В кадър: Ботев, Стамболов, бележити дати... Новата "дреха" на МОЧА

Банерът е окачен на скелето
27 сеп 2023 14:12, Александър Попов
245

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Спорният паметник на съветската армия в центъра на София от няколко седмици е заграден с метални огради. Тази сутрин обаче осъмна с "нови дрехи".

На скелето е опънат огромен банер, като на него е изобразено дърво с ликовете на бележити български личности, както и важни дати за страната като приемането ни в Европейския съюз и в НАТО.

Вижте кадрите на фоторепортера на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев.


245
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ви здраве но в България няма паметници а има само ботеви юмруци...!!!
172
1
 
4
 
! Отговори
das преди 2 месеца
най-после се подготвя за демонтаж
171
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 2 месеца
*** го приготвят за ремонт.
170
2
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Взрив на М*О*Ч*А! Взрив на М*О*Ч*А! Взрив, взрив, взрив!!!
169
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
марш да се поклоните на паметника на америкатските летци дето разрушиха софия и избиха сума народ в софия- овце
168
2
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 месеца
От бележитите личности, най-бележит е Байдън за българската ни идтория.
167
2
 
3
 
! Отговори
РедакциятаНаДнес преди 2 месеца
е МОЧ. Само пропагандисти като вас имат МОЧ в главите си.
166
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това обрулен дърво е чудесно избрано да покаже състоянието на европейска България. Увяхваща и умираща. Най-отгоре като висш идеал закачено "присъидиняване към еврозоната"... Гениална подигравка с нашият народ от ЕС. Евала им права.
165
0
 
2
 
! Отговори
*/* преди 2 месеца
До да пояснимПо български език и литаратура си трагичен (не ти пиша БЕЛ защото няма да го проумееш),..пише се притежава а не претижава ,но както и да е.А дали е било робство си отговори сам ..Диш-хакъ-зъбен данък, такса, плащана от домакина, загдето правоверният си е хабил зъбите с неговата гяурска (друговерска) храна. И ето го данъка за който няма какво да говорим, начрича се "Дефширме"-кръвен данък.Има едно село Солник се нарича *** на центъра и кажи това което пишеш.
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"защото категорично всички царски помещици са отказали да пратят поданици и крепостни в армията ако ще воюва в България" - Какви крепостни селяни 1877 година бе? Повече трябва да четеш История на Русия.
163
4
 
5
 
! Отговори
Лъжлив Съби преди 2 месеца
До Анонимен Това е единственото вярно нещо, написано от руските петоколонници: те са произлезли от окупаторската съветска армия. Ние, другарю, не сме. Ние си знаем много добре кои сме и откъде сме. И нямаме нищо общо с азиатските варвари!
162
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ботев или Байдън? Че нещо не мога да си ги представя един до друг.
161
11
 
5
 
! Отговори
да се знае преди 2 месеца
До 197 От Украинските области са били набирани предимно Бесарабски Българи така че може да се каже че Българите са в основата на победата срещу Османската Империя
160
10
 
14
 
! Отговори
Ботев преди 2 месеца
когато е бил в Одеса е прозрял робството в което живее руснакя и че няма как роб роба да освободи затова е бил изгобнен от там за подривна дейност
159
10
 
10
 
! Отговори
да поясним преди 2 месеца
истинското робство е било в русия където крепостния е нямал право да претижава нищо нито земя нито къщата в която живее нито дори скъсаната ватнека на гърба всичко е било собственост на помещика, знаейки това са отказали да пратят войници в България където пропагандата е тръбяла че хората са в робство за да не видят че българиня има и земя, има и имоти и дюкян и куща и животни собственни, само украинците се съгласяват помебе под господството на князете им са имали малка собственост разрешена същ
158
6
 
6
 
! Отговори
do 197 преди 2 месеца
До Анонимен а знаеш ли защо е така, защото категорично всички царски помещици са отказали да пратят поданици и крепостни в армията ако ще воюва в България, има исторически данни за това, само князете от Украйна са се съгласили
157
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фактите са си факти и пред тях и боговете мълчат. Императорската армия от 185 хил. войници е набрана от три военни окръга - Киевски, Харковски и Одески! За свободата ни са воювали прадедите на украинците!
156
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Американците си бутнаха техните паметници, сега се занимават с нашите? Няма ли тези ненормалници да мирясат най-сетне.
155
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помня как взривиха мавзолея - Е кво друго да помниш, освен да взривявате нещо друго можете ли? Не, още грабите каквото е направено от бай Тошо и до там. Скоро сглоПката ще се взриви защото само това можете...
154
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който си демонтира паметниците, после се чуди откъде е произлязъл. Нищо чудно, че нямаме нито един паметник или гроб на български цар. След 50 години хората ще се питат какво е било след 1945-та година. Празно пространство.