Части от софийското село Лозен остават на сухо в сряда

Това се налага заради ремонти
Обновена: 20 фев 2024 09:33 | 20 фев 2024 09:33, Камелия Цветанова
0
Части от софийското село Лозен остават на сухо в сряда
Снимка: Софийска вода

На 21 февруари (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в с. Лозен (ул. „Момина сълза“ и ул. „Простор“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: с. Лозен - ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“ и Автомагистрала Тракия.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес:  с. Лозен – на площада да ул. „Съединение“ и ул. „Иван Пешев“
с. Лозен – на площада на ул. „Съединение“ и ул. „Бузлуджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: водаЛозен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари