Бербо: Оттеглянето ми от националния дава плодове!

Нападателят е доволен от представянето си в МанЮнайтед
17 авг 2010 14:44,
115
Бербо: Оттеглянето ми от националния дава плодове!
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов вече започва да бере плодовете на оттеглянето си от националния ни отбор. Нападателят все по-рядко оглавява челните страници и все по-малко е обект на критики на Острова.

"Всичко идва до своя край в определен момент. Казах си преди време, че когато наближа 30, ще се оттегля и ще дам път на по-младите футболисти. Трябва да знаеш кога да спреш и това бе правилният момент за мен", признава Бербо пред "Юнайтед Ревю".

"Сега мога да се концентрирам изцяло върху играта си в Юнайтед и да си почивам повече през сезона, докато гледам страната си", допълва той.

Вижте какви цели си поставя Бербатов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
6
 
! Отговори
тошко преди 13 години
Защо да е лигльо,човека абе на нас Бьлгарите ни дай да оплуем или осерем някой.речил напуснал,никой ли от вас нее сменял фирма или предприя кьдето се чувстваш добре там ще и бачкаш и живееш всички сме Големи Патриоти и Родолубци а все плуем колко зле е в БГ каква мизерия.ами той и Слави най големия Патриот значи е Родоизменник щомси плаща даньците в чужбина кат не му се играе за БГ оставете го с тия зли Коментарии нищо няма да промените само се озлоняваме един друг всеки греши
84
2
 
2
 
! Отговори
Изронкан Башак преди 13 години
Тои не е ни бил българин :)
83
2
 
2
 
! Отговори
komentator преди 13 години
ето коя била причината,пък ние си мислехме, че е защото обиждат горкото момче..?!?
82
5
 
2
 
! Отговори
hahahaha преди 13 години
1 slucaino vkaran gol i se smqta nashiq za pele nqma da izdirshi tazi godina
81
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Милия Бербо, национала му бил виновен че не може да се оправи с конкуренцията. Хубаво си го е казал народа - "на крива ракета космоса и пречи"
80
18
 
7
 
! Отговори
хю преди 13 години
Почивай си Бербо щото много си изморен,за национала не ставаш, видяхме къкво направи...почивай си.
79
8
 
20
 
! Отговори
Криста преди 13 години
Браво,Митко!Успех ти пожелавам от сърце!Винаги,когато някой започне да мисли за себе си и за кариерата си го нападат такива "патриоти"!На човек е присъщо винаги да мисли,че такива като тебе са длъжни на всички.Никой никому не е длъжен - всеки трябва да обича и уважава себе си,тогава ще го уважават и другите!
78
18
 
10
 
! Отговори
Господ преди 13 години
Барби реши, че след като два пъти най-накрая е улучила топката е станала нещо. Бербатова, лигло, дребна душица беше и дребна ще си останеш. Само резила ти е голям!
77
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
'сега мога да живея на острова и НИКОГА повече да не се върна в България'. И никой няма и да те чака..
76
5
 
10
 
! Отговори
sisisi преди 13 години
Моля ВиБербатов 100 % иска да играе за България и гаранция му е болно , че не го прави !!! Че си е женчо си е женчо две мниния няма Потярсете проблема в БФС , тяхните игри и схеми с което ще убият футбола ни .Дали са ни САЩ 94 , но няма да ни вземат по-малко !Футболът беше едно от малкото с което бяхме горди , сега и футбол нямаме :))) Ман Юн имат Бербатов а ние имаме Мъри Чавката Илиян Зетя Сина и да не ги изреждам всички Мързи ме да пиша иначе веднага бих ви казал техни заместници
75
10
 
9
 
! Отговори
World Cup преди 13 години
Мите кво се кефиш на някви си един два гола дето вкара напоследък.Ако в националния беше играл с повече желание и увереност щеше да се кефиш на попадения в ЮАР.....Ама както е модерно в последните годинки футболистите от рано се помислят за звезди и се отричат от националните си отбори...Е за мен футболист който не е играл на световно не е истински футболист!
74
6
 
12
 
! Отговори
Перник преди 13 години
Мите,ти дължиш много на България - тя те направи такъв,какъвто си сега-футболист в Ман.Ю.Забравяш бързо хората,които играха за теб и твоите голове.Забравяш доверието на тренерите.Забрави и за националната чест и го удари на съвест.Какво сега - повече пари ли ще изкараш така?България е над всичко,парите са до време,футбола - до години,а спомена,че си изостави ще бъде вечен!
73
3
 
3
 
! Отговори
Аде де преди 13 години
Браво на плодовития "англичанин"
72
9
 
11
 
! Отговори
Путьо преди 13 години
Тоя къв е *** не е истина, последния мач с ман. юнайтед дет вкара 1-вия гол - ок, но останалото време на терена беше като хаймана, нищо не направи !!! Като играеше с националния какво правеше ? - Пълно дърво !!! Стойчков едно време се раздаваше, играеше, имаше стил, имаше ХЪС , а дори не съм му фен... а тоя ... маринкин за какъв се има? *** !!!
71
7
 
14
 
! Отговори
bibs преди 13 години
А значи националният ни отбор ти тежал, а ако е така, то ти му тежеше по-вече добре че се махна балеринке. И Съра ти го каза , трябваше вчера 3, 4 гола да вкараш при толкова положения. Абсолютно безотговорен изглеждаш на терена.Но все пак, като Българин ти стискам палци, дано да вкарваш във всеки мач.
70
11
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 13 години
За националния отбор стар, а за Ман Ю - млад и зелен. Голяма путьовщина, Мити! Никога не си имал дух и сърце да играеш за националния, лигльо!
69
1
 
3
 
! Отговори
CIGANIN преди 13 години
Gledam i ne vijdam tozi ideal za koeto mi pishesh priqtel,nemoje da si na vurha na karierata si v nqkoq druga darjava makar i to bila Angliq da te uvajavat da imash avtoritet,i kato se vurnesh v skapanata si rodina meko napisano ot men da si opliuvan i da kazvat che,si nikoi predatel i kakvo li oshte ne,ei tova te pravi da se ozlobish kum tvoite koito nete priznavat che si postignal neshto koeto te nesa,taka mislq az priqtel
68
0
 
9
 
! Отговори
sisisi преди 13 години
Как да играе с такива като Илиян Стоянов ????Кой плаща самолетния билет от Япония и ако тези пари бяха давани за нещо по-различно , например ремонт на някоя съблекална или се поемат съдийски такси или това са пари за картотекирането на всички аматьори в БГ
67
11
 
13
 
! Отговори
Фори преди 13 години
Тоя па кога цъфна, кога върза, кога и плодове взе да дава
66
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами да, какво го съдите... Не е престижно да играеш за държава, която е на 40тиридесет и н-то място в класациите на световния футбол... Па била тя и родната ти държава... Да се оправят сами... Нооо... смешното в цялата работа е че след н- години от тази държава ще се появи друг, който ще засенчи Бербатов...Жалкото е, че не зная дали тогава някой ще си спомня за него, особено, след като го изместят от класацията за най-много голове в националния отбор, нещо напълно нормално след години...