Факт! Благой Георгиев заряза бременната Христина

Фоторепортер засне национала с фолкпевицата Лиана
14 яну 2010 14:54, Красимир Ангелов
108

Снимка: Булфото

12

Слухът, че националът Благой Георгиев и бременната му приятелка Христина са се разделили, изглежда, ще се окаже истина.

От няколко дни запознати със светския живот в София шушукат, че халфът на Терек Грозни и бившата гимнастичка са се скарали жестоко на Коледа, а причината е забежка на футболиста с фолкпевицата Лиана.

Въпреки усилията на новата двойка да се скрие от медиите, фоторепортер успя да издебне Благой Георгиев и Лиана на влизане в Националния стадион "Васил Левски".

Случайно или не, когато съзря обектива, футболистът видимо се ядоса, а дамата се опита да скрие лицето си с ръка, споделят очевидци.

Dnes.bg припомня, че приятелката на футболиста – манекенката Христина, е бременна в петия месец.

В края на ноември Георгиев призна ширещите се слухове за бременността на изгората му.

"Не е тайна, че чакам дете. Няма как да не съм радостен и развълнуван, но повече по темата за личния ми живот не искам да говоря.

Когато рожбата се роди, ще говоря повече", обеща тогава играчът на Терек.

Лиана пък има дете от съдения за наркотрафик турчин Махмуд Йозджан.

Още за новата двойка
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
2
 
! Отговори
32 преди 13 години
Мъжете станаха такива ***, защото много *** се навъдиха. Ми и аз ако съм мъж и ми позволяват всичко що да не се възползвам. До това карат секс от първа среща, съжителство без брак и т.н....Ние жените направихме мъжете ***, сега се сърдим що били такива...а що едно време не бяха? Има и още една причина - сем. възпитание - откъде да го вземат хората, като масово ввсички са разведени и масово родителите въобще не обръщат внимание на децата си....еми...сърбайте си попарата сега!
109
0
 
3
 
! Отговори
ха,нищо ново преди 14 години
И мен така ме зарязаха, но като се роди детето след две години - съжалявал много. Та такива са родните ташунковци - не са излезли от пубертета.
108
0
 
1
 
! Отговори
отврат преди 14 години
Средно ниво футболист и никво ниво мъж. И тея татуси... да вземи да ги свали, че като направи нещо такова е още по-жалък на вид
107
0
 
0
 
! Отговори
O.K преди 14 години
KATO E VLIUBEN DA E 6TASLIV.LIQNA E KRASIVO MOMI4E,DANO E I UMNA,DA ZNAE S KOI SE ZANIMAVA,A NE DA OPROPASTI NEINIA JIVOT.I TQ IMA DETE IMALA I NQKUV LUD MUJ-PRESTUPNIK,DANO VSI4KO IM E NARED,ZA6TOTO HAOSA E TOTALEN.
106
0
 
0
 
! Отговори
Todor преди 14 години
Tazi kyrva Liana xodi s moi poznat Galin ot Dobrich toi sachto e jenen s dve dachteri i mnogo krasiva jena Silvia.Minalata godina tazi *** se razxojdache s dachteriasi i Galio tsialo liato po moreto a posle bila svetitsa.
105
0
 
1
 
! Отговори
По-запознат преди 14 години
Говориш глупости Запознат 104... видях с очите си как Бърканичков я опрашваше, докато Благо беше на контрола с Първа атомна. Змеят не прощава ейййй !!!
104
0
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
Благо, с теб съм! Всички знаем, че детето не е от теб, а от Крум Бибишков! Знам, защото съм присъствал на изневерите й, докато ти мажеше гел върху това, на което поставяш диадемата си или четеше пасажите от *** си, изпадайки в религиозно опиянение. О, ти ходещо евангелие, не обвинявай Христина, Бибишков е расов жребец-осеменител за разлика от теб - куцо, шарено, фризирано пони!
103
0
 
