Ваня Григорова: Съгласна съм с Борисов - аз съм по-добрият кандидат

Злото в България е режимът на ГЕРБ
31 окт 2023 20:07, Стела Стоянова
136
Ваня Григорова: Съгласна съм с Борисов - аз съм по-добрият кандидат
Снимка БГНЕС

„Аз разговори за подкрепа не съм водила. Не съм чула „Възраждане“. Аз приемам подкрепа от гражданите и водя разговори с гражданите. Чух това, което е казал Борисов, че съм по-добрият кандидат. Няма как да не се съглася с него“.

Това каза кандидатът за кмет на София от БСП и „Левицата“ Ваня Григорова пред Би Ти Ви.

„Не аз, а „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ са в сглобка с ГЕРБ. Вече имаме резултатите от първи тур. Аз няма с какво да съм ангажирана извън това, което завявам аз. На първо място трябва да е интересът на работещия, на малкия човек в София“, коментира тя.

„Кметът и общинските съветници са политически лица. В нашата листа има хора със специфична експертиза в различни области – транспорт, медицина, култура. Ще реша в последния момент дали да гласувам с хартия или машина. Аз съм била част от секционни избирателни комисии в продължение на години. Когато излизат да гласуват 36% от избирателите, вотът им ще бъде уязвим. Основното зло е алчността и апатията“, добави Григорова.

„Злото в България е режимът на ГЕРБ, който мачка хората и ги държи в страх и зависимости“, посочи тя.
„Кметът може да намали неравенствата. Трябва да се отделят повече средства за здравеопазване, за образование, превенция на болести, грижа за хората с увреждания. Всяка политика минава през бюджета. Бюджетът е толкова, колкото е. Трябва да бъде прекроен. Трябва да спре изтичането на средства от бюджета. У нас корупцията е законна. Когато едно действие не се извършва от общинска фирма, то се извършва от частна. Тя прави печалба, натиска работниците си, често не сключва трудови договори, прави компрометирани ремонти“.

Още по темата

„Минимум ще вземем комуналните услуги. В края на август беше удължен договорът. Това върза ръцете на кметовете през следващите два мандата. Когато и ако компанията даде причина договорът да бъде развален договорът, той може да бъде развален“, коментира кандидатът за кмет.

„Категорично гражданите трябва да имат правото да участват в заседанията на Столичния общински съвет. Районните кметове в диалог с гражданите да решават кое е приоритет за техния район“, допълни тя.

„Социалните услуги в столицата са тежко недофинансирани и насочени към неправителствени организации. Трябва да имаме домове за възрастни хора. Сега едно семейство трябва да отдели 2 хил. лева на месец – сума, която е непосилна. Трябва да има достатъчно домове. Столицата няма домове за психично болни хора. Ако Благоевград има пари, очевидно е, че столицата има“, подчерта Ваня Григорова.

„Болниците са само една част от здравеопазването. Знаете ли, че има райони без ДКЦ? В Горна баня няма личен лекар“, допълни кандидатът за кмет.

„Задръстването идва от натоварването на нашия живот – детска градина, работа, спорт за детето, връщане вкъщи, намиране на личния лекар. Трябва да има на възможно най-достъпно разстояние“, обясни тя.

„Кварталните училища трябва да станат достатъчно елитни. Това ще стане с подобряване на материалната база. Когато трябва детето да влезе в кабинет, който не е ремонтиран от 15 години, когато влезе в салон без отопление – това достатъчно добре ли е за нашето дете? На нас са ни важни всички деца. Затова говорим за ключови кадри като инженери, заварчици. Превърнахме столицата в пазар“, каза още Ваня Григорова.

Безплатно съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
2
 
! Отговори
Ученика преди 6 месеца
Ванчето с КОЙ точно гражданин водИ разговор само тя и група съветски учЕни знаят...
117
3
 
2
 
! Отговори
Валери преди 6 месеца
Ей на това му се вика мацка, това е жена, има излъчване на жена, лъха на жена, кеф ще ми е да седим на една маса, кеф ще ми е да пътуваме заедно в колата, кеф ще ми е да седи до мен на дивана, Ванчее скъсах ципа на панталона бе момиче като станеш кмет на София в неделя да ми купиш нов!
116
6
 
0
 
! Отговори
Емоции и водка преди 6 месеца
Как ще коментирате г-ж Бъдеща кметица, като обикаляше студиата с Левончо тариката. И разиграваха театър.
115
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Въпреки, че плюе по ГЕРБ ще гласувам за нея и призовавам всички подкрепящи ГЕРБ , да направят същото.
114
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тая е ретроградна комунисттка, която трябва да я изгонят от България. Няма как да спечели в София. Може да отиде да се кандидатира за кмет в Сибир, където трябва да отидат всички ***. Защо *** искат да ползват благата на капитализма, а не да се потопят в мизерията на комунизма. Защо комунягата Боко Тиквата има вила в Испания а не в Иркутск. Всички червен на лагер в Сибир. Баста!
113
5
 
3
 
! Отговори
тоти преди 6 месеца
БОРИСОВ СИ ПОДГОТВЯ ПОЧВАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ И Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО !!! ТОЙ УТРЕ ЩЕ РАЗЧИТА НА БСП ДА ГО ПОДКРЕПЪТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!ИНАЧЕ Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ !!!
112
2
 
2
 
! Отговори
Три проблема, основн преди 6 месеца
Сградна-индивидуален отказ, при нулево потребление -принципал СО. Вода-плащаме загуби 50% на ВИК-отмяна. Дивашко презастрояване, хората са принудени да си продават апартаментите. Да се забрани хранене на бездомни животни.
111
1
 
4
 
! Отговори
Сградна инсталация преди 6 месеца
Тази година, хората ще платят за 2 вертикални тръби в коридорите между 70 и 150 лева, на месец СГРАДНА, при нулево потребление в апартаментите. Особено при хоризонтални инсталации, при които не минават вертикални тръби в апартаменти - строителство след 1989 г., но са включени в ОТОПЛЯЕМ ОБЕМ. Да ОБЯСНЯТ как една тръба в коридор ми топли апартамента, външни, вътрешни стени, балкони, тавани, подове. ВОДА-защо плащаме 50% загуби вода, общи части, не е от водомер.
110
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз ще гласувам и за орангутан ,само да не е комунист...
109
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ваня Григорова е комунист.А всеки комунист е увреден от идеите.Всеки нормален човек подложен на такъв сексизъм и убийствен идеологически геноцид е с повредени убеждения.Такъв човек не мисли реалистично.Основен опонент му е ,,класовият враг"..В когото вижда у всеки човек.Вид агресивна шизофрения.Толкоз...
108
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да, ти си по-добрата от двамата.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Газпром ---- "Помня как се тресеше от нерви и параноя по ТВ и крещеше...без руската газ ще загинем.....кога ще се извиниш" - И така ЩЕШЕ да стане с танкерите в океана на безумна цена, за които нямаше слотове. Служебното на Радев довършиха интерконектора с Гърция (който вие бяхте саботирали) и договори слотове с Турция и спаси положението. Газа, купен от четворната ви коалиция, още седи в Чирен! Така че Киро, Асен и ал. николов (министъра тогава) трябва да се извиняват!
106
7
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 112 преди 6 месеца
До Анонимен 112 - "Партията на завършилите в Харвард срещу всички партии на калинките." --- Нарушавате Конституцията, разкрилите ви били "мафия". Сами си правите запис със самопризнания за планирани престъпления, пак "мафия". ВАШИТЕ хора компрометират машинното гласуване, ВАШ зам. шеф на ДАНС ви докладва престъплението-ДАНС и ЦИК са "мафия". Всички партии били "калинки". Как така хем вие се*рете и все друг ви е нацапал гащщите? Как вие НАРУШАВАТЕ ЗАКОНА, а другите са ПРЕСТЪПНИЦИТЕ???
105
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ще пиша и аз едно рук и толкоз
104
7
 
3
 
! Отговори
до преди 6 месеца
Българите са изгонени още по времето на един друг р.м- Костов.Как да гласуваш за българи, мият чинии, строят из Европа и света.България е само по име.
103
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Партията на завършилите в Харвард срещу всички партии на калинките. Кой ще спечели. калинката Боко, калинката Слави, калинката Копейка, калинката Крувелия, или калинката Делян
102
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
интересното е че няма: а прави ли дудучета, а дава ли отзад. Явно тия не са й опоненти.
101
8
 
15
 
! Отговори
По съвест преди 6 месеца
Бойко каза много правилно днес - при тая ситуация и кандидати - по-добре за ляв кандидат, отколкото за ДОКАЗАНИ и НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ! А Корнелия не може да казва кой за кой да си даде подкрепата! Хората не са крепостни селяни! Така обвиняваше Радев, че с едно изречение прелял гласовете от бсп в пп... хората не се водят по думи, а мислят сами! Явно не го осъзнава и гледа на хората като цифрички, които са нечия собственост! Григорова има подкрепата на ХОРАТА ПОДКРЕПИЛИ ГЕРБ, а не гласовете на ГЕРБ!
100
6
 
15
 
! Отговори
Станимир преди 6 месеца
Само два дена след изборите Ваня Григорова е в центъра на вниманието и вече удвои гласовете за себе си, а оня смотльо Васил Терзиев няма от къде и един глас да добави така че психодесните *** са точна бройка и се водят на отчет, Честита победа Ваня, да си ни жива и здрава и добере да се грижиш за София както кмет ти пожелавам
99
4
 
2
 
! Отговори
Аз нямам нищо против преди 6 месеца
Миндянците ама ако може да не ме управляват.Виж Миндянец-комунист е мега лошо.