Благо и Пелето здрави, излизат срещу Швейцария

Двамата проблемни национали ще са на линия за мача
Обновена: 24 мар 2011 12:15 | 24 мар 2011 12:14, Красимир Ангелов
8
Благо и Пелето здрави, излизат срещу Швейцария
Снимка: Булфото

Двамата проблемни национали Благой Георгиев и Станислав Ангелов ще са на линия за мача с Швейцария. Срещата е в събота от 18.45 ч. на стадион "Васил Левски".

До този момент двамата тренираха на облекчен режим заради здравословни проблеми. Халфът на Терек се оплакваше от болки в прасеца. Ангелов пък имаше проблем с коляното.

Лекарите в националния отбор са уверени, че Благо и Пелето ще могат да вземат участие в двубоя с Швейцария.

По-късно през деня трикольорите отново ще тренират двуразово, като второто занимание ще е открито за фенове и журналисти.

Стилиян Петров пък чака стотния си мач за България. Халфът на Астън Вила е първият български футболист, който влиза в клуб 100.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Резултата е ясен,утре в еврофутбол-а 2-ка :).А по отношение на коментара под моя :).Ще стане,като се промени БФС,като се направи футбол в БГ ще и футболисти,и колко пъти да ходим на стадиона,кажи,да гледаме 1 и също ,както казаха някои потребители преди мен,на тате синчето зетя и т.н.,които вместо да играят за БГ се оглеждат дали прическите им не са се развалили .
7
1
 
4
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 13 години
Само едно нещо искам да ви кажа: и БФС да се смени, и треньора да си сменим и играчите нищо няма да стане докато всички сте такива песимисти. Да, футбола в България е много зле, но какъв е смисъла на подигравателните ви коментари? Да покажете колко сте умни ли? Добре, много сте умни, стига сте писали вече глупости. В моменти като този си личи кои са истинските фенове и кои са безработните философи. Всеки може да говори празни приказки и да плюе, по-добре елате на стадиона.
6
1
 
2
 
! Отговори
koze преди 13 години
rezyltat 0:3
5
1
 
9
 
! Отговори
тренер преди 13 години
Състава е ясне: Вратар - На тати синковеца, от дясно Зетя, в центъра Русия и Коловати, отдясно - Стамбеца Манолов, в зентъра Пелето - Благо Манекено-Електричката и Стилиан, напред Попето Паришев и на Перуката другия приятел!Резултат - 0:2
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като гледам май резултатът е ясен предварително. Плъховете напускат потъващия кораб. Бележитите връзкари Иванков, Михайлов, Живко Миланов, Чак, все ненаправили нищо за националния отбор, очаквайки да ни скъсат серкмето, се изкараха контузени да не играят. Но за сметка на това е викнат бележитият нападател Електричката, който е известен, че за 70 мача в отбора има едва 1 гол! Да протестираме пред БФС да почнат да викат футболисти, които поне вкарват голове и дават голови пасове, а не нещастници!!
3
2
 
8
 
! Отговори
ichko0o0 преди 13 години
Малии тоя татуирания ще играе ли бе? Е сега вече ще ни бият като едното нищо!!!
2
1
 
15
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
... и с тия и без тия - все тая ...
1
2
 
11
 
! Отговори
Голямата Перука преди 13 години
Въй?