри с размазани пиксели като домашно по-р-но отпреди 20 години.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е СДВР да намери колоездача преди бащата на бебето и компанията му. Че тогава ще търсят бащата.
8
2
 
17
 
! Отговори
Велосипедиста с 300 преди 1 година
Истината е ,че *** и в Кола и на мотор и в камион и на колело ВСЕ СИ Е ***. Той си прави каквото му е кеф. Все псува другия докато пресича или изпреварва неправилно.Дори и на колело *** прави золуми, пресича пътя на хората, пресича пеш пътеки неправилно, кара в насрещната лента, не дава сигнали когато завива.А хит еи наркотици да взема и да кара вело и тротинетка. МАтериала е лош тука.
7
1
 
22
 
! Отговори
Велосипедиста преди 1 година
Колоездач съм ,но този трябва да си поеме отговорността.ЛОшото е ,че няма да го намерят.Дано бебето се управи без проблеми.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом велосипедиста е имал голяма кървава рана на главата,може по-рано да е бил блъснат от кола , сега блъскайки майката с бебето да си го е изкарал на по-беззащитния. Такива са законите на жунглата. Големият изяжда малкият.
5
3
 
51
 
! Отговори
Потърпевш преди 1 година
Нямах нищо против колоездачите , но след като ме блъсна един на тротоара с бясна скорост и офейка , а аз три месеца не мога да се възстановя вече гледам доста по - критично на поведението им - ами като хуни са - верно - не зачитат нищо и никой, не се съобразяват нито с пешеходците , нито с автомобилите , нито с каквито и да е правила за движение - просто си фучат насам - натам , където си искат. Същите са и тези с тротинетките. Вече изпитвам ужас като изляза навън от тая пасмина
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надрусани колелета в столицатс колкото щеш. Нарочно блъскат невинни граждани. Дюучаят е един от многото.
3
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са най-големите терористи по пътищата. Имат си велоалеи, ама карат където искат и то безобразно. Като са в средата на пътя не се ли считат за участници в движението да питам аз КАТ ??