Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов

Преговорите с нападателя ще започнат преди края на сезона
Обновена: 5 фев 2011 11:41 | 5 фев 2011 09:32,
95
Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи на намиращия се в страхотна форма Димитър Бербатов нов тригодишен договор, пише в днешния си брой таблоидът "Сън".

Сегашният контракт на 30-годишния нападател изтича през лятото на следващата година, а сър Алекс Фъргюсън иска на всяка цена да го задържи в редиците си.

Според последни информации, новият контракт на бившия ас на Тотнъм ще увеличи заплатата му с 20% и той ще прибира 120 хиляди паунда седмично.

Към този момент възнаграждението на българина е в размер на 100 хиляди британски лири седмично.

През този сезон Берба се намира в брилянтна форма и има 19 гола във Висшата лига, като е едноличен лидер в класирането при голмайсторите.

Очаква се преговорите за новия му договор да стартират преди края на сезона и едва ли на двете страни ще им бъде много трудно да се разберат.

Откакто Бербатов премина на Олд Трафорд, около бъдещето му имаше много спекулации, тъй като първите му два сезона в клуба бяха посредствени, но през тази кампания той просто е брилянтен.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
14
 
6
 
! Отговори
123 преди 13 години
tova e nai nabedeniq futbolist na vsi4ki vremena!
28
8
 
31
 
! Отговори
Фен преди 13 години
Бербо не е добър футболист... Бербо е гениален футбалист.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
verno
26
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аре стига с тая гордост от спортисти де, няма ли някой ден и за нашите ВУЗ-ове и учени да се напише нещо ... само спортисти и певици ли ще се произвеждат в тази държава, в която вече 48 % от първокласниците не са българчета ?
25
1
 
18
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ГОНЗО Е ПО ДОБЪР........НА СЛИВОВА.....
24
3
 
0
 
! Отговори
da преди 13 години
02.07.2010 в 14:23 според чл.5 (1) т.1 от ЗГНВ Не се изплащат гарантираните размери на влоговете в банката на лицата, на които са били предоставени привилегировани лихвени условия в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към своите вложители. Само по себе си законът не осигурява покритие на индивидуално договорените с конкретната банкова институция лихвени проценти. В тази група влизат договорените лихви при депозиране на по-големи суми (обикновено над максималния размер на гаранцията от 100 000 лв.). При депозиране на по-големи суми е съвсем в реда на нещата банката да предостави привилегировани лихвени условия, които са в отклонение с тези, които банката прилага към своите вложители. При тези по-големи вложения банката предоставя допълнителна доходност на вложителя за поетият от него риск (в случай на евентуална несъстоятелност Фонда не гарантира тези депозити
23
1
 
4
 
! Отговори
луд диди преди 13 години
Не бойте се ,фалити няма да има ,банките ще внасят в БНБ апартаменти,коли,дивани ,хладилници келими и други производни на горепосочените.А после .......яж Гуджо мръвки.
22
3
 
5
 
! Отговори
redordead преди 13 години
тоа па, Бербата бил в Пирин, я кажи къде му дадоха шанс да играе бе, къде са му първите мачове с мъжките отбори, ако си беше останал в Пирин...
21
4
 
20
 
! Отговори
НанаТотоМито преди 13 години
Браво Митко! Гордеем се с теб и ти желаем от все сърце здраве и успех!!! Стискаме ти палци във всеки мач!
20
3
 
3
 
! Отговори
73 преди 13 години
Че ще има фалити , ще има . Въпрос на време е. Всеки един кредит който банката го обявява за предсрочно изискуем трябва задължително да е гарантиран пред БНБ със същата сума която е отпусната на клиента т.е . ако сте взели 50 000 лв от банката и не сте го обслужвали изобщо и тя Ви направи кредита изискуем тя е длъжна да внесе в БНБ сумата от 50 000 лв.. Какво означава това? Към момента над 5 милиарда лева кредити не се обслужват редовно и ако продължават да се увеличават банките няма да има от къде да вземат парите който трябва да вкарат в БНБ за да направят кредитите изискуеми. Колкото до гаранцийте на държавата няма да има такива фалират банките , държавата трябва да изплати гаранцийтепускат печатницата печатат се пари стават с много
19
2
 
2
 
! Отговори
луд диди преди 13 години
Ааа така е ,ше падат ама по корем от смех ако прочетат поста ти.
18
27
 
9
 
! Отговори
Само Челси !!!! преди 13 години
Някой да е чувал Бербатов да споменава в свое интервю, че е българин ? Айде по-малко се гордейте с един откровен кариерист, който дори отказа да играе за родината си !Днес Манчо ще паднат от последния в класирането Уулвс !!! :)
17
9
 
3
 
! Отговори
cheti vnimatelno pos преди 13 години
--------------------------------------------------------------------------------Източник от финансовите среди алармира за скандалното разкритие, че в България има 4 банки, които са на ръба на фалита.През първото, второто и третото тримесечие на годината капиталът на едни от най-водещите търговски банки е поел рязък курс надолу, а това естествено ще доведе и до банкрут на дружествата.Реално погледнато, инвестираните от хората пари ще се изпарят като сутрешна роса и от тях няма да остане и помен.Единственото, което ще ги замести, ще бъде отчаянието и огромната дупка, в която ще попаднат потърпевшите.В момента дружествата с риск за финансите са четири като броят им щял да нарасне, но информаторът не пожелал да сподели имената им, както и своите, от съображение за сигурност, четем по страниците на в. Папарак.Щом се опре до пари, човек трябва да бъде внимателен и е напълно нормална пожеланата анонимност от страна на финансиста, тъй като след това всичкият гняв ще се стовари върху него. Ще му се пожелаят редица хубави неща, като с това няма да се приключи всичко, а ще му бъдат изпратени и няколко души от тези, които страдат от липсата на врат и обичат да си изпукват кокалчетата на пръстите, защото много ги сърбят ръцете.Защо ли? Всъщност не е трудно да се досетим.Ето защо, в днешно време, ще ни върнат години назад, когато хората са кътали парите си в буркани и под дюшеците, защото на всички им е ясно, че щом една банка фалира парите му в нея изгарят. След това ходи ги търси!Поради това, съвестният гражданин реши да сподели:Гаранционният фонд на държавата покрива само тези депозити, които не са на промоционална лихва.Така че, нека хората не се заблуждават, че някой гарантира парите им при положение, че 90 % от парите на гражданите са в подобни промоционални влогове, заявил финансистът.След това добавил, че българите трябва много внимателно да инвестират спестяванията си като се прави щателно проучване на банката и едва тогава да се пристъпи към движение на парите им.По този начин щяло да им се спести не едно главоболие, което от прибързаност и неправилна преценка би довело до необратими загуби.
16
3
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 13 години
Приятелю, много са ти елементарни разсъжденията. Не съм фен нито на ЦСКА, нито на Левски, но се питам дали Ицо и Бербатов биха били това, което са, ако си бяха останали в Пирин и Марица? Познай от три пъти.
15
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много *** е тоя Фергюсън!За толкова години не можа ли да разбере, че Бербатов само се преструва, че играе много добре???
14
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо и Бербатов и Стоичков се свързват с ЦСКА?кой *** реши ,че са червени играчи..единия си е на Пирин(Блг) другият *** Марица(Пд)...червен комплекс явно
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Бербатов! Нека се споменава името на България с нещо добро! Пожелавам му успех и да не обръща внимание на завистниците!
12
4
 
20
 
! Отговори
луд диди преди 13 години
Евала Мите ,доказа на малодушния народ що е то Българин ама в чужбина,иначе тук в БГ всеки те облъчва със злоба и завист.
11
3
 
12
 
! Отговори
били преди 13 години
браво 120 000 седмично , около половин милион месечно и 6 000 000 паунда годишно плюс премийте. Такива пари не се дават на кой да е - Бербо е съчетание между много добър футболист /не чак брилиантен/ , симпатяга и най - важното не е надут пуяк без покритие както много други футболисти в България . . Това се разпознава от добрите специалисти като Фъргюсън
10
5
 
12
 
! Отговори
тт преди 13 години
ГОЛЯМ КЕФ,,ЕДНО ВРЕМЕ КАТО ИМАШЕ НЕЩО ЗА БЕРБА В САЙТОВЕТЕ И ОТДОЛУ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕОБЛАДАВАЩО ГО ПЛЮЕХА,,,,,А СЕГА ЧЕТА ХУБАВИ РАБОТИ,ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЛЕКА ПО-ЛЕКА ЗЛОТО ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

Спонсорирани публикации