Манчестър Юнайтед унищожи жалкия Арсенал

Шампионът на Англия разгроми разпадащата се дружина на Венгер с 8:2
28 авг 2011 20:05, Красимир Ангелов
56
Манчестър Юнайтед унищожи жалкия Арсенал
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед не остави и капчица съмнение за сериозните проблеми в състава на Арсенал и размаза отбора на Арсен Венгер с 8:2 в мач от третия кръг на английската Висша Лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" имаха категорично преимущество през почти целия мач, докато защитата на "артилеристите" бе тотално неорганизирана и правеше грешка след грешка.

Въпреки това мачът можеше и да има поне малко по-различно развитие, ако Робин ван Перси не бе пропуснал да вкара от дузпа в средата на първото полувреме.

Преди това Дани Уелбек бе открил резултата, а след това Ашли Йънг и Уейн Руни направиха 3:0. В самия край на първото полувреме Тио Уолкът върна един гол, а след почивката Арсенал имаше две добри атаки.

Юнайтед обаче отново вдигна темпото и вкара нови три гола в рамките на само 6 минути. Уейн Руни вкара за втори път от фаул, а след това се разписаха Нани и Парк.

Робин ван Перси върна още един гол, но десет минути преди края Уейн Руни оформи своя хеттрик от дузпа. В даденото от съдията продължение Юнайтед вкара и осми гол, след нов прекрасен удар на Ашли Йънг.

Арсенал пък за пореден път завърши мача с човек по-малко заради червения картон на Карл Дженкинсън.

След победата си Манчестър Юнайтед излезе начело в класирането с по-добра голова разлика от Манчестър Сити, докато "артилеристите" остават в дъното със само една спечелена точка.

Още новини от Висшата лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
17
 
50
 
! Отговори
ЦЕСЕКАРЧЕ преди 12 години
Чета , че лица неизвестни се интерисуват от МИТКО БЕРБАТОВ.Не господа не е играл и няма да играе за сега ,но взима за това пък заплата дето вие доста години трябва да заработвате.Бербатов е показал и доказал, че е велик играч.ФАКТА ЧЕ Е ЕДИН ОТ ОТБОРА на МЮ може само да ни радва.Но всяко начало си има и край.Да му пожелаем да е жив и здрав и да завърши кариерата си в МЮ.
30
34
 
25
 
! Отговори
гошо от почивка преди 12 години
нашият куц кон само търка пеиките....тц тц...резерватов няма и капка гордост защо ги търпи да се маха от тоя клуб....никакво достоинство типично за българин,да му се подиграват...продажник....няма такъв некадърник в англииската лига като нашият резерватов...
29
21
 
21
 
! Отговори
Коко до УК преди 12 години
Та Митьо Пейката играл ли е или не?
28
5
 
5
 
! Отговори
анти борисод преди 12 години
да но ман. унаитед трудно играят срещу тотнам и астон вила.успехи на астон вила и тотнам срещу ман. унайтед
27
8
 
8
 
! Отговори
Относно Бербатов преди 12 години
Очаквам скоро коефицента за голмайстор на Бербатов да стане 300 и да заложа за него както миналата година!
26
7
 