0
 
! Отговори
Милен4 преди 14 години
Ми да те обременят и тебе и да те оставят,бе.*** коментара,ти от къде си излязла ?
102
0
 
0
 
! Отговори
Milen4 преди 14 години
Ама чук и бег си е моя лааффффф :)
101
0
 
0
 
! Отговори
Милен4 преди 14 години
И забравих да ви кажа защо не се отглеждат такива мъже,защото последните 15 години,в София се навря едно тъпо селско общество ,което с ниските си морали и идиотия тепърва има да поживее още 500год.,за да навакса в евол-ята си !Лошото е,че ние трябва да търпиемо тоя гняссссссс и на всичкото отгоре да си възпитаваме децата в него , ****ка Ви!
100
0
 
1
 
! Отговори
60640 преди 14 години
Търесенето определя предлагането.На тесногърд мъж,на който му потича лигата при идеята за п**ка и няма никакви морални ангажименти,не може да се очаква много,както и той да не очаква идеалната жена до себе си.Руси коси и гумени устички,нормалните жени с характер и цели в живота какво смятате,че имат като алтернатива от мъжете,а? Какви мъже,супер примитивни ***.Онова поколение,примерно на баща ми са се избивали за жена,били са нейни закрилници и кавалери,ама такива вече не се отглеждат.
99
0
 
1
 
! Отговори
64935 преди 14 години
Аман от такива ***,прави си кефа,надува ти корема и отива да си прави кефа с друга.Щастливи не били,а агонията на това момиче и нейното щастие или само това на мъжете е важно и приоритет,вие кви егоисти сте в живота....,нямам думи!
98
0
 
1
 
! Отговори
Милен4 преди 14 години
Напротив,пробелма е,че я заряза бременна или това не е от значение?И на какъвто и да се прави,то се видя.
97
2
 
0
 
! Отговори
никс преди 14 години
аман от лицемерни жени които гледат на мъжете си като на собственост.след като двамата не са били щасливи има ли смисъл да продължава агонията им.
96
0
 
0
 
! Отговори
Milen4 преди 14 години
Кое не ти ставя ясно,така и не ми стана ясно на мен ..? :)) Хайде ,ако обичаш да не слагаш името ми до някакви класификаций,който като цяло имаш за жените.Естествено,че ще си променя мнението за някой,който постъпва мръснишки,..съдя по делата,иначе гелосани и колосани *** срещам всеки ден.Аз пък ще ти кажа,че мъже няма,свикнаха на лесните селянки,които се продават и освен за оная работа,за друго не мислят.Мъжете са умрели с рицарите.Да не почна аз да ви анализирам,защото много мога да кажа!
95
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ааа не вярвам за малко е там...Лиянчето е свесна мома бе.......
94
0
 
0
 
! Отговори
Молиер преди 14 години
българският ТАРТЮФ!!!ЛИЦЕМЕРНИЯТ НАБОЖНИК
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Благооооо благоо,благо благо.ваййййй благо малеееееееееее благо благо,въх въх благо,абе благо дори и името ти няма да го напиша с главна благо..........благооооооо благооо,бре бре бре благо е ква беше онази поговорка <,,,Светът ще се свърше ама Г......те ще останат благо благо!!!!!!
92
0
 
1
 
! Отговори
м-34 преди 14 години
Проблема е в това че К.*** с марка БГ седят в засада за такива като Благои.И между другото изоставят по бедните си съвестни приятели ламтящи за пари коли и ласкав живот.От там следва и шоуто.Благои се изсира в устата на миндила Христина и ние умните с устои в живота хора си умираме от смях и забава с поредната лична драма на поредните *** с марка БГ:)Нещо неясно по тематиката?:)
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да бе, той както и алкохол не близвал утре вдруги ден да не го снимат и в някой клуб на анонимните алкохолици:)))и кого си мисли че лъже с тая религиозност, той дядо Боже е вездесъщ и всичко вижда, аз вече почвам да се съмнявам да не е двойна резба и да ходи "дежурен по ***" в манастирите:)))