Задържан е шофьорът, причинил катастрофата с две жертви в София

След като удря мъжа и жената, колата се блъска в метален стълб
Обновена: 8 май 2023 11:42 | 8 май 2023 11:11, Елка Василева
127

Снимка: БГНЕС

Задържан е шофьорът, предизвикал тежката катастрофа в София, при която загинаха двама души, съобщи МВР.

15 минути след полунощ, в района на кръстовището на бул. „К. Величков“ и ул. „Русе“ е станала тежка катастрофа, при която са загинали двама души.

Още по темата
По първоначални данни от ул. „Мелник“ към булеварда се движел лек автомобил със софийска регистрация.

На пешеходна пътека в района на кръстовището настъпва пътен инцидент с пресичащите от ляво на дясно двама души – жена и мъж, на 23 години, които са загинали.

Малко по-късно автомобилът се удря в метален стълб вдясно, по посока на движението.  

Шофьорът, на 18 години е задържан в Трето РУ-СДВР.

По случая е образувано досъдебно производство. Предстои изясняване на всички обстоятелства по случая, съобщиха още от МВР.

По-рано беше съобщено, че пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни.

Колата, с която 18-годишен шофьор уби двама младежи на бул. "Сливница", е смачкана до неузнаваемост, показват снимки на БГНЕС.

По автомобила ясно личат следите от сблъсъка. На колата има и лепенка "Млад шофьор".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
Съболезнования за родителите на децата. Чета в коментарите и тука някви миризливи русофили се опитват да говорят за цената на краставицата в Англия и престрелките в САЩ, що не си дадете почивка един ден.
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко че шофьорът не е умрял
93
1
 
0
 
! Отговори
107 :( преди 1 година
Грешка, исках вместо ник да отбележа :(
92
0
 
15
 
! Отговори
:) преди 1 година
Поредното кeлeмeнцe, на което мама и татко са купили автомобилче по случай навършването на пълнолетие. Или пък са му дали семейния автомобил да се фука пред връстниците си. И от играчка - плачка. Жалко за загиналите млади хора. Съболезнования на близките им.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-ми зерната държава евър. Пълна апатия на институциите към случващото се, пълно безраличие и безхберие. Как пък един от ония "избраните" не излезе днес да каже нещо? Слушаме всеки ден - еврозона, шенген, Украйна, Борисов каза, еврозона, шенген, Борисов каза и така до края на света...после се чудят що не ходим да гласуваме, ами щото се некдърни отвсякъде, гледаме един и същ филм вече 10000 пъти, убиваме се като мухи, заради липсата на закони, наказания и правосъдие! Това не е държава просто.
90
1
 
2
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
Щом пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни, начи всичко е оекй....
89
6
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
"Мъмрене ще е подходящо наказание, съобразено с европейските ценности за които 90% от ВАС - про'с'таците гласуват." - гледам, 24 про'с'така досега не са съгласни с това твърдение. С кое не СТЕ съгласни? С мъмренето, или че СТЕ про'с'таци?
88
6
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До Анонимен/98 "Западноевропейските филантропи са давали премия на своите надзиратели в Африка ако занесат част от човек африканец роб !" - не само. Управляващият до 1903 година белгийски крал Леополд 2, наричан от съвременните брюкселски либерали (лидерът им Ги Ферхофстад) "визионер" е пращал на видните белгийци отрязаните детски крайници подарък за Коледа. Това е факт, който съвременните историци удобно премълчават. Западни ценности.
87
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прегледах форума всичко е точно няма проблем взети са проби те са отрицателни човека е убил двама младежи на тротоара какво толкова пробите са отрицателни няма нужда от други тествания почивен ден е оставете органите на спокойствие. Постъпете според евро атлантическите ценности.
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повтарям част от човек отрязана част от тялото на африканец роб и то за най малкото провинение затова че не може да си изпълни нормата. Слагай минус.
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До чукундурина. Западноевропейските филантропи са давали премия на своите надзиратели в Африка ако занесат част от човек африканец роб !!!
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минусчиите на очевадната истина да ги постигне най зла съдба по божия воля.
83
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има убити хора има и убиец чието име е спестено. Има критики но и минуси на критиките. Ето затова иде реч за бездушието на евроатлантическото общество.
82
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно внук на стар комунист или син на читав бизнесмен!
81
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да е цинизъм че и неграмотен на всичкото отгоре. От сутрин до вечер слушаме за украинците но за проблемите на Бг няма предавания и гласност. Можете да слагате минуси до утре но точно това е цинизъм евроатлантически.
80
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофьор под двайсе години след като е взел книжка едва от два месеца посред нощ убива двама младежи и нищо нищичко. Говори се че има ранени но нищо...
79
0
 
15
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Задръжте го задълго ,до живот ,нищо че е млад.Сега пратете на психолози да поработя с него,защото той е малък.А,пропускам,мама и тати на това ли са го учили.Колко ще платят за да го отърват.Хора осъзнайте се.Бог да прости загиналите.
78
3
 
18
 
! Отговори
предлагам преди 1 година
Минималната възраст за придобиване на СУМПС да е 25 години
77
30
 
12
 
! Отговори
Европейска ценност преди 1 година
Умрелите - умрели. За това младо момче радостите на живота са пред него - защо да му ги отнемаме? Мъмрене ще е подходящо наказание, съобразено с европейските ценности за които 90% от ВАС - про'с'таците гласуват.
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 85: Не те ли е срам бе!?!? Не стига трагедията на родителите на тези млади хора, ами и неграмотен цинизъм от *** като теб липсва само.