Любо Пенев на път да смени Матеус

Натискат Боби Михайлов да отпрати германския треньор
Обновена: 14 дек 2012 15:05 | 3 сеп 2011 14:10,
157
Любо Пенев на път да смени Матеус
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Любослав Пенев е на път да поеме държавния тим след края на тези квалификации.

Поне от три места натискат Борислав Михайлов да отпрати Матеус. Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пух и прах родния футбол и националите ни.

"Защо не е казал, че заплатата му е 20 пъти по-висока от средната и я изкарва с 9 часа труд на месец", изригнал един от членовете на Изпълкома.

Друг пък - Йордан Лечков, веднага е лансирал приятеля си Любо Пенев. Според сливенския градоначалник в момента на "тези лекета" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото, с която той удари по масата при пиянските изцепки в ЦСКА.

Идеята на Лече е Пенев да проведе и в държавния тим подмладяване, каквото вече е факт в Литекс.

Вариант за заместник на Матеус е и Стойчо Младенов. Той е отказал две оферти от клубове, очаквайки от БФС да се свържат с него.

В момента Стойчо е без работа, като той веднъж вече бе национален селекционер, но не успя да класира България за световните финали в Япония и Южна Корея през 2002 г. 
 

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
1
 
! Отговори
Kirov преди 12 години
Гледам ви постовете , и ви се чудя ... Как не можете да осъзнаете , че и Моуриньо да дойде - няма да спечелим мач !!! Няма футболисти не ХОРА ! Не разбрахте ли ? Журналистите превъзнасят всеки втори който може да подаде 2 паса ... и той се мисли за МЕСИ ! Голямо плщене - голямо нещо ! 8 милиона треньори а няма играчи ! И няма и да има ! Матеус поне казва нещата такива каквито са ! Ше започне да взима младежи , и след 2-3 години , ще имаме отбор , който става за нещо ! Хайде със здраве !
155
0
 
3
 
! Отговори
Джендо преди 12 години
*** само като му видя физиономията и се разсмивам,този комик може само да участва в някое комедийно шоу,като прави *** изказвания или мучи като теле !!!!
154
3
 
7
 
! Отговори
Негъра преди 12 години
Матеус е пълен *** и се провали за пореден път. Не може да говориш такива неща за отбора си преди такъв важен мач. Ходи си бе ***. Нищо не става от тебе като треньор и го доказа за пореден път.
153
5
 
6
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Любо Пенев ще върши много повече работа и ще мотивира много по-добре националите. Той въпреки всички простотии в Литекс е много добър треньор. Жалко, че е червен. Точно когато започнаха да се виждат резултатите от работата му в ЦСКА и отбора заигра наистина добре, някой там реши, че нема да му плаща?! ***. Любо, ела в Левски бе пич, щом Гибона го може и ти го можеш...
152
0
 
3
 
! Отговори
наистина преди 12 години
- няма смисъл от тази излагация ...... нека се подготви замяна от млади играчи и да се внимава да не се допускат до чалга клубовете , че виждаме резултата - ПЪЛЕН РЕЗИЛ С ФУТБОЛНАТА ЧАЛГА !!! жалко за нас , тия чалгари не заслужават публика - ЧАЛГАТА Е СМЪРТ ЗА ВСИЧКО СТОЙНОСТНО ! И ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА В НАЦИОНАЛНИЯ !!! НА ПЪРВО МЯСТО ВРАТАРЯ НЕКАДЪРНИК И ЛИГЛЬО - ТЪПО МАНЕКЕНЧЕ НЕ-СПОСОБНО ДА СЕ БОРИ .........НАГОТОВО НЕ БИВА В НАЦОИНАЛА !!!!! С ЕДНА ДУМА - СРАМ !!!!
151
1
 
2
 
! Отговори
един от тълпата преди 12 години
И докога по-точно ще се сменят треньорите? Докато дойде друго поколение футболисти ли или докато проумеем, че никой не е в състояние да направи нещо за 3-4 мача, хората с години градят отбор, а ние искаме като с магическа сила някой да дойде и да накара нашите да играят - ами не става драги сънародници! Аз подкрепям г-н Матеус, той има идеи и не го е страх да каже кои са слабите страни на играчите ни, а за да кажеш такова нещо в международната преса се искат топки. Само напред и без да го редим!
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пук и прах родния футбол и националите ни."ШОКИРАНИ???И от какво???Че им казва истината 1 към 1???Тази скапана държавица НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!докато българите не "пораснат" и не започнат да носят отговорност за действията си ще е все така.Нито футбол нито икономика абе НИЩО.Избрали ми Боко за премиер?!?!Ами това е все едно да сложиш кравар за шев на ИТ ком
149
1
 
8
 
! Отговори
Пената преди 12 години
Който не го харесва,да духа супата!
148
0
 
12
 
! Отговори
киркор преди 12 години
Докога мутрите ще дават тон и в българския футбол? Бях готов да освиркам Бербатов зараги отказа му от националния, но сега донякъде го разбирам! С наглеци трудно се работи! Ти ги плюеш, те мислят, че дъжд ги вали! Чичовото, Сливенското и още няколко не можаха да се пласират в чужбина и сега овоняват България!
147
1
 
8
 
! Отговори
келеша преди 12 години
Този е пич!Да сменят и *** бфс начело с противната перука и нещата със сигурност ще потръгнат! Долу БФС!! ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ!!
146
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Фаварските острови организирват утешителен турнир по време на европейското. За 2 групи по 4 отбора са поканени, група А - Люксембург, Армения, Кипър и домакините, и група Б - Лихтенщайн, Малта, Палестина (израел също играе в европървенствата) и - за четвърто място ще организира квалификационен мач между България и Молдова. Матеус е оптимист. Пенев ще е още по таман.
145
1
 
4
 
! Отговори
Коректор преди 12 години
До коментар номер 9 (Литератор):"мъЖки" се пише с "ж", а не с "ш". Между впрочем не е една дума. Изпуснал си и едно тире в изречението си. (х)Айде погледни правописа си, преди да критикуваш.
144
1
 
2
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
подкрепям
143
0
 
30
 
! Отговори
справедлив преди 12 години
Само Матеус е виновен за резила снощи.............че не влезе да играе.
142
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашия национален отбор е пълна трагедия. Да вземат да го затворят за 20 г. и през това време да тренират малки деца за футболисти. Да изградят истински такиваи тогава пак да го отворят. Другото е плява.
141
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да бе той Матеус въобще не е играл,нищо не разбира от футбол.Ще му дават акъл нашите сополанковци.
140
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само Пената може да тръгне от нулата...
139
1
 
5
 
! Отговори
боби игнатов преди 12 години
може би 20 пъти по-висока от средната за бфс?или средната за страната?ако е второто не го сменяйте никога.и Моу да доде с играчите от син сити няма да смаем света
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като си отиде Матеус, ти кой предлагаш да дойде?
137
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Матеус да си отива! Нищо не става от него. Скара се с половината момчета. Как да играят после. Трябва настроението на Пената за да има успехи! Говори глупости за България, а и като треньор е ***! Предлагам бойкот от играчите докато не го махнат или си замине сам! Матеус е срам за България! Това е нашия национален отбор. Заедно можем да побеждаваме! Българи юнаци! България напред!

Спонсорирани публикации