Терзиев се хвали: Подобряваме контрола над паркирането в София

Над 20% повече фишове са издадени от същия период на 2023 г.
2 фев 2024 16:31, Анисия Иванова
60
Терзиев се хвали: Подобряваме контрола над паркирането в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Кметът на София Васил Терзиев се похвали в социалната мрежа, че екипът му е подобрил контрола над паркирането в столицата.

"Продължаваме да подобряваме контрола над паркирането в София. Резултатите са налице. За последните три месеца фишовете за неправилно паркиране са с 8662 бр. повече спрямо същия период на миналата година. Това са над 20% повече фишове след като подобрихме организацията на екипите.

Засилихме контрола, особено през почивните дни, когато улици и кръстовища на София често стават трудни и опасни за пешеходците. Увеличихме и проверките по време на големи събирания като спортни събития например.

Защото всички знаем в какво се превръщат зелените площи край стадионите при футболни мачове.
За месеците от ноември до януари екипите на Центъра за градска мобилност наложиха 39 454 глоби на стойност 943 372 лв.", написа той в Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се похвали и с почистването на счупените дървета от големия сняг още седят по градинките
32
0
 
8
 
! Отговори
Стела преди 3 месеца
В Младост 2 явно не минават. На Тротоара към 186 ОДЗ има постоянно паркирали автомобили и ходим по улицата за да си водим децата. Лошото е, че по улицата също има паркирали автомобили та даже и в кръстовището, онзи ден поради липса на видимост един за малко не ни отнесе с децата.
31
1
 
14
 
! Отговори
морски преди 3 месеца
На тоя софиянците как са му набрали ...ще го гонят с камъни скоро май ..
30
2
 
25
 
! Отговори
Мишка преди 3 месеца
Това не е за хвалба, бе мозък. Хората не паркират за кеф неправилно, ами поради това, че няма никакви места и стават все по-малко. Кажи какво направи, за да облекчиш трафика и паркирането? Бориш се с последствията, а не с причината. Какъв успешен бизнесмен е този - пълнен позьор. Не може елементарни неща да съобрази.
29
0
 
16
 
! Отговори
Eвала преди 3 месеца
Магазин Фантастико в Разсадника в София. Т.ъпите общинари направили спирка на училищен автобус точно пред магазина, където хората спират за по пет десет минути за пазаруване. Вчера общинска полиция цял ден глобяваха спиращите. Вместо да изместят спирката на 10 метра преди магазина пред блока. Като че ли децата идват от Фантастико, а не от блока. Общинарите по организация на движението са изключително неграмотни.
28
0
 
17
 
! Отговори
Данчо Полицая преди 3 месеца
Еййй ден не минава без Терзииката да не глоби някого. Направо ни засрами.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Васко се хвали като КАТаджия. колко глоби бил праснал днеска. С това ли се изчерпва дейността ти като кмет?
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То се хвали до като дойде поредната издънка )
25
0
 
20
 
! Отговори
Васко Глобата. преди 3 месеца
Улиците непочистени от снега...Васко глобява! Клоните по тротоарите...Васко глобява! Колите паркират кадето сварят...Васко глобява! Това ли му е управлението? Вместо да измисли решения на проблема, той дай да праснем една глоба. То така и аз мога да бъда кмет.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Васко Глобата....
23
0
 
12
 
! Отговори
Ироничен преди 3 месеца
Той просто си се хвали......
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подобряваш, все още нищо не работиш. Терзиев се отчита, а живеещите в София нищо не разбрали. Терзиев се хвали с нищоправенето си. Разпореди се да почистят клони, тръни и *** в междублоковите пространства и малките улички. Подобрявал бил.
21
0
 
28
 
! Отговори
Azz преди 3 месеца
лигльо,това е зобане с пари....Да си направил нов паркинг? Да си глобил ченге паркиращо безплатно в зоните? Да си осигурил повече места за паркиране? Половината паркинг на Орлов мост стои празен при тоя недостиг на места за паркиране!!! Свърши някое от тия неща и тогава се хвали.....
20
0
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Оставка избори за кмет и съветници
19
1
 
5
 
! Отговори
...! преди 3 месеца
Естествено че има места за паркинги! Още повече трябва да се намерят за "Тесли", защото това е бъдещето! А за мотопеди, с тая инфраструктура, аз не бих се навил да карам из София! Също могат да се подобрят условията и за съществуващите паркоместа , особено тия край метрото,които стоят полупразни!
18
14
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
Селчовците да не си мислят, че като купят кола някой им е длъжен да осигури място за паркиране.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен N номер преди 3 месеца
Те хората не могат да паркират в града и за това правят нарушение, защтото вместо да строят блокове с актове под масата на тон и хората да няма къде да спират да направи подземни и надземни паркинги и решения за спиране на коли и превозни средства.
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първо да му обясня. Това е все едно да правиш паркинги във Венеция. София не е проектирана за големи паркинги. Моите съседи има 50 коли, това за 2 къщи. Изхода е мотопеди. Като в Италия и Гърция. Изход има, но паркоместа няма да се намерят за майбаси и тесли. Мисли гъвкаво.
15
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво, Васе! Мачкай го тоя народ! Пиши фишове и пълни хазната с глоби. На българина не му ли бръкнеш дълбоко в джоба, не се научава. Мачкай, Васе! Този народ това заслужава.
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Контрол над паркирането... това фашистче взде се бърка какви ги плещи!