6
 
! Отговори
UK до Коко преди 12 години
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че много скоро ще даде шанс за изява на Димитър Бербатов. Шотландецът говори за официалния сайт на клуба, като за пореден път каза, че няма намерение да продава голмайстора на Висшата лига от миналия сезон. "След паузата за международни мачове Димитър Бербатов ще получи шанс за изява", сподели Сър Алекс. Именитият спец засипа с похвали Митко, който все още не може да си върне загубеното титулярно място в атаката на отбора. Дори и в днешното дерби с Арсенал се очаква българинът да остане на пейката. Мачът е от 18:00 часа на "Олд Трафорд". Голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон бе обект на интерес от няколко отбора това лято, но Фъргюсън отново увери, че го задържа в *** си. Независимо от възхода на Дани Уелбек и завръщането след контузия на Хавиер Ернандес, Бербатов остава доволен от статута си и досега не си е позволявал да критикува треньора си. Майкъл Оуен също тренира на пълни обороти след травмата си и конкуренцията за титулярно място в атаката съвсем се засилва. "Бербатов реагира брилянтно на ситуацията. Не се е оплакал нито веднъж", сподели Фъргюсън. "Той е наистина добър професионалист и ще има своята роля, както всички останали в отбора. Няма да бъде в този момент, защото има много разстояние между мачовете. Когато играчите се завърнат от паузата за международни срещи, започват тези в европейските турнири, и той ще играе, тъй като има опита и класата да бъде много важна част от Манчестър Юнайтед", продължи шотландският спец. Наставникът добави още, че на "Олд Трафорд" това лято е имало запитвания за Бербатов - "Получихме няколко обаждания, но аз няма да го продам. Няма начин. Той е от висша класа." Фъргюсън се върна и към тежкия за Бербатов момент от финала в Шампионската лига през миналия сезон срещу Барселона, когато голмайсторът на Висшата лига дори не попадна в групата за двубоя на "Уембли", загубен от "червените дяволи" с 1:3 - "Няма съмнение, че въпросната вечер Димитър беше най-разочарованият човек. Самият аз взех решение, което не исках, а именно да запиша Майкъл Оуен сред резервите за сметка на Бербатов. Смятам обаче, че тогава това беше правилният ход."
25
17
 
14
 
! Отговори
Коко преди 12 години
А бе Митьо Пейката играл ли е или не, че не мога разбера от статията?
24
5
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Ще смачка .... моя!
23
2
 
27
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Разстреляха артелеристите ....
22
8
 
5
 
! Отговори
roror преди 12 години
Real 6te gi sma4ka tiq ;)
21
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ливърите са шампиони тази година.И Байерн М също.Залагайте смело
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
'жалкия Арсенал' XAXXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
19
4
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Този Венгер,ако му е останало малко достойнство да вземе да прекрати мъките на Арсенал.Този французин освен лафове да хвърля друго не прави.Доста време изкара там.Даде каквото можа време е други да покажат какво могат.Той си мисли,че може да е като Алекс Фергюсън.Еми не става.Съра може и да е лош,може и да е хубав,ама за всичките тези години е изкарал над 40 титли за Юнайтед.
18
14
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
"Манчестър Юнайтед унищожи жалкия Арсенал"...********************************************************************Нещо подобно като ГЕРБ - БСП...
17
8
 
8
 
! Отговори
мохамед хасан преди 12 години
скоро третия отбор на трабзон ще бие жалките бг национали,по-добре да не излизате да се излагате
16
0
 
17
 
! Отговори
Ali преди 12 години
А Англия ще идва са млад подмладен състав ,смятай щом Дани Уелбек и Тио Уолкът играят . Значи очертава се скоро националният отбор на Република България да излиза с подвита опашка срещу отбори състоящи се от 17-18 годишни играчи с по-добро физическо състояние >>>
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ха и 6-7 играча от юнайтед може да играят срещу България в петък, направо не ми се мисли...
14
35
 
17
 
! Отговори
булгаришен поетишен преди 12 години
БАРБАРИНА БАРБАРИНА,ДОБРЕ ЧЕ ЧИЧКО АЛЕКС ТВОЙТО НЕЖНО ТЯЛО МИНА,И ПЛАТИ ТОЙ ЛИРИ ЗА СЕДМИНА,ЗА ДА МОЖЕШ НЕЖНА БАЛЕРИНО,ТИ БАЛЕТА СИ ДА СИ ИГРАЕШ И ДА МОЖЕШ ТИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ ОТБЛИЗО ДА ДЕРЗАЕШ,И ПРОДЪЛЖАВАЙ ЧИЧКО АЛЕКС НЕЖНО ДА ОБГРИЖВАШ,ЗАЩОТО ИНАК ПАК В МАРИКОСТИНОВО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА ТИЧКАШ
13
4
 
9
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Sura e golqma rabota:)))
12
17
 
20
 
! Отговори
Go преди 12 години
Манчестър Юнайтед са втория по сила отбор в света - Барса ще ги оправи, когато му дойде времето ...

Спонсорирани публикации