Любо Пенев на път да смени Матеус

Натискат Боби Михайлов да отпрати германския треньор
Обновена: 14 дек 2012 15:05 | 3 сеп 2011 14:10,
157
Любо Пенев на път да смени Матеус
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Любослав Пенев е на път да поеме държавния тим след края на тези квалификации.

Поне от три места натискат Борислав Михайлов да отпрати Матеус. Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пух и прах родния футбол и националите ни.

"Защо не е казал, че заплатата му е 20 пъти по-висока от средната и я изкарва с 9 часа труд на месец", изригнал един от членовете на Изпълкома.

Друг пък - Йордан Лечков, веднага е лансирал приятеля си Любо Пенев. Според сливенския градоначалник в момента на "тези лекета" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото, с която той удари по масата при пиянските изцепки в ЦСКА.

Идеята на Лече е Пенев да проведе и в държавния тим подмладяване, каквото вече е факт в Литекс.

Вариант за заместник на Матеус е и Стойчо Младенов. Той е отказал две оферти от клубове, очаквайки от БФС да се свържат с него.

В момента Стойчо е без работа, като той веднъж вече бе национален селекционер, но не успя да класира България за световните финали в Япония и Южна Корея през 2002 г. 
 

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве Любчо то не е кат да купуваш мачове и първенства тъя работа ....
135
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сменете отбора и сложете младежкия да ни представя като старши национален отбор. За тях поне знаем, че и да не са много добри, ИГРАЯТ повече.
134
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма клубен футбол, няма и национален отбор. Няма и треньори - въртят се едни и същи физиономии, които бодро повтарят: "Момчетата се раздадоха, или не спазиха тактическите указания, които им дадох. Този мач го забравяме и гледаме напред! Играем мач за мач!". Това, че играят мач за мач, т.е. ден да мине самун да загине, и ние го виждаме. Матеус може да не е най-добрият треньор на света, но не е слепец за да види реалната ситуация у нас.
133
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Димек Пенев е по-добьр от Матеус и по-ги разбира работите ,идва че Матеус не може.
132
3
 
18
 
! Отговори
qze преди 12 години
ОТКОГА `НА ПЪТ` Е ЕДНА ДУМА????????????????????????????? НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОПРАВИТЕ!
131
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откакто Михайлов и Лечков поеха БФС,и малкото останал футбол в България отиде на кино.
130
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това вече ще е най-тежкото падение на националния в цялата му история. Вече не само футболистите ще са некадърни чалгаджии,но и самия им треньор!
129
1
 
9
 
! Отговори
Candy преди 12 години
То па на нас все некой друг ни е виновен. Понеже по далече от носа си не можем да видим.... си избираме изкупителна жертва. А това, че "лъвовете" предпочитат Син Сити пред стадиона да го коментираме ли?
128
5
 
8
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Ти като си футболен "капацитет" по собствена самооценка, що не дадеш пример за треньор с по-голям принос от Д. Пенев за развитието на българския футбол?!Стоичков, Костадинов, Пенев, Тр. Иванов, Берботов, Стилян, Мартин, Манчев... отделно полуфинал и четвъртфинал в евротурнири, 4-ти в света и с първи 4-ри точки на еврофинали! Отделно са успехите му като футболист! Давай примери с реални ФАКТИ кой друг е открил и дал път на по-добри футболисти или е постигнал по-големи успехи с някой отбор!
127
1
 
15
 
! Отговори
подкрепящ преди 12 години
Да, без съмнение, със чичовото се класираме.... но не е ясно къде ?Кога някои хора ще разберат, че и Йохан Кроиф да ни стане треньор, е все тая !!!
126
4
 
6
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
Не обичам да споря с фут.инвалиди е затова ви е и толкова футболът то късогледството не води до далекогледство.Специалистите винаги са добре дошли на всякъде по света дори и в Шри Ланка,а за последно много пропуски имаш от годините на добрият футбол в БГ или толкова разбираш и добрата риторика винаги показва поне малко повече интелигентност от чобанинът на Мировяне.
125
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Димитър Пенев е по-подходящ!
124
1
 
23
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Хан Крум трябва да им е треньор на тия *** от националния ;)
123
3
 
3
 
! Отговори
ghfdetgh преди 12 години
kvato darjavata takiva i futbolistite,toi Lotar Mateus go kaza vkarat dva gola i se mislqt za zvezdi,i zavist ,zavist toi 6to Berbatov gleda ma4a ot tribynite
122
3
 
14
 
! Отговори
edin bylgarin преди 12 години
Не ЛоТАР , а Боби михайлов трябева да си ходи .Този мафиот сасипа И малкото футбол .ГУАрдиола да дойде или Жозе същото ще бъде.Тоя *** лансира инвалиди които нямат футболно образование нямат основа ,незнаят какво представлява футболната игра ПЪЛНИ ИНВАЛИДИ!!!!!!!!Вън БОБИ ВЗЕМИСИ ЗЕТЯ СИ СИНА СИ КОИТО СА *** ГОСПОЖИЦИ.
121
2
 
12
 
! Отговори
снощи.... преди 12 години
...бяха разменили, нашите футболистите с ......мажоретките !
120
4
 
5
 
! Отговори
да бре преди 12 години
То и ГонДзо,ще свърши същата работа ,даже и без заплата...!
119
7
 
11
 
! Отговори
Чичовото преди 12 години
Любо Пенев да духа супата.
118
5
 
10
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
Тоя "***" даде път към големия футбол на голяма част от същите тези футболисти, като започна да ги налага на по 18 г. в ЦСКА! Ако не беше същият "***" - Д. Пенев нямаше и да си чул за съществуването на Бербатов, Мартин, Стилян и Вл. Манчев! Да са залезли талантите им в провинцията по "Б" групите на по 20-на години! А откакто на Пенев му бе отнета възможността да работи като треньор в ЦСКА /изключвам половин сезон преди 2-3г./ от тогава няма НИТО ЕДИН реализиран бг футболист в чужбина
117
11
 
10
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Абе sofeto ти си умен точно колкото малоумникът Д.Пенев,какъв треньор е този *** бе, ти бил ли си роден когато БГ станаха 4-ти в света,ние тогава имахме футболисти които разбираха тази игра и играеха в елитни европейски отбори,но играеха сами на световното ние тогава нямахме треньор а един *** който не може да скалъпи едно изречение правилно и постояно търси по земята загубени стотинки когато разговаря с някого,с четвъртото место глупавият Пенев няма нищо общо,имахме футболисти.