След мелето глоби за Левски и ЦСКА

Червените лишени от домакинство за един мач
1 мар 2011 23:00,
37
След мелето глоби за Левски и ЦСКА
ЦСКА плаща общо 6 бона, а Левски 2. Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия към БФС наказа отбора на ЦСКА с един мач лишаване от домакинство.

Причина за санкцията са вандалщините на червените фенове по време на вечното дерби срещу Левски, което ЦСКА спечели с 3:1.
Освен наказанието от една среща 31-кратните шампиони са глобени с 4000 лева за хвърлени предмети.

Но това не е всичко. Ръководството на ЦСКА ще трябва да плати и още 2000 лева на Левски за  нанесените щети по стадион "Георги Аспарухов", на който се игра мачът.

Още по темата

Левски пък е глобен с 2000 лева за допускане на територията на стадиона на лица в нетрезво състояние и на лица, внесли забранени предмети.

Дисципът наказа и нападателите на Левски и ЦСКА Христо Йовов и Александър Тонев. Двамата отнасят един мач наказание и 500 лева за червените си картони.
 

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: глобиЛевски-ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
KZL преди 13 години
Ceco, imash da mi vryshtash 7 lv i 50 st. Tova e POLOVINATA cena na bileta.Idi ti na teatyr, neka nyakoy prydne na pyrviya red i tvoite apashi shte izgonyat CYLATA publika?!Zamisli se malko! IZVINI SE PONE!!!
35
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Този смешен *** б. михайлов докато е в бфс за ЦСКА няма живот ОСТАВКА НА БОРИСЛАВ МИХАИЛОВ
34
2
 
0
 
! Отговори
ШИМБА преди 13 години
ДУЧЕТО МИ Е КОМШИЯ!ГОЛЯМ ЕКЗЕМПЛЯР!!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДОЛУ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!ЗАКРИВАНЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО !!!
32
1
 
3
 
! Отговори
horus преди 13 години
Щото за "феновете" най - голямото геройство е да се натряскаш като Максим Ставийски, и да тръгнеш да трошиш наред и да се биеш с полицаи, та белким си избиеш комплексите. Това е достойно за подражание и възхищение ! Тези дето си стоят по трибуните и наистина се радват на спорта са "мамини детенца", "шубета" и т.н. Прав е Кирил - затвор и бой. Полицията не да глобява ами наистина да почва да взима реални мерки.
31
2
 
6
 
! Отговори
аш преди 13 години
От всички изслушани коментари по радиото и телевизията, човек остава с грешната представа, че така наречените ФЕНОВЕ са невинни като "божи кравички"! Вината се прехвърля на клубове,полиция,държава,стадиони,организатори но не и на ЦСКА-ФЕНОВЕТЕ!
30
0
 
12
 
! Отговори
Кирил преди 13 години
Докато има социопати и малумни комплексирани Ачовеци, дето ходят на мач само за да се напият и сбият - така ще е! Ако ме питат мене - всеки такъв - по 4-5 години в затвора!!! Да видим там като ги няма другите мишоци от агитката, дали няма да му разширят кръга от приятели. Иначе какво очакваш от човек дето е едно мизерно подтиснато комплексирано *** и се чувства човек само когато е с други подобни на него. Само тогава им идва "power".Иначе ... мишки!
29
3
 
2
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Мисля, че е безпредметно феновете на двата най-големи отбори да се мразим. Защото спецполицаите преди пребиха привърженици на Левски близо до ст.Васил Левски, сега смазаха от бой червени запалянковци, сетне ако стадион Българска армия заработи, ще пребият пак сините привърженици. Хареса ми декларацията на националните клубове на Левски и София-Запад и тя трябва да бъде отправната точка за общ отпор срещу милиционерите/полицаи. Защото ние отиваме да гледаме мач, а не да ни бият заради хулигани.
28
3
 
