Къде в София спират водата на 31 май, петък?

Причината са строително-монтажни дейности
30 май 2024 10:14, Елка Василева
0
Къде в София спират водата на 31 май, петък?
Снимка: "Софийска вода"

На 31 май (петък) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности на резервоар „Шумако“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

в.з. Шумако

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Симеоновско шосе“ на отбивката за резервоар „Шумако“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Oтдел Комуникации
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Инж. Венцислав Славков с повече информация за инцидента в БДЖ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари