Областната на София тръгна с охрана, полицаи по петите й

Причината са събитията около демонтажа на МОЧА
20 дек 2023 17:10, Александър Попов
120
Областната на София тръгна с охрана, полицаи по петите й
Снимка: БГНЕС

Назначена е охрана на областния управител на София Вяра Тодева. Двама полицаи са непрекъснато по петите й, служители на реда пазят и дома ѝ, информира БНТ.

Според обществената телевизия причина за назначената охрана са събитията около демонтирането на Паметника на съветската армия в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: СофияВяра Тодева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
19
 
! Отговори
До анонимен преди 5 месеца
Каква маша?!?!? Тая е една от учредителите на Пи Пи!!
65
1
 
6
 
! Отговори
До отличник преди 5 месеца
Ти си от отличниците от "Златарски" нали? Имайки предвид че говориш за комунизъм в България...:)
64
25
 
7
 
! Отговори
Отличник преди 5 месеца
Много ме кефи как шайката комунистически балъци, под 5% от населението и масово на 60+ години, се заканват и кълнат. Давайте дедки, вълнувайте се малко повече, всеки един от вас под земята е крачка напред за страната
63
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е виновна жената. Семката й е фашистичка.
62
3
 
39
 
! Отговори
ъ преди 5 месеца
Доколкото разбрах, тази женица е нарязала фигурите в нарушение на закона. За това действително се полага охрана, но стационарна, както и престой в определен вид заведение за безплатно настаняване. А не да й назначават полицаи за охрана. Впрочем, има още един човек, който заслужава внимание - министърът на вътрешните работи. След като не е имало заповед за премахването на паметника, защо беше наредил наоколо жандарите? Не че очаквам някой в момента да ги разследва тези. Но след 2-3 години...
61
4
 
35
 
! Отговори
Панелен павиан преди 5 месеца
Тая поcтна cкумрия горко ще се кае, че се е минала, да стане нечия маша ама късно!...Колкото до охраната, елементарна показност! Не вярвам, някой да и посегне, прекалено е незначителна! Господ да я съди!
60
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ходила е в тоалетната на посолството да си похапне. Там я е осенила идея "свише" да премахне паметника.
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Ми Верчето е специалист по нищоправене, но е винаги близо властващата партия за поредния началнически пост в администрацията. Между другото, мисирките да вземат да и слагат актуална снимка, че читателите като я срещнат няма да я познаят.
58
1
 
12
 
! Отговори
човешки слабости преди 5 месеца
Живеем във фараонови вречена , секи нов фараон , като додел на фараонстване , първо зафатал да човърка барелефите на предшественика си , дори да били роднини .
57
3
 
20
 
! Отговори
УМРЯХ ОТ СМЯХ преди 5 месеца
Друго си е да те возят в кортеж на НСО , теб и децата ти . Пред дома ти да има 20 тежковъоръжени Мъже - прилича на Украйна след 2014 .Не вярвам че тази женица има някой враг , по скоро е некомпетентност за Позицията която заема , и от Партията майка са и дали съвет да излъже че някой я заплашва - Бонус за Великден и Коледа - Хотели , Кръчми и Ядене без пари за цялото семейство .
56
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ще има да пазят от народната любов , тая излезе ли на улицата ще я замеряме с развалени банани
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не изглежда много интелигентна, въпреки цайсите, ама може и да греша. Какво е завършила, та издава заповеди, които не са и в правомощията, ама може и да греша. Как е стигнала до този пост ? По оня или по другия начин, ама може да има и трети, освен ако не греша.
54
16
 
6
 
! Отговори
Альоша преди 5 месеца
Омръзна ми да ме брули вятъра на тва тепе. Няма ли кой да ме свали на завет в музея на топло
53
8
 
12
 
! Отговори
башибозук от прериит преди 5 месеца
Айде па сетне областен на Пловдив да бута Альошата , после на град Шипка , да бута паметника на свободата , че за кво ни е паметник и тона свобода , голем разрушител е тая , подкрепяйте я с негласуване , това им носи успех на такива от некоалиции . И да не се снима пред български имена , не и се получава .
52
4
 
24
 
! Отговори
до 55 преди 5 месеца
"Клането в Ястребино, известно с убийството на шестте ястребинчета, е разстрел, извършен на днешната дата - 20 декември 1943 г. Убити са 13 души, от които 8 са деца, като предлогът за това е укриване и подпомагане на партизани.:"
51
19
 
9
 
! Отговори
Мусайбе преди 5 месеца
Времената на комунистическия терор от 20те се връщат. Сега остава петимата от рмс и черните ангели да почнат да убиват политици и генерали и Румен Радев да ги поведе.
50
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дядо й навремето е застрелял 8-те деца в село Ястребино. Най-голямото от които е било на 11 години.
49
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как бе за какво и е охрана,нали българите одобрявали талибанщината с паметника и били против Русия.Фашистите почнаха да се крият зад полицаи,скоро ще се бият за места в самолетите
48
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тва да тръгнеш жена да заплашваш, хич не е мъжко, кат се има в предвид че най вероятно изпълнява кировите заръки,бщо не гонят Киро и Асен
47
6
 
35
 
! Отговори
Мен преди 5 месеца
Ха-ха, треперят ли и гащите? И що така, нали нищо незаконно не върши и народа я харесва. От какво я е страх подлогата европейска? Господ бави, но не забравя. Народа също. Айде лека и нощ. Аз ще спя спокойно.