7
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Тези "умни" глави от БФС все си го изкарват на ЦСКА. Първо , повечето членове на БФС начело с Перуката са бивши левскари или симпатизанти на сините. Второ, на кой друг добър *** да се дърлят те: На Литекс - та там е Гр.Ганчев, като нищо ще им изпрати една наказателна чета, която ще им отреже ***, ака въобще имат такива; на Черно море - там управлява ***, най-мощната икономическа групировка в България! Или на Локо София - насреща им в ще е търговецът на оръжие Н.Гигов, опасно си е. А начело на Титан са боклучиите, които една фраза не могат да кажат, без езикът им да се върже на фльонга и после трябва ходят на лекар да го развързват. Затова тези от екипа на Перуката използуват вече втръсналия девиз : "Бий чорбата по главата, бий, бий, биййй!" А и самият Борисов като че ли няма нищо напротив отвреме навреме я полицията, я отбрани юначаги да бият червените привърженици - ей така, профилактично, както навремето са правили помежду си в Перник!
27
3
 
4
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Да се разправяме кой отбор на кои хора на деня е бил, е безпредметно. Напр., по време на най-мракобесническия период за футбола -70-80-те години на миналия век, Мирчо Спасов - дясната ръка на Тато и секретар на ЦК на БКП, човекът, който колеше и бесеше, беше най-големият фен на Левски и каквото кажеше, нито БФС, нито БНА, нито ЦК на БКП важеха. Негова беше идеята за преименоване на Левски и ЦСКА. Ярки фенове на Левски бяха Бъки - Бакърджиев, бившият мин.на МВР Соколов, сетне Станишев, а Перуката си е ярък левскар и ако можеше или от него зависеше, ЦСКА нямаше да го има още преди 5-6 години. Ама забравя, че остават паралиите-отбори Литекс, Локо-София и Пловдив,Черно море! Нека вдигне глас срещу тях и му е гарантирано ,че до 3-4 месеца шеф на БФС ще бъде друга Перука.
26
3
 
7
 
! Отговори
Андрей преди 13 години
Този смешен *** б. михайлов докато е в бфс за ЦСКА няма живот
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди повече от 2000 години диктаторите са казали:НАРОДЪТ ИСКА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА!! Какво се е променило оттогава?За съжаление нищо, нищо, нищо...
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди още да се играе мача писах ,че подозирам ,че се готви яко пързаляне на хората с тази медийна кампания колко била слаба ЦСКА и колко бил силен ЛЕВСКи и как сините щели да (размажат) чорбата ,стана ми ясно ,че тука играе чко черно тото и затова заложих за победа на ЦСКА и спечелих хубави кинти ,рака ,че следващия път балъците дето редовно им промиват мозаците първо да мислят а след това да действат.
23
1
 
5
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
Поредното доказателство, че сме супер смешна държава със супер тъпите закони.
22
2
 
3
 
! Отговори
Belleal преди 13 години
Между 2 и 4000 лева глоби? Сериозно?! Тия изобщо имат ли някакъв мозък в главите си или карат на фотосинтеза?
21
1
 
11
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 13 години
Снощи гледах предаването по националната ТВ за резултатите от срещата Левски - ЦСКА.Резултата от Референдума е никакво.Нивото на полицаите беше по-ниско от това на фен клубовете.За това и резултатите са никакви на полицаите.Те му говорят за действията им той говори за извън земните. Имало било сценарии - ами като е имало как го разбрахте по време на срещата, а преди това не. Действат като милиционери и не са надраснали в интелектуално отношение и в методи на работа.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смешни хора, които живеят в още по-смешна държава.
19
3
 
6
 
! Отговори
Силов преди 13 години
Каква патаклама,какво нещо беше тези дни за един мач,според мен глобите са много големии веднага ще решат всички въпроси в "българския футбол".Винаги съм казвала,че с тази говежда политика всичко ще се оправи/нищо няма да остане от България/.
18
1
 
5
 
! Отговори
ЦСКевски преди 13 години
Снимката кърти мивки!
17
7
 
13
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Пълна порнография!Какви санкции ,какво нещо!ЦСКА се радват, като че ли са станали европейски шампион, а те не могат- или ако могат едва преминават предварителните кръгове!Левски и те навирили носовете като че ли и те са световна сила!Публиката -като отборите!Вижте мача от снощи - Челси -Ман юн - една стотна да има от този мач тук - като игра и поведение на публика!Пълна порнография!