Бербо: Оттеглянето ми от националния дава плодове!

Нападателят е доволен от представянето си в МанЮнайтед
17 авг 2010 14:44,
115
Бербо: Оттеглянето ми от националния дава плодове!
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов вече започва да бере плодовете на оттеглянето си от националния ни отбор. Нападателят все по-рядко оглавява челните страници и все по-малко е обект на критики на Острова.

"Всичко идва до своя край в определен момент. Казах си преди време, че когато наближа 30, ще се оттегля и ще дам път на по-младите футболисти. Трябва да знаеш кога да спреш и това бе правилният момент за мен", признава Бербо пред "Юнайтед Ревю".

"Сега мога да се концентрирам изцяло върху играта си в Юнайтед и да си почивам повече през сезона, докато гледам страната си", допълва той.

Вижте какви цели си поставя Бербатов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
17
 
10
 
! Отговори
Berbo MIZERNIK преди 13 години
G-n Berbatov, vie ste edin golqm mizernik! Parite za vas sa vsichko! A ima hora, za koito RODINATA e vsichko.
44
13
 
3
 
! Отговори
Поп Беренгарий преди 13 години
Остана ли още някй ,на който да му пука за медийния балон Митьо Мрътвела?
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти ако знаеш колко си глупав,това му е работата да тича,другите как могат а нашето не може!
42
11
 
3
 
! Отговори
ХУХО преди 13 години
Не е до омразата,става въпрос за чест,а при него липсва!!!Той е типичен пример за поговорката,че гузен-негонен бяга!!!какво направи за национала а,това плюене чакаше да изкара хората виновни!!!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а ти ще си пред телевизора и ще си тресеш шкембето от злоба :)))
40
2
 
20
 
! Отговори
божо преди 13 години
Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе. Ей т'ва не мога да си обясня при този *** народ, при тези *** колеги. Защо го правят?! Ние, българите, сами ще се изядем наистина!"
39
3
 
3
 
! Отговори
до37 преди 13 години
ами дай теб да купят анонимко:) да запълниш празнината:)
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е да той си им апари,звезда е:))) знаят кой е извън пределите на България, а вас кой ви знае:)))) айде успех с омразата,само да не се задавите от плюене:)
37
3
 
14
 
! Отговори
Мк преди 13 години
Не мога да разбера какво ви прави кеф толкова да плюете Бербатов? Дали ще играе за националния си е негова работа. А освен това щом той играе в Юнайтед би трябвало да е добър играч, а не некадърник както го описвате. Но най-важното е, че той не е *** като повечето футболисти. Може би затова го плюете.
36
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки фен на Манчестър знае откъде идва класата на този отбор!!!бербо се оказа пълнеж,и то скъп!!!
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мдаааа нямал сили Бербатов да бяга снощи.щото тука всички които пишат имат много сили и бягат по 90 мин н а терена и играят все на световни първенства.:) та ето свободно е мястото в нац.отбор- айде разбирачи тичкайте да го заемете и да вкаравате голове и с вас сигурно ще станем световни ,европейски и олимпийски шампиони,то се знае
34
6
 
14
 
! Отговори
Nemeca преди 13 години
Като чета коментарите на болшинството от хората, ми става ясно защо Берабтов напусна националния отбор. Защото и когато беше в националния само го критикувахте,когато се махна пак го критикувате. Божо Димитров колкото и цинично да се изказа, мисля че този път улучи десятката с това, че сме *** народ. Наистина българското племе е най-шибаният народ на света... И затова такива като Берабтов ще бягат от държавата където са проходили и ще оставят света да им се кланя. А вие *** си стойте тук.
33
2
 
12
 
! Отговори
йигсав преди 13 години
Е що, националния ни смешен отбор да не би да дава нещо на родината си освен срам.Айде оставете Бербатов на мира. Аз съм съгласен с него, няма какво да прави в националния докато е такава бъркоч от ***.А той е такъв защото бившите ни футболни "величия" сега управляват футбола ни от една страна, а от друга е пълен с лигльовци които само пари искат да получават и то като колегите им от европейските отбори,а нямат правио да го искат.
32
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рууни,Скоулс и Гигс!!!!А кой е Бербатов?
31
14
 
10
 
! Отговори
патриот преди 13 години
Бербо е ПРЕДАТЕЛ!!!За мен той вече не е българин и не ме интересува или поне ме интересува точно толкова,колкото другите чужди футболистира от тях има и по-добри от него!
30
7
 
14
 
! Отговори
молъ преди 13 години
Само знаете да критикувате и да мрънкате... какво да направи Бербатов в българския "футбол" няма какво да си говорим пълен смях е българския футбол... да отива да си играе в истинските отбори и да не се занимава с бг "футбол"
29
5
 
6
 
! Отговори
До Гацо Бацов преди 13 години
Гаце годинките му минават,време е да се напапка дорде може,че идат младоците а той мързела не прощава!!!
28
2
 
6
 
! Отговори
Do TER преди 13 години
Koi ne go e iskal!?!?! Cqla Balgariq go obicha. Toi e nai-dobriq futbolist na BG... Prosto go marzi, a i v nacionalniq *** nqma pari kakvito v United. Po negovara logika vsichki da si tragnat ot nacionalniq otbor.
27
16
 
8
 
! Отговори
Не ставаш Бербатов! преди 13 години
Ами той снощи нямаше сили да ходи второто полувреме.Ако и за националния трябваше да играе , какво ли щеше да е.Жалък си ,Бербатов ! С тоя твоя агонизиращ футбол на ходом нищо хубаво не те чака.
26
14
 
14
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 13 години
Е Мите,Митееее нищо не даде на този национален отбор.Само за *** си мислиш.И *** за зеле не става от тебе.Май се полакуми за парички.Тууууу то бива да си егоист ама твоето мина всякаква граница.