Пиронкова мачка в Рим

Тенисистката ни победи Азаренко, за място на полуфинала играе с Чекветадзе
16 май 2008 08:33,
7
Пиронкова мачка в Рим
Снимка: БГНЕС

След като учуди всички и победи Ана Иванович, най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова продължи победния си ход на турнира в Рим.

Българката се класира за 1/4финалите, след като победи Виктория Азаренко.

Нашето момиче спечели с 6:2 първия сет, а при 1:0 във втория съперничката й от Беларус се отказа поради контузия в коляното.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Един философ преди 15 години
Абе кво толко се ежите не виждате ли,че Пиронкова в момента е на 47 место в света това само с късмет не става.Победата си е победа.Кой е я е карал таа Иванович да играе лошо.След като си номер 2 в света нямаш извинения за лоша игра.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пиронкова беше смачкана от Ана Чакветадзе, след като същата започна да играе тенис след кратка почивка във втория сет. Коментатор на Евроспорт сподели, че просто само късмет не стига, за да стигнеш финала и въпреки това констатира, че Пиронкова постигна на турнира най-добрата игра досега в кариерата си.
4
0
 
0
 
! Отговори
доктор преди 15 години
...печели този, който се възползва от грешките на другия.Следващият ход е ти самият да допускаш по-малко грешки.
3
0
 
0
 
! Отговори
ko4o преди 15 години
- нейното е било късмет до сега, смърт за сръбските ***
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако под "добри" се разбира да се възползваме от слабостта на противник и да си препишем всички заслуги - да супер сме. Гледах мачовете - Ана Иванович правеше толкова много грешки, че играеше сама срещу себе си - Пиронкова само беше на подходящото място в подходящото време. А за Азаренко игра толкова слабо, та реши да се откаже, както правят повечето тенесисти напоследък, под предтескт, че има контузия. Горд съм когато печели някои от България, но ми става смешно, когато истината се представя суперлативно и стимулираща националното ни его. Това може и да ни повеши самочувствието, но няма да оправи нито слабото ниво на тениса, нито на футбола напоследък.
1
0
 
0
 
! Отговори
Slavi_Trqvna преди 15 години
браво ,браво на момичето поне в един спорт да сме добри.То на футбол никви не нема поне на тенис малко да се прочуем!:)