Прибраха над 1 млн. лв. от тотото, 7-те млн. чакат

Крайният срок за получаването им изтича на 27 март
24 фев 2011 16:00,
75
Прибраха над 1 млн. лв. от тотото, 7-те млн. чакат
Снимка: Булфото

Щастливецът с фиша от Сунгурларе, спечелил джакпота от 1 345 769 лв. в играта 6/49 в 11-ти тираж на тотото, е получил парите си от тотализатора.

За спечелването й играчът участвал с обикновен фиш с 4 комбинации на стойност 3,80 лева.

Тотализаторът обаче все още очаква най-големия щастливец в историята, спечелил 7 071 231 лева.

Фишът бе пуснат в Кубрат, а срокът за получаване на огромната сума изтича на 27 март.

От тотото съобщават, че късметлиите имат право да заявят друго населено място в България, различно от това, в което живеят, където да получат спечелените пари – при запазване на пълната анонимност на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: джакпоттото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
yaro преди 13 години
eй приятелю от Кубрат ,дето си уцелил шестицата,знам че яко те тресе шубето, затова ако четеш сега това ,бате ,лредлагам ти сделка-аз ще ти взема печалбата напълно анонимно , и ще я делим наполовина , а за тебе никой нема да узнае.ако си съгласен ми пиши:)
73
0
 
0
 
! Отговори
егати разсъжденията преди 13 години
мноо си зле мой. в банката като попълниш платежно и за него ли да ти земат 2 стотинки, или като от касата като си платиш тока да ти вземат 2 стотинки за листа хартия на който са ти разпечатали сметката. същото е и с бланката за тотото. ако са продаваха в книжарницата *** си купи 1 кочан с празни фишове и си дай парите. иначе сумата е сметната за пренебрежимо малка и затова не ти земат пари допълнително за фиша (защо не му вземали за празния фиш пари ....)
72
0
 
3
 
! Отговори
Хулиган Иванов, но у преди 13 години
Тотото са мошеници, това вече всеки го знае! Даже мошенНици :)
71
0
 
5
 
! Отговори
ВЪЗМУТИТЕЛНО преди 13 години
Смятайте за какъв страх става въпрос, това ще е втората печалба, която не бъде взета! Абсурда на абсурдите.
70
9
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
вервайте им...що не се аинтересуват от прокуратурата за авоарите на всички средно и високо ниво шефчета на тотото от 89' насам? или смо за свинята майка ще им дойде нанагорно :-)П.С. Дянков, да ти умрат чаветата и с удоволствие да им поставяш гранити с парите от тая далаверка...
69
2
 
12
 
! Отговори
тони преди 13 години
АБЕ... ИМА ЛИ ХОРА ДЕТО ОЩЕ ИГРАЯТ ? ХАХАХА А ТИ , ЗНАЕЩ 66 ,Я КАЖИ КАК СЕ ПАДНАХА ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА , В 2 РАЗЛИЧНИ ТИРАЖА , Я ИЗЧИСЛИ ВЕРОЯТНОСТТА.. ?
68
1
 
9
 
! Отговори
ринго преди 13 години
никога не вярвайте на тотото...парите ги краде държавата озаконено ни ограбва а хвърля трохи за зарибяване на наивниците.
67
4
 
2
 
! Отговори
do 67 mi ot znae6t!! преди 13 години
Vijdam ,4e si tejko kompleksiran....nikoi na nikogo NI6TO NE DAVA , a se PE4ELI ...PROSTO -S KUSMET ...!!!...i ne govori ot imeto na naroda i pove4eto xora ,za6toto IGRAQT NQKOLKO MOLIONA DU6I...!!! STUKMISTIKATA E V GLAVATA TI ...
66
2
 
11
 
! Отговори
по знаещ преди 13 години
66 какво се опитващ да ни убедищ никой нама да ти повярва.Повечето хора са убедени,че тото-то се нагласява и това се прави повече от 10години.Първо щом дойдат нови на власт веднага сменят управата на тото-то поставят свой хора.Второ как така се получава,че големите печалби се печелят само от един фиш"числата се нагласят чиста стъкмистика" просто с компютрите се следят фишовете има хора които пускат едни и същи комбинации те са запаметени иняма да им позволят да бъдат изтеглени.
65
14
 
7
 
! Отговори
Знаещ !!! преди 13 години
Към всички шизоидно конспиративни мозъци !!!...АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ИСКАХМЕ ДА ЗАМАСКИРАМЕ " ДАЛАВЕРАТА "В ТОТОТО ,ПРОСТО ЩЯХМЕ ДА КАЖЕМ ,ЧЕ ПАРИТЕ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ и ТОВА ,ЧЕ ПЕЧЕЛИВШИЯ Е АНОНИМЕН ,НЯМАШЕ ДА ДАВА ПОВОДИ ЗА СЪМНЕНИЯ ...!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА ЗЛОБАРИ,,,ТОВА ,ЧЕ НЕ ВИЕ ПЕРСОНАЛНО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ,НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ИМА МОШЕНИЧЕСТВО ...!!
64
2
 
7
 
! Отговори
34346 преди 13 години
Тото ще пусна когато видя 2 неща: поне 1 теглене на живо и поне 1 милионер със имената му...
63
0
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Я не съм от Карнобат и ке си чета фишо тая вечир:_))))
62
7
 
6
 
! Отговори
Ц.Ц--ПИНОКИО преди 13 години
Цецо-Пинокиото ще ги вземе да си покрие апартаментите и екстрите. Продавам апартамент на Витошка 120 кв. за 25.000 ЛВ. За контакти МВР.
61
1
 
9
 
! Отговори
AZ преди 13 години
4astito na mafiqta
60
1
 
18
 
! Отговори
opa преди 13 години
Българина е толкова заможен човек със невероятно висок стандарт на живот и просто няма нужда от някакви си 6-7 милиона лева за това ги оставят да ги "инвестират" във спорта..... въпроса е в чии спорт...
59
3
 
18
 
! Отговори
димотика преди 13 години
Играя тото от 1964г. и съм печелил толяма сума,но не мога да разбера две неща само.1 защо ми нарушават правата и ме задължават в тиражите,които уж са за спорта и са по-скъпи/дават джип/ да играя.Участникът може да избере да играе с нормалната тарифа,защото не му трябва джип,тотото прилага дискриминационни мерки,нарушава ми правото на избор 2.Защо не се отбелязва стойността на фиша /5 / стотинки,къде отиват милионите от продадените фишове???
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Samo pomislete-kolko ot horata koito sa si bili kupili fi6ove sa pusnali 4islata 25,26i 27-da kajem ne pove4e ot 3-4%,a kakva e veroqtnostta ot teq koito sa gi pusnali da ucelqt to4no sledva6tite 3 4isla -bezbojno malka ,ako na tova ne mu kaje6 naglasena rabota na koe
57
2
 
8
 
! Отговори
мафията дебне преди 13 години
няма ли мафията да го прибере?? хах
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе такива там малки до 100 000 или автомобил ги дават.Обаче милионите не.Все се надявам ако ги крадат, поне да е с благородна цел да правят нови спортни зали и други места за спорт.То рано или късно все някой ще изпее какво става,ама до тогава само догадки.Щото комар с държава като се играе е ясно кой печели винаги но....
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пускат някакви фиктивни фишове.... няма да се очудя.