Радуканов: Повечето футболисти ме разочароваха

Треньорът на ЦСКА допълни списъка с играчи, които ще изгони
Обновена: 17 дек 2010 14:41 | 16 дек 2010 10:38, Красимир Ангелов
14
Радуканов: Повечето футболисти ме разочароваха
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА – Милен Радуканов, остана разочарован от половината си футболисти след загубата с 1:3 от Порто в последния мач на тима от Лига Европа.

Младият специалист призна, че е допълнил списъка с футболисти, които ще изгони през зимния трансферен прозорец, и отправи критиките си към играта на тима.

"Опитахме се да се противопоставим на Порто, видя се разликата в класите. А тя е много голяма. Имаше в определен момент шанс за нещо повече от загуба при 1:1. Но бързо допуснахме втори гол", отчете Радуканов и добави:

"Има футболисти, от които не съм доволен. Разочароваха ме 50 процента от играчите ми. Ще им го кажа насаме, както си трябва".

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Милен РадукановЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
17
 
! Отговори
Булдозера преди 13 години
От боклукчии друго не можеше и да се очаква.
11
1
 
20
 
! Отговори
Румен Кашилски преди 13 години
МИЛЕНЧООООООО,изгони ги всички бе баце.То каквито и да вземеш след това, по стока ще бъдат от тези инвалиди.
10
1
 
24
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Мисълта ми беше че "ОГОРМНАТА РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ" не беше никва огромна разлика в класика ами половината отбор (най вече чужденците) се *** и се сдухаха като кучета, незнаеха един пас да направят, една топка не могат да овладеят - а на тоя ниския пичага Делев веднъж му я подадоха и се бута като лъвче и уби вратаря като лъвче - ЖЕЛАНИЕ И ДУХ ПРОСТО !!!! на другите по лицето се четеше - НАСРАНЯЦИ !
9
3
 
23
 
! Отговори
Антирекорд на ЦСКА преди 13 години
Поредното достойно поражение на ЦСКА в лига Европа. Станаха вече 11 поредни достойни поражения. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа.
8
0
 
21
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Прав си,трябва чистка..И дано започне с младия специалист Радуканов и Костадинов...Че той ако е специалист,няма да даде на недоразумението Маймун платини да се докосне до тревата на стадиона,не да уйдисва на помияра костадинов да го пуска да играе,та дано някой го хареса да го купи,ама балъци нема...
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo cska.
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
trqbva si 6kola.i kupuvane na podobri igra4i i dobra sportna baza.
5
0
 
20
 
! Отговори
Българин преди 13 години
1 е прав - то с трици мамуни не се ловят.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако ставаше само със сърце Веселин Маринов да е в Реал, ама реалностите са различни
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Порто също са правили слаби мачове, но повечето футболисти им играят там по 5-6 години. А ние след тази чистка ще докараме нови за без пари от изпадащи отбори като Сливен и Ботев и те ще се сработят веднага, така ли. Даже и некадърници, ако се обиграват години, могат да вържат два-три паса, а в ЦСКА моите любимци само ме отчайват. Ако продадат Маркиньос ще изпаднем дироктно
2
4
 
30
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Ти да не се казваш Алекс Моуриньо ?! Много е прав треньора - ЧИСТКА .... трябва сърце за тази игра !
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смешно е Радуканов да е очаквал ЦСКА да очарова срещу този противник. Въпреки това отборът поддържаше интригата и в двата мача до последно. За справка вижте Бенфика как отнесе 5 парцала. Проблемът е в това, че родните ни клубове искат с играчи почти без пари да играят на европейска сцена. Вижте румънските и украински клубове как газят, някои руски също. Да, но влагат пари в играчи. Купуват за милиони и ги препродават за десетки милиони. Няма и никаква юношеска школа у нас. Е какво да очакваме.