Зрелищно 2:1 за Бенфика над Ливърпул

Победата е много важна за португалците
2 апр 2010 09:40,
23
Зрелищно 2:1 за Бенфика над Ливърпул
Оскар Кардосо вкара две дузпи. Снимка: БГНЕС

Бенфика направи 2:1 с Ливърпул в първи 1/4 финал за Лига Европа.

Мачът, който бе игран пред 65 000 фенове на „Луш“, бе изключително зрелищен - с множество положения, два гола, две дузпи и един червен картон.

Англичаните поведоха още в 9-ата мин. с гол на Даниел Агер, португалците стигнаха до победата с две попадения от дузпи на Кардосо (59-ата и 79-ата мин.).

Червен картон за Ливърпул получи Бабел още в 30-ата мин.

Победата за Бенфика е от голямо значение и е предпоставка за друг хубав мач - този път на "Анфийлд".  

Повече за мача Бенфика-Ливърпул 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
ивкон преди 14 години
в тоя мач трябваше да има червен картон за главния съдия, за мушмороците, дето развяват байрака и за двамата шушумингели зад вратите едния от шушумингелите му писна ухото от бомбата, напълни шортите и реши дузпа да даде
21
8
 
3
 
! Отговори
тоя мод мене преди 14 години
Ти кой мач си гледал бе ? И двете дузпи си бяха коя от коя по чиста, засата при отменения гол имаше - макар и тънка (видя се на повторенията). Това, че на теб ти се иска да няма е друг въпрос. Червения картон си беше чист - за удар по съперников играч без топка, се дава червен картон - още повече , че удара беше умишлен. Кой ти е виновен на тебе, че Торес при 1:1 сам срещу вратаря, не можа да улучи вратата? Аман от алъци, като тебе
20
2
 
6
 
! Отговори
corruption преди 14 години
*** И КОРУМПИРАНИЯ МАЧ!!!Съдиите видяха че бенфика неможе да се справи и отмениха гол, след това дадоха червен картон на бабел, след това не дадоха за невероятно нарушение срещи торес, след това им дадоха 2 дузпи( едната е измислена) И БИЯТ САМО С 2:1 !!!!!!!!!!!!! Трябва фифа да направят нещо по въпроса!
19
3
 
5
 
! Отговори
liverpool преди 14 години
Ливера ще им скъса *** на Анфийлд!
18
5
 
3
 
! Отговори
павката преди 14 години
тази година, който не е играл с битълсите - той не ги е бил
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
te otstraniha i Arsenal s duzpa za fal izwun nakazatelnoto pole, dori i ne beshe fal :D
16
4
 
4
 
! Отговори
до LIVERPOOL преди 14 години
Що не ревахте, когато преди няколко години отстранихте Челси на полуфинала в Шампионска лига като "вкарахте" гол без топката да е минавала голлинията ?!?
15
2
 
5
 
! Отговори
LIVERPOOL преди 14 години
Добре бе не съм заслепен съгласен съм -на Бабел ( Стивън Сегал ) трябва червен картон и то на два метрата от съдята ..тук няма спор.Ама знаеш ли какъв картон се дава за влизане отзад и то такова зверско .Обаче тоя *** не свири по равно ..доста картони спести на Бенфика .За дузпата на Карагар съм казал по рано -падни ти без да разпериш ръце и ония оттам гол ли щеше да вкара ??
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бате *** защо се прави стивън сегал да му запушва устата на ония, и каръгър защо играе волейбол, всичко си беше наред :)
13
2
 
6
 
! Отговори
LIVERPOOL преди 14 години
Егати заблудените същества има ..сега разбирам че злорадствате .Ама гледайте реално малко.Това са фактите :Два гола за Бенфика от две дузпи ? Каква класа .....От 30 минута с човек повече .Домакини при това са Бенфика .Съдията непрекъснато даваше за Бенфика .................2 ри мач на Ливърпул след този с Манчестър където ги осакатяват .Ако някой от вас поне някога е играл футбол ,ще знае какво е психика и как ти се отразява да се блъскаш в стената .САМО ЛИВЪРПУЛ
12
2
 
2
 
! Отговори
aleksandar преди 14 години
дузпата беше измислена, а знаем този човек колко дузпи е извирил в полза на дяволите.такива хора като него убиват футбола в англия и не само, а следващият мач, който свири бе Бирмингам - Арсенал, конкурент за титла на дяволите, който бе разпран от ИЗМИСЛЕНИ жълти картони, несъществуващи фалове в полца на бирмингамци, просто е пристрастен към юнайтед...
11
2
 
1
 
! Отговори
ЦЕНЕТО:) преди 14 години
Ако визираш последния мач на Ливърпул срещу Юнайтед (незнам кой го е свирил) , не съм съгласен ;) Все пак освен гола на Торес в самото начало на мача Ливърпул нямаха друг удар в очертанията на врата за целия мач , освен може би едно положение дето Бабел мисля върна топката на Ван Дер Саар с глава...
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не обичам симуланти и провокатори , каквито са португалците .
9
1
 
4
 
! Отговори
александър преди 14 години
и в Англия има 1 човек, който свири винаги за определен или против някой отбор, а именно Хауърд Уеб.Който свири за Юнайтед с/у Ливърпул, той ги победи, не играчите и за Бирмингам с/у Арсенал..
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мачът беше наистина много добър като за ЛЕ.Най-много мразя, когато съдия разваля мач, но този не беше такъв.Бенфика тотално размажа Ливърпул.При условие, че гостите бяха по-добри можеше да имам упреци към съдията, но сега не.
7
4
 
1
 
! Отговори
ЦЕНЕТО:) преди 14 години
Във футбола няма такова понятие "Съдията свири за нас" ;) Това го има само в деградиралите балкански държави и тук таме в азия и южна америка ;)
6
3
 
2
 
! Отговори
Хареса ми !!!! преди 14 години
Айде бе, вие свикнахте съдиите да свирят постоянно за вас и като ви свири някой обективно веднага почвате да се оплаквате ! Съдията беше перфектен, дузпите 100% , а червения картон резонен !Бенфика ви надиграха !
5
2
 
6
 
! Отговори
LIVERPOOL преди 14 години
Съдията беше най-зрелищен......но не видя истинският червен картон на играч на Бенфика за влизане отзад на Луизао... изхвърли един метър над земята Торес.Чист червен картон .Дузпата на Карагър ?? Някой да се опита да падне -да плонжира напред с краката без да са му се разхвърчат ръцете ..тоест с ръце до тялото -невъзможно.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Мачът, който бе игран пред 65 000 фенове на Луш, бе изключително зрелищен - с множество положения, два гола, две дузпи и един червен картон."2:1 са май три гола :) ама както и да е :))
3
6
 
6
 
! Отговори
LIVERPOOL преди 14 години
Две дузпи и червен картон ...наистина много зрелищно.