Продължава протестът в София: Попречиха на полицията да разпита свидетел

Колеги и близки на загиналия таксиметров шофьор се събраха с искане за справедлива присъда
135

Блокади на възлови кръстовища и напрежение в София за втора поредна вечер след смъртта на таксиметров шофьор. Колеги и близки на загиналия се събраха с искане за справедлива присъда. Стигна се и до напрежение.

До ескалация на напрежението се стигна, когато блокираха булевардите "Тодор Александров" и "Константин Величков".

Още по темата
Полиция изблъска протестиращите от булевардите. Към протестиращите се присъединиха още хора, но в крайна сметка напрежението бе овладяно.

Протестиращите обаче попречиха на полицията да разпита свидетел на инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Призивът ми е хората да се съберат и да изразяват недоволството си мирно. Да не пречат на хората да пътуват спокойно", каза директорът на СДВР старши комисар Калоян Милтенов.



Още вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе как да не сме ви приели , вече сте основната строителна ръка, по магистрали , поръчки , покриви кво ли не и резултата се вижда
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кой е ром , не разбрах нищо, умрелият ли или този който го е бил , и защо вообще го споменават не са се били на ромска основа и етнос
83
3
 
11
 
! Отговори
Диков преди 1 година
Човекът е починал от инфаркт вероятно,може би като е видял,че момчето лежи в кръв на земята.
82
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега какво? Roma lives matter? Вкарват ни в сценарий, който не е наш. Не трябва да го допускаме.
81
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев вече е само член на Мешерето и прокурор на Мешерето. Той си подаде оставката при това посещение. Ще му казваме "Прокурорът на Мешерето". Там да се съдят и да се оправят в тяхната прокуратура на Мешерето.
80
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълна подкрепа на Гешев за хората от Факултета. Те са невинни. Държавата е виновна и политиците са виновни. Прокуратурата ще подкрепи хората и протеста им.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спирането на производството на Лукойл води до национализация.
78
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Азербайджан е враг на Русия и ще ни дава евтин газ. Политика.
77
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В чобанистан така ще е.
76
15
 
11
 
! Отговори
Ще се влачим преди 1 година
като влечуги и с ръце в молитвена поза ще се молим за молекулка газ, за капчица бензин. Но няма да има. Настава зима, и се задават тежки месеци. Но нас ни топли евроатлантическия дух. А и важното е че в Американското посолство отоплението работи. Топличко и приятно е там. ДБ, ПП и останалите ще ходят там да си нагряват крачката зимата Хаха
75
3
 
31
 
! Отговори
До 115 преди 1 година
Това означава да арестуват Гешев! Нали именно той ги подкрепи днес, като отиде при тях.
74
6
 
31
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Гешев отиде при свойте хора! И те окрилени от закрилата му се юрнаха на протести.
73
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протести за какво ?...Продължават тия протести за какво?Не информирането на обществото е умишлен акт от страна на кръгове,обръчи и колаборации в държавната политика.Които държат медии ,структури по села и квартали на крайградски махали и табуни .Без регистрации , но винаги с права.Повече от ония българи които денем ходят на работа .
72
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЮБОВ И МИР.
71
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я отивайте да спите. Стига сте летяли по улиците и създавали хаос. Я отивайте да спите че трябва да работите. Работа се иска от хората.Работата се състои в учене и вършене на добро в прошка в смирение да нахраниш животно.Я стига си викал на микрофона.Аман от вашите панаири викове крясъци боища вас ще сушаме и ще гледаме неадекватно общество.
70
9
 
9
 
! Отговори
Това е само началото преди 1 година
Сега като скочат цените на ГАЗ и ТОК, хлябът като стане 5 лева за самун и бензинът 5 лева за литър, ще наизлезнат стотици хиляди и с железен юмрук ще смажат носа на Гешевци, Петковци, Догановци и всякаква продажна ***. Мачкай народе!
69
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според изнесените факти по случая до сега .Се касае за агресия на водач на таксиметрова кола и мирен гражданин.Стигнало се е до сблъсък и таксиметровия шофьор е пострадал....Какво търсят ман..лите на улицата.Някой попитал ли ги е от един билюк ***..Какво по дяв.те търсят по улици и кръстовища и блокират Столицата.Има ли провокации на Прокуратурата и какво прави и Гешеф там.Работата на прокуратурата е в канцеларията.На МВР на улицата.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има значение момче. Искаш да живееш в държава в която има напълно нормани работи. Ха ха ха ха ха. Я кажи сега кои работи не са напълно ненормални в таз държава.Вие ли сте нормални.? Значи проблемът е в теб във вас. Тук наблюдавам пишат и изакзавт мнения предимно глупави хора.Думи нямам и едва ли има поет който да намери думи да изрази възмущението си от тая простащина. Ами прав ти път ей го летището и заминавай в Германия а там я си скочил на бунт на пътя..там има закони правила.И се спазват
67
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ромовете в България не убиват, не крадат, не са сводници, не продават наркотици, не лъжат, не мамят по телефона, не живеят без брак за да вземат цоциал и деЦки, не се събират на тумби, не нападат българи, не слушат чалгия, не мразят българите и не са расисти.
66
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОСВЕН НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В ПРОЯВЛЕНИЕ АГРЕСИЯ ОМРАЗА ДРУГО ДАВАТ ЛИ ПО НОВИНИТЕ.НО ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ.НЕКА ИМА СВЕТЛИНА. МИР. ДОБРИНА. УСМИВКИ. ЛЮБОВ.