Манчестър Юнайтед унищожи жалкия Арсенал

Шампионът на Англия разгроми разпадащата се дружина на Венгер с 8:2
28 авг 2011 20:05, Красимир Ангелов
56
Манчестър Юнайтед унищожи жалкия Арсенал
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед не остави и капчица съмнение за сериозните проблеми в състава на Арсенал и размаза отбора на Арсен Венгер с 8:2 в мач от третия кръг на английската Висша Лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" имаха категорично преимущество през почти целия мач, докато защитата на "артилеристите" бе тотално неорганизирана и правеше грешка след грешка.

Въпреки това мачът можеше и да има поне малко по-различно развитие, ако Робин ван Перси не бе пропуснал да вкара от дузпа в средата на първото полувреме.

Преди това Дани Уелбек бе открил резултата, а след това Ашли Йънг и Уейн Руни направиха 3:0. В самия край на първото полувреме Тио Уолкът върна един гол, а след почивката Арсенал имаше две добри атаки.

Юнайтед обаче отново вдигна темпото и вкара нови три гола в рамките на само 6 минути. Уейн Руни вкара за втори път от фаул, а след това се разписаха Нани и Парк.

Робин ван Перси върна още един гол, но десет минути преди края Уейн Руни оформи своя хеттрик от дузпа. В даденото от съдията продължение Юнайтед вкара и осми гол, след нов прекрасен удар на Ашли Йънг.

Арсенал пък за пореден път завърши мача с човек по-малко заради червения картон на Карл Дженкинсън.

След победата си Манчестър Юнайтед излезе начело в класирането с по-добра голова разлика от Манчестър Сити, докато "артилеристите" остават в дъното със само една спечелена точка.

Още новини от Висшата лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
До ВВВ преди 12 години
Ти си трагичен. Какъв Топ 4? Там са: Ман, Челси, Ливърпул и Арсенал. Не задължително в този ред.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
май и в този форум простаците взеха връх.както навсякъде.плюйте бербатов и довечера си пийте ракията.псувайте,слушайте чалга,после се сбийте/може и да се понамушкате/.БЪЛГАРИЯ!
49
2
 
1
 
! Отговори
Арсенал преди 12 години
Бербатов в Арсенал.
48
0
 
7
 
! Отговори
Бате Яне преди 12 години
Мите,немой се коси приятелю.Нализнаеш,че в Бг. има общо 23 етноса и повечето са ***. Нормален Българин не би те оплюл така просташки.А сега малко от кухнята.-Съра работи с переспектива.Всеки опитен играч работи със свой двойник от младоците и отбора се развива като неизчерпаем.Когато трябва влизат Асовете.Но на кого да го обясниш...
47
5
 
1
 
! Отговори
дъртия преди 12 години
Наистина би трябвало да покаже малко достойнство и да се махне от тоя изкукуригал дъртак.Жалко е в златните си години,когато е най-добър да дреме на скамейката,заради ината на дъртия...Четохте ли го оня ден кво казал:Фърдинанд и Видич да не се чувствали титуляри....тоя съвсем зе даде,че е велик тренер добре,но явно сачмата вече го пере яко
46
0
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Абсолютно съм съгласна с теб! Представи си какъв неудачник трябва да си, за да се занимаш с такова нещо, остави го да гние в нещастието си, такива хора не заслужават внимание!
45
0
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
Неможе да има толкова минуси на коментарите защитаващи Бербатов.Има някаква комплексирана гад,която е изтезавана като малък от всички и сега комплексите ги избива с шашми тук!
44
16
 
22
 
! Отговори
Венци преди 12 години
Бербатов е същество от неизяснен пол, без капка достойноство.Такава гавра да си правят с него, а той да стои като послушен страхливец на пейката. Няма такъв срам просто. Целият Ман Юнайтед, вкарал по гол, а голмайсторът търкал резервната скамейка.Ха, някой по-умен да ми го обясни. Иначе Сър Алекс за пореден път доказва, че за него няма тайни във футбола, въпреки че феновете на Балеринката, побързаха да го оплюват. Без Бербатов Ман Юнайтед е СТРАШИЛИЩЕ, а с него - просто силен отбор, но не блгодарение на него, както се представя в България, а ВЪПРЕКИ НЕГО.
43
15
 
10
 
! Отговори
ФЕН НА МАНЮ преди 12 години
Що за хора сме това диво племе ,наречено БЪЛГАРИ.Злоба.завист и злорадство ,насочено към единствената ни звезда понастоящем във футбола.Е,добре-скоро и нея няма да има,ще ви остане само чалгата и простащината.Гадно племе!А що се касае до резултата от мача-като фен на МАНЮ ще кажа-мислех англичаните ,че са джентълмени.НЕ СА!
42
11
 
10
 
! Отговори
До 41 преди 12 години
Не е така - в договора на Бербатов има клауза,която гласи,че договорът му може да бъде удължен с още една година без да го питат.А всички,които го плюят са едни малки души и антинационалисти.Хора закърмени със злоба и завист.Митко има нужда от подкрепа най-вече сега.Желая му успех и дано го продадът,защото съра си прави явна гавра с него.
41
13
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
бербатов е един МИШОК това е ....резерватов....търка пеиките тц тц какво достоинство бе няма го...продажен мишок и това ми е било футболист...мишка да бега у берое....
40
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кви *** коментари не е истина, като сте големи разбирачи да бяхте станали футболисти вие, Юнайтед игра страхотно, мача беше уникален, а Бербатов също е правил велики мачове за отбора, това че Юнайтед имат вече хиляда нападатели и е трудно да се впише е друг въпрос
39
9
 
3
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Браво, видя се на какво е способен отборът без Балеринов, който само се пречка в нападение. Сърът е ВЕЛИК !!!
38
7
 
8
 
! Отговори
mancho преди 12 години
Работата е там, че Бербатко не иска да преподпише нов договор, който изтича догодина. Данчев и майка му го светкат, че със свободен трансфер ще отиде в някой отбор за 10-на - 15 милиона и ще си лапнат паричките те, т'ва е... А че е класи над Уелбек и житния бегач Чичерито взети заедно е очевидно и за хората, които не разбират от футбол.
37
11
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
много си прав...бербатов се изложи тотално....стана за смях от всякъде...мишка ненаяла се...
36
28
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
мишката бербатов е жалък ....повръща ми се от българи без капка достоинство...и такива които само възхваляват нищото...така е бг е готов да го тъпчат и унижават до безкраи....такова ни е племето,а това че бербатов е жалък се вижда,но никои не си го признава....да търка пеиките тоя продажен предател....повръща ми се от такива българи........
35
9
 
16
 
! Отговори
az преди 12 години
мишките които нареждат бербатов са жалки. Отвращавам се от такива хора. До нисши сте от ***, не, от червеите, които се хранят с ***. Никога няма да се оправите, винаги ще сте мишчици и ще си го знаете. Ще се гледате в огледалото и ще се пукате от злоба и завист. Някои от вас ще поискат да се поправят, но няма надежда за вас! Вие сте тотално загубени!
34
14
 
7
 
! Отговори
9.11 преди 12 години
И ако след тоя мач Венгер е още треньор?
33
14
 
12
 
! Отговори
BBB преди 12 години
Трагично е това първенство. Тотнъм - Сити 1-5 , Юнайтед - Арсенал 8-2, отбори се в топ 4. Зле...
32
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I would 8 2 be an Arsenal fan right now!В превод I would hate to be an Arsenal fan right